Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vikingler / Yabancı Dizi

UTOPYA

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Biz bu diziye konu açmayı unutmuşuz ya :)

vikings.jpg

Dizinin konusu haliyle vikingler üzerine kurulu... 2013 yılında dizinin ilk pilot bölümünü izlediğimde çok beğenmiştim... Başta History Channel'da olmasını yadırgadım... Çünkü hiç dizi izlememiştim o kanalda... Fakat dizi gerçekten çok kaliteli çıktı... Kısacası izlemeyen varsa mutlaka izlesin... Şimdi de diziye Kıvanç Tatlıtuğ'un 2 bölüme konuk oyuncu olarak katılacağına dair söylentiler var... Fakat henüz imdb de bu konuya dair herhangi bir bilgi işlenmemiş... Umarım bu gerçekleşir ve oyuncumuzu bu güzel dizide izleriz...

Tür: Macera, Dram, Tarihi
Oyuncular: Travis Fimmel, Clive Standen, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgard, Katheryn Winnick, George Blagden, Gabriel Byrne
Ülke: ABD, ingiltere, İrlanda
Yaratıcı: Michael Hirst
IMDB: 8,6

Harbi unutulmuş unutulmayacakta dizi ama :)

Kıvanç Tatlıtuğ :D süper viking olur..eli yüzü kirli ve kanlı bir kıvanç göreceğiz hımmm :D :D....Ragnar kıskanmaz umarım :D

Rollo do iyi ama Floki favorim, çirkin ve tuhaf hareketleri ile ilgimi çekiyor, sanırım çirkin seviyorum:))))

Arıza floki yaaa...deli deli :D..Ragnar lider, beyin...Rollo kas gücü :D :D...Ama Lagertha hepsi onda :)))

arızalar da sevimli olabiliyor bazen:) evet Lagertha'da hepsi mevcut, sana katılıyorum...

Hele şu zamanlarda Lagertha, Zeyna vs. gibi olmak istiyorum...erkekler kusura bakmasın ama bazıları ciddi abazan :/ :/

Nihayet başladı :) İlk 15 dakika seyirciyle özlem giderdiler ama sonrası güzeldi ..:D

3. Sezon başladı mı hemen izlemeliyim :)
ragnar'ın saçlarına noldu ya tam karizmaydı:(

Son düzenleme:
***spoiler***

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

***spoiler***

Christian sağlam spoiler vermişsin :D...başı belli sonu belli ne diye izleyek :D..gerçi yaz google a geliyor ragnar aga ;)

Güzel bi bölümdü hele sonu tam süpriz oldu :D

*** spoiler***

Tarihi epik dizimiz 4.sezon onayını almış yppi :D :D ( allam ne günlere kaldık nelere seviniyoruz yahu)...aşağıdaki haberi de ister okuyun ister okumayın ama süpriz bozan içeriyor :D

[FONT=Arial]Üçüncü sezonunun "Born Again" isimli altıncı bölümü yayınlanan Vikings'te dizinin önemli karakterlerinden birinin ölümüyle büyük bir kırılma yaşandı. Devamında neler olacağı merakla bekleniyormuş ....[/FONT]

Sezonun yarısı bitti... Kıvanç yalan oldu sanırım...

Sonlarda çıkacak diye biliyorum Kıvanç ' ı :D

Kıvanç olmadan da dizi güzel neyse

Kıvanç için başladığım bir diziydi neyse sağlık olsun oyuncuları hiç de Kıvanç'ı aratmıyorlar :)

***spoiler***

Bence floki de hiç bir numara yok sadece muhafazakar o kadar :D

Vikinglerin en baba tanrısı Odin, kötü tanrısı ise Loki...Hmmm bizim Floki ile isim benzerliği mi var sadece acabaaa ???

La Bunlar Wessex'e gtmek için pusula yapmışardı Paris için navigasyon buldular herhalde :D

8.bölüme geçiş hazırlık bölümüydü.

***spoiler***

Foloki nin Rahibi öldürdüğünü adı gibi biliyor Ragnar . Ragnar ın geriye çekilip etrafı ve herkesi izlediği sahnelerdeki yüzünün aldığı şekle bayılıyorum. Wessex kralı gelinine de sulandı hobaaa... Ne sapkın sapıklar yahu...Floki deli meli ama kafa zehir :D

8. bölüm bol kanlı ve savaşlı geçti ...

**spoiler***

vikingler çoktandır böyle yenilgi görmemişti ... Paris kendini iyi savundu. Ama Ragnar inatçı. bir kez daha saldıracak. Yahu adamlarının neredeyse tamamı öldü nasıl bir başarı sağlayacak göreceğiz. 9 . bölümde Kıvancı görmek umudu ile :D :D

Son düzenleme:
Mesajı yazmadan mesajı biçimlendir dedikten sonra menüde "spoi" yazısını görürsün ona tıkladıkltan sonra içine yazarak yapılıyor :)

Üst Alt