Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen yeni raporun düşük oranlı olması EKPSS ile atanmama engel mi?

OguzZ'

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba , bildiğiniz gibi ekpss için atamalar gerçekleşti 2. atamaları bekliyoruz.
Benim şöyle bi sorum olacak ; ekpss için başvurduğum raporum 2012 yılı %40 idi. daha sonra şu an çalıştğım özel şirket tekrar rapor almamı söyledi. ben de hastaneye gidip rapor aldım ama o raporda %24 verdiler. 2. atamada atanırsam ekpss için verdiğim %40 raporum geçerli olur mu ? yoksa atanma şansım kalmadı mı ?

%16 iyileştin mi sen ? atanırsan yeniden rapor isteyebilirlerde alamasanda memurluguna sıkıntı gelmez forumda böyle çok konu var takip et ara.

Suskun Mutsuz Umutlu

iyileşme flan yok , 2012 de aldığım rapor sürekli rapor. doktorlara söylesemde kabul etmediler. teşkkür ederim biraz olsun içim rahatladı

OguzZ' iyileşme yok ise yönetmelik mi kurallar mı değişti ki önceden %40 aldığın şimdi %24 e düşüyor arada 16 puan fark var.

hemen için rahatlamasın fulya83 nickli kişi 2. aldığın rapor %40 ın altında olduğu için iptal olabilir demiş . daha tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.

itiraz ettim fakat olmaz dediler senin oranın bu dediler , eski hastaneye suç attılar bende başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum

İkinci rapor geçerlidir.Kurum işbaşı evrakları arasında bir eski raporunuzu verin şansınızı deneyin derim.

Metehan41 peki yeni rapor geçerli derlerse ne yapacağız atandığımızda başlayamayacak mıyız ?

40 lik raporun sureli degilse onu kullan atanirsan rapor istediklerinde obur raporunu karıştırma bunu soylerken iylesmedigini dusunerek yaziyorum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OguzZ'

Sana şunu söyleyeyim ki son rapor geçerlidir.
Ben aile ve sosyal politikalar bakanlığımda bir işim vardı adamlar sistemden her şeyi göre bildiklerine şahitlik ettim.
Ama şuda var verilen özürlü hakkı süreli rapor değilse geri alınamaz diye bir şey duymuştum.İşin teknik bir konu,çok bilgi sahibi değilim.
Tavsiyem iyice araştır yeniyi beyan etme.

Üst Alt