Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engelli tarifesi için tavsiyeleriniz nedir?

@Alman
Şubat döneminde hepsi zam yapmış. Ben vodafone 3gb internet ve 750dak. 78tl fatura öderken şimdi 112tl oldu. Bakalım engelli raporumu e-mail attım engelli ucuz paketlerden yararlanirsam iyi olacak.

Son düzenleme:
Vodafone faturalı da Red 20 GB tarifesini öneririm sizin için uygunsa eğer.

1gb internet ve 1500dak. 160 mesaj engelli tarifesine aylık 49tl vodafone faturalı engelli tarifesine geçtim. Sınırsız paketler 1 yıl sabit fiyat faturalı hatlarda hız 5mbps 199tl. Hız 10mbps olursa 229tl. İleride sınırsız pakete geçeceğim. Ev İnterneti sınırsız diye simdilik geçmedim.

En ucuz engelli tarife paketlerini sanırım vodafone firması sunuyor.

Vodafone engelli tarifesi dopru düzgün yok turkcell Telekom tüm tarifelerde yüzde 25 yapıyır eskiden 40 tı
Cimerden yazdım sonuç yok
Şikayet var yaxdım aynı tarifeden zamsız 1 yıl daha devam ediyorum kolaylık gösterdi Vodafone

Benimde türkcell 2 gun sonra bitiyor.Paketler çok orantısız ve pahalı dışardan gelenlere uygun paketler.Geçiş yapmak istemiyorum yeni hat telsiz tahsis üçreti 180 falan. birde bankadan numaran pasif oluyor.Türkcel 1 gb. 2000 dakika 105 diyor.Mobil internetten gına geldi aşımdan çok girdi kullanmıyacağım.Evde işte net var bir süre böyle gitsin ara geçiş yaparım fiyatlar oturdumu.Birde türkcel engelliye yüzde 25 geçiriyor kafadan < sonra indirim o yüzden engelli paketi kullanmıyorum.

Üst Alt