Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vsd kalp hastalığım var. Askerden muaf mı tutulacağım?

msamigrbz

Yeni Üye
öncelikle herkese merhaba ben doğuştan kalp hastasıyım 8 yaşımda açık kalp ameliyatı oldum(vsd)dün askerlikle ilgili işlemleri hallettim doktorun kararında d42f12 maddesi yazıyor heyete gönderildi bu rapor muaf olacak mıyım bilmiyorum ama asıl sorum d dilimi seferberliktede askerlik yapamaz maddesi oluyormuş sanırım ben buna itirazedebilir miyim bide heyetin kararı tam olarak ne olur bilgilendirebilir misiniz şimdiden teşekkürler

Büyük ihtimal askerden muaf olursun bende 8 yaşımda ASD kalp amelıyatı olmustum askerlık zamanı gelınce askerı hastanede heyete gırmıstım barışta askerlığe elverişli degildir savaşta sefer görev emri alabılır dıyerek, direk olarak kararı yuzume okuyup cıkabılırsın demıslerdı bır kaç ay sonrada ankara genelkurmay dı sanırım askerlıge elverıslı degıldır raporu adresıme gelmıstı

Arkadaşlar kalbimde vsd mevcut hastanede heyet doktorlari askerliğe gidemicegimi söylediler 7-10 gün içinde e devletten görürsünüz dediler fakat 10 gün sonra hastaneye gittiğimde raporun zeyil olduğunu soylediler 10-15 gün içinde düzelir dediler ne demek oluyor

Bendede vsd mevcut yapamazsin dediler heyette ama dosya zeyile düşmüş nolcak bilmiyorum bakalım

Zeyile düşmesi düzeltilmesi gereken bir durumun olduğunu gösteriyor.Doktorlar yanlış maddeden işlem yapmış olabilir ondan zeyil edilmiş olabilir

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri