Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engellilere yönelik 186 TL'lik kampanya düzenlemiş

Bilmiyenler için e devlette arama kısmına "tarife karşılaştırma" yazınca internet veya telefon veya tv abone fiyatlarını görebilirsiniz. Örneğin 1000 dk 20 gb internet 250 sms seçiyorsunuz, buna uygun Türkiye'deki tüm tarifeleri karşılaştırmalı fiyatları ile gösteriyor.

tcka9sy.jpg

Bir Vodafone çalışan olarak şöyle söylüyorum Bir daha bu kampanya gelmeyecek böyleyken geçin sorularınız varsa #herkes

05510290996 WhatsApptan yazın

Gelir hocam gelir , 1200 tl lik paketi 270 verdiler zorla , 45 gün sonra 150 ye düştü taahhüt bozsam da bi anlamı olmuyordu yani her şey olur sonuçta kötü hat ve interneti pahalıya hemde çok pahalıya alıyoruz her türlü indirim yaparlar isteseler

2026'da 5G gelecek dolayısı ile yüksek GB'li paketler gelecek o yüzden indirime soyundular. TürkTelekom'unda illere özel tarifeleri oluyor ona da bakabilirsiniz.
Ben Vodafone kullanıyorum memnunum.

Vodafone çark olsun başka kampanyaları olsun market alışverişlerinde kullanılabilir kuponları olsun süper bence

Üst Alt