Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vikingler / Yabancı Dizi

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Nellas'ın da öğrenmesi iyi oldu, şu bir kaç bölümdür konuyu bilerek izlemek keyifli olmuyordu...:eek:

selda , Nellas :D ikinizde spoiler yapmayı öğrendiğinize göre problem kalmadı değilmi? Şimdi dizinin keyfini çıkartın gerisini boşverin..:D

@selda ilk sataşma senden geldi @Nellas da cevap verdi..Bende de haydi dizi keyfi yaşayın diyorum boşverin sataşmaları..:D Devam ederseniz velilerinizi çağırırım..:D

O değil de o kadar azalmışlarken Parise nasıl saldıracak bu Ragnar

Ben de onu merak ediyorum..neredeyse tamamı öldü yahu...

Bence de az bi eleman kaldı ..O kadar kişiyle alırsa yuh derim..:D

Hahaha Odin Flokiyi ters köşe yaptı ama :D

Ben size diyeyim o halde, Pazar gününü bekleyecek herkes dua ederken saldıracak. Tek taktiği bu adamın ;)

Hıı Askerlerde mi kliseye gidcek ..:D

Bir sezonun daha sonuna geldiiiik ..:Dşaka gibi bitişte reklam vardı "Coming soon"..:D 2016 nın neresi kaming suun lan :D

2016 ne zaman diye düşündüm ciddi ciddi. Yani seneye mi başlayacak yeni sezonu ya, çok bekleyeceğiz desene erci abiceyizim :(

Dizinin sezon sonu bölümlerine bayılıyorum. Tüm bir sezona bedeldi yahu müthişti:))

Genel olarak bence vasat bir sezondu...Kıvanç Tatlıtuğ olayı da herhalde dizi ile hiç alakası olmayan kızları çekmek için uydurulmuş bir
şeydi :p....Sevgili vikinglerimizi seneye daha nereleri yağmalayıp, adam gırtlayacak bakalım merakla beklicem :D

Vasat falan değildi daha ne bekliyorsun anlamış değilim Nellas :p Kıvanç tatlıtuğ kim vikings kim ne işi var onun vikingste ! Balon haber olduğu çıktı ortya işte :D

Üst Alt