Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücutta peteşilerin çıkması neyin göstergesidir?

anonymous

Aktif Üye
Konular
347
Reaksiyonlar
438
Vücudumda peteşi çıkıyor. Sebebide bulunamadı. Ama çoğalmaya devam ediyor. Bu neyin göstergesi olabilir?
@OğuzHan112 hocam bilinirse sen bilirsin. Sebebi ne olabilir?

Estağfurullah,

Sebebi bulunamadı diyorsunuz,mutlaka araştırılmıştır diye düşünüyorum,sebepsiz birşey de olmaz?

Sizi hematoloji gördüm mü? hemoglobin, Hematokrit,Eritrosit değerlerin nasıl? jak 2 gen mutasyonu varmı yokmu bakıldımı?

Kısaca şöyle söyleyeyim,sizi hematoloji gördümü?bunla ilgili ne gibi tahlil tetkik yapıldı?

@anonymous,

@OğuzHan112, abi cildiye ye gittim. Doktor birşey yok dedi ama tahlil yapılmadı. Yarın karaciğer yağlanması için dahiliye uzmanına gözükeceğim. Doktora bahsedeceğim, kan tahlili isteyecek. Bu durumlada ilgilenecektir umarım

İlk gitmeniz gereken dahiliye olmalıydı aslında,kan değerleriniz bir çıksın dahiliye yönlendirecektir.

Peteşi basit bir nedene bağlı olabileceği gibi çiddi sağlık sorunlarının belirtisi de olabilir, bunların arasında polisitemia vera da dahil,ayırt etmek için gerekli tahliller yapılmalı.

Dahiliye bir görsün,duruma göre size bilgi verecektir,sebebi bulunamadı diyorsunuz ama hiç bir tahlil yapılmamış🙂

@anonymous,

Üst Alt