Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engelli tarifesi için tavsiyeleriniz nedir?

Sitede görünenleri alamıyor musunuz bende geçmeyi düşünüyordum ama engelli kartından başka belge isteniyor mu bilen var mı.

Ayrıca şunu sorayım diğer firmalarda varmış sanırım Vodafone da talep ve açık rıza belgesi istiyor mu yoksa sadece engelli kartı işe oluyor mu.

Aynı indirim ile ilgili Türk Telekom mobil tarifeler hakkında bilgisi olan var mı?

Turkcell ve Türk Telekom mobilde de aynı şekilde %25 indirim mevcut. Ben Turkcell faturalı kullanıyorum %25 indirimli.
Aynı şekilde evde de Türk Telekom internet var, o da %25 indirimli.

vodafon da engellilere indirim mi var ben yıllardır vodafon dayım...

Turkcell ve Vodafone kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi tarife için sadece engelli kimlik kartı yetiyor mu yoksa talep ve açık rıza belgesi isteniyor mu

@Furkan_81 hocam ttnet evde İnternet için mi yazdınız bu indirim için bayiye mi evrak verdiniz yoksa ttnet müdürlüğüne mi

i_brahi_m

Turkcell bayisi benden sadece normal ve engelli kimlik kartlarımı istedi. Fotoğraflarını çekip sisteme yükledi o kadar.

TT Evde internet için ise Telekom müdürlüğünde işlem yaptım. Kimlik ve engelli raporumun fotokopilerini çektiler. TT Mobil de kullandım; onda da Turkcell gibi engelli ve normal kimlik kartlarıyla işlem yaptılar.

Vodafone de refakatçi nizde indirim li kullanma hakkı oluyor bende öyle 60aylık taahhüt lüyüm 17 ayım kaldı aile ve sosyal kartımla indirim li yapmıştım hem eşime hem kendi me

bilgeadam hocam nasıl refakatçi benim refaketçim yokki bu işlem yüzde 90 raporu olanlara mı geçerli.
Furkan_81 tamam hocam teşekkür ederim. Talep ve açık rıza belgesi falan imzaladınız mı hiç dikkat ettiniz mi

i_brahi_m

İşlemleri tablet üzerinden yaptık. Tabi birkaç yere imza attım ama ne olduğuna pek dikkat etmedim.

Furkan_81 anladım hocam teşekkür ederim büyük bir ihtimalle o belgeler olabilir. Hangi tarife kaç paraya düştü

i_brahi_m

GNÇ Mega+ olması lazım. 25 yaş altı bir TC istediler onun adına yaptılar prosedür gereği.

20GB+20GB da Salla kazandan her hafta 5 GB olarak alabiliyorsun. Yani toplamda 40GB.

80 TL idi indirimler beraber 60+4 TL falan olması lazım devlet telsiz parası alıyor malum 😄 64-65 TL ödüyorum. Fakat yılbaşından hemen önce zamlar gelmeden geçmiştim o yüzden şu anda fiyatlar biraz artmış olabilir, öğrenmek lazım.

Biraz daha pahalı olsa da hem çekim gücü hem de internet hızıyla genelde anlamda en iyisi Turkcell..

@ Furkan_81 hocam çok güzel fiyat güle güle kullanın şuan faturasız bile 50 60 dan başlıyor o yüzden sordum. Peki ttnet kaç para onu biliyor musunuz

@i_brahi_m TTNET yazın kullanmaya başladım. 2 yıl taahhütlü 50Mbps full sınırsız Hipernet VDSL 125 TL idi.
İndirimler beraber 100 TL ödüyorum. 40 küsür hız alıyorum, memnunum.

Tamam hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende şuan araştırıyorum

Vodafone faturasız tarife yokmuş aradılarsadece faturalı oda 39 tl den başlıyor göstermelik kandırmak için konmuş faturasız sanırım siteye eklenmiş yazık

soneman ee sitede var neden kaldırmıyorlar o zaman bu nasıl iş. Bende faturasıza geçmeyi düşünüyordum öyleyse zaten bana turktelekom 48 TL ye 15 gblık faturalı teklif ediyorlar kabul etmiyorum.

arkadaşlar ben vodafone da yım 4 gb internet 1000 sms 1000 dk engelli tarifem 22.6 tl

jackal75 ne zaman dan beri faturalı mı faturasız mı. Sanırım faturazıs yeni müşteri alımı yok

Arkadaşlar; herhangi bir Mobil GSM Operatörüne ait internet web sayfasında kendinize uygun bir engelli tarifesi var ise abonelik işlemlerinizi kesinlikle internet üzerinden yapın bayiye gitmeyin beni yanılttılar. Turktelekomun web sayfasında 1000 dk.1000 sms ve 8 gb internet 34.64 krs yazıyor du. Bayiye gittim vay efendim o eski tarifeymis buradan bana bir tarife seçip 2-3 gün sonra hattım açılınca da, raporumu ve engelli kimliğimi getirip indirim talebinde bulunacakmis ve ben buna inandım öyle yaptım ama sonradan onun söylediklerinin dogru olmadığını tarifenin guncel olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrendim düzeltene kadar çok uğraştım. Bu olay daha bu gün oldu duzelttikten sonra turktelekoma 8 gb 1000 dk. 1000 sms 34.64 TL karşılığı numaramı taşıdım internetten talep edince zaten size geri dönüş yapıyorlar. bu tarife benim icin uygundu bende bunu sectim belki diğer operatorlerde sizin kullanimlariniza gore daha uygunlari vardır araştırmak lazım ama dediğim gibi bayiler insanları yanıltıyor.

VALLA BENİM TARİFEYE GEÇELİ 2 AY KADAR OLUCAK 1000 DK 250 SMS 18 GB + 3 GB İNSTAGRAM HEDİYELİ PAKET 90 KÜSÜR BEN 65 VERİYOR TÜM VERGİLER DAHİL TURKCELL. KAYIT OLURKEN ENGELLİ KİMLİK KARTI VE NÜFUS KAĞIDINIZ YANINIZDA OLMASI YETERLİ. İSTEYEN İÇİN BİLGİLER BURDAVAR. https://www.turkcell.com.tr/sosyal-destek/turkcell-sosyal-destek-kampanyasi.html

NOT : GNÇ TARİFESİ YAŞ TUTMADIĞI İÇİN ÜNİ YADA LİSE ÖĞRENCİSİ BİR YAKININIZIN TC Sİ İLE ALABİLRİSİİZ BU PAKETİ.

Bu nasıl engelli tarifesi.. Sizi kandırıyorlar.. Eğer fazla internet kullanıyorsanız onun için en iyisi avea tüktelekomdur.. İnternet paketleri çok ucuz.. Engelli imdirimi değil normal kullanıcıyız 20 gb internet 1000 dk. 1000 sms 50 lira.. Ben zaten ayda toplam 20 dakika konuşmam herşey vatsap üzeri mesaj yada sesli mesaj

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vodafone dan aradılar ilk defa söylediler bayiye gitmeye gerek yokmuş
engelli şehit gazi yakınları için

evraktalepleri@vodafone.com

nufus cüzdan engelli rapor resimleri
ve hangi tarifeyi istiyorsanız dilekce yazıp isim numara gibi

ordan sizi arayıp geçebiliyormuşuz

bu [FONT=sans-serif]açık[/FONT][FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]rıza[/FONT][FONT=sans-serif] belgesi nedir nasıl hazırlanıyor[/FONT]

soneman

Buraya yarın evrakları ekleyip e-mail atacağım. Deli zam gelmiş faturama engelli indiriminden yararlanayim.

Sevgili papi ne kadarmış sınırsız bizide bilgilendirir prosüdürü anlatırsanız sevinirim teşekkürler

3 Operatörü de kullanıp son olarak çalıştığım kurum dolayısı ile Vodafone geçtim. Engelli tarifesi yerine kendi anlaşmalı olduğu tarife daha cazip geldiği için (%60 indirim). Red 25 Sınırsız sosyal tarifesine geçtim. Her yöne 2000 DK Vodafonlular ve sabit hatlarla sınırsız DK, 25 GB İnternet, Spotify ücretsiz. 115,60 TL ödüyorum. Türk Telekom 10 gb internete 105 tl faturaya yükseltecekti. Kapattırdım TT u. Turkcell 2 sene önce 119 dana aşağı tarife sunmuyordu.

Üst Alt