Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VW jetta 1.4 122 hp nasıldır?

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
jetta 1.4 122 hp tiptr. exclusive paketi aracı bilen yada kullanan arkadaşlar var mı?
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
tşk

TEKNİK VERİLERTabloyu Gizle Motor ve Performans Silindir Hacmi:1390 cc Silindir Sayısı:4 Maksimum Güç:122/5000 hp/dd Maksimum Tork:200/1500-4000 Nm/dd Azami Hız:199 km/s 0-100 Km Hızlanma:9.8 sn Şanzıman:6 ileri manuel Yakıt Türü:Benzin Yakıt Tüketimi Şehir İçi:8.3 lt/100km Şehir Dışı:5.2 lt/100km Genel:6.3 lt/100km Boyutlar Uzunluk:4554 mm Genişlik:1781 mm Yükseklik:1459 mm Dingil Mesafesi:2578 mm Kapasite Yakıt Tankı:55 lt Bagaj:527 lt Koltuk Sayısı:5 Ağırlık Boş Ağırlık:1308 kg[SIZE=1] [/SIZE] DONANIMTabloyu Gizle Elektrikli Ön Camlar:Standart Elektrikli Arka Camlar:Standart Manuel Klima:- Otomatik Klima:Standart Xenon Farlar:- Ön Sis Farları:Standart Yol Bilgisayarı:Standart CD Çalar:Standart MP3 CD Çalar:Standart Yağmur Sensörü:Standart Park Sensörü:Standart Cruise Control:Standart Immobilizer:Standart ABS:Standart ASR:Standart ESP:Standart Merkezi Kilit:Standart Isıtmalı Koltuklar:- Sürücü Hava Yastığı:Standart Yolcu Hava Yastığı:Standart Elektrikli Sunroof:Opsiyonel [SIZE=1] [/SIZE]

Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122 hp Comfortline ...

Kesinlikle düşünülmeden alınacak bir araç, tabiki parası olan için :)

46.800 normal fiyatı,ötv düştükten sonra 33.500 verdiler fiyatı

Bende 1.6 düşünüyorum. Volkswagen bundan önce ürettiği Bora modelinin yerine Jetta üretimine başladı ve şuan çok büyük bi ilgi var hem yakıtı hem fiyatı ve hemde konforuyla çok rağbet gören bi model . . Seçiminiz güzel yatırımınız boşa gitmeyecek ve aracı kullanmaya başladığınızda sizi fazlasıyla tatmin edecek diye düşünüyorum.

Aşağıdaki linkten sıfır model fiyatını detaylı bir şekilde görebilirsiniz . .

VOLKSWAGEN JETTA

fiyat bayaa araştırdım,farklı bayilerle görüştüm tabii farklı fiyat verenler var.
birde 1.6 tdı ile 1.4 benzinli arasında kaldım:)
ama yakıt yönünden 1.6 tdı daha mantıklı arada sadece 3 milyar fark var

arabayı aldıgınız zaman yapacagınız km hesabını dusunun.. eger cok km yapmayacaksanız motorin yada yakıtta diyelimki arac sizde 5 sene kalacak ve 3 milyar bile benzin ve motorin arasında fark olmayacaksa tdi"ye gerek yok diye dusunebiliriz ama eger imkan varsa benim terciğim 1.6 tdi"den yana hem yakıtta hemde o kasaya en az 1.6 yakışır artı satarkende dizel arabayı satmak benzinli satmaktan kolay olacaktır..

1.6 TDI 105 Hp Primeline Tiptronik Volkswagen Jetta

Model Net Fiyatı : 28.922,43 TL
ÖTV : 10.701,30 TL
KDV : 7.132,27 TL
Plaka Masrafı : 744 TL

Genel Toplam : 47.500,10 TL

1.6 102 Hp Primeline Manuel Volkswagen Jetta

Model Net Fiyatı : 21.437,58 TL
ÖTV : 7.931,90 TL
KDV : 5.286,51 TL

Genel Toplam : 35.399,10 TL

1.6 102 Hp Primeline Tiptronik Volkswagen Jetta

Model Net Fiyatı : 23.850,06 TL
ÖTV : 8.824,52 TL
KDV : 5.881,42 TL

Genel Toplam : 39.300,10 TL

Fiyatlar volkswagen sitesinden alınmıştır. Ayrıca Nova acaba yanlışmı telafuz ettiniz bence benzinli aracı satmak dizelden daha kolaydır . .

devrim kardeş tşk ederim fiyatlar için.
ben exclusive modelini düşünüyorum...
1.4 için 33.500ye
1.6 tdı için se 36.400ye kadar indiler...
şimdi iş tdı mı yoksa 1.4 mü?
ona karar verecem

Hangisini seçeceğin senin kaç km yapacağınla alakalı...
Dizel az yakar,ikinci eli daha kuvvetlidir...Bununla beraber bakımları daha pahalıdır ve en ufak problem açtığında masrafı benzinliye oranla çok daha fazla olacaktır.
Zamanında ben de baya gidip gelmiştim.Corolla dizel,jetta dizel ve civic arasında(Sonrasında biraz daha beklemeye karar verdim).
Jetta güzel araba ancak Doğuş'un tutumu fazlasıyla sinir bozucu.O paraya alınan jettanın donanımı, muadili araçlara göre çok daha düşük...
Bi kere kesinlikle benzinliyi almayı unut.İş benzinliye kalırsa çok fazla alternatif var.Dsg'si olsa da jetta diğerlerinin yanında fazlasıyla karaktersiz bir araç olarak kalıyor.

cok tdı az benzın senede 25000km ustunde yaparsan eger kesınlıkle dızel tadı bır baska full depo rahat 1100 genıs genıs takılırsın hayırlı olsun kazsız belasız

matematik;
kafamı karıştırdın matematik,aslında doğuşun tutumu hakkında doğru söylüyorsun,o fiyatta ki diğer araçlar mesala hangileri,donanım olarak jettanın donanımı bence çok ii,ama ben exclusive donanımı düşünüyorum,premiline değil,corolla elegant la jetta exclusive donanımı arasında ben fark bulamadım.
benzinli de muadili hangi araçları tavsiye edersin?

latinali;
hangi modeli kardeş volvonun?s40 mı?

Doğuş'un Denizli'deki temsilcisi de (Batı Otomotiv) berbattır. Dikkat etmek gerekir. 1999'da peşin paramla gittiğimde bana dilenci muamelesi çektiler. Ben de o zaman Toyota Corolla aldım ve mesut-bahtiyar 8 yıl kullandım. Şimdi gene Toyota Corollada'yım. Yeni corolla'ların işçiliği eskilere göre zayıf ama. Gene de alınabilecek araba. genel olarak memnunum. MMT şanzımanda 31000 km bir sorun yaşamadım. Bence kullanımı da otomatiklere göre daha iyi.

batıyı biliyorum,zaten bu doğuş bi garip,hepsi farklı fiyat veriyor,ama en uygun ankara

s40 1,6 d nin otomatiği yok sanırım.
Civic cidden çok güzela araç
Cruze fiyat/donanım olarak harika.
Biraz daha para verebilirim derseniz de peugeout 5008 bunların hepsini ezer.

bende son model 1.6 passat alıcam
ama özellik olarak ne düşük olacak ne çok yuksek olacak
hesaplı olsun.:)

matematik;
civic güzel ama bagaj olayında jetta fark atıyor,arkadaşımda civic var bagaja sadece sandalyeyi attığı zaman iş bitiyor,ama jettanın bagajına 2 sandalye ve artısı sığar.
cruze en full donanımında adamlar hız sabitleyici bile koymamış,küçükbir ayrıntı ama orda bitirmişler arabayı...
peugeot asla düşünmem,vw nin yanında:)

matematik;
evet s40 1.6 otomatik yok,2.0 var ama o da çok fazla fiyat

Civicin bagajı konusunda mutabıkız.
Haklısın Cruze'da cruise kontrol yok.Zateb bi o yok : )
Dediğim gibi ben en baz donanımlarını göz önünde bulundurmuştum.O şekilde bakarsan eğer donanım açısında jettadan çok daha iyiler.
Fransız araçlarına karşı benim de müthiş bi önyargım var.Esasen haklı önyargılar da bunlar.Ancak 5008 gibi bi aracı o fiyata sattıklarını görünce şeytan insanın aklını çelmiyor değil.Peugeot firması 307 den sonra yaşadıklarından sonra mekanik anlamda kendi içlerinde bir evrim geçirdiler.Açıkcası herşeye rağmen o fiyata rağmen 5008 bakılıp görülesi bir araç.

vw ile peugeot tartışması ise başlarsa hiç bitmez.Zira vw iyi bir araç ancak o paraları edebilecek bir araba,özellikle de servislerini düşündüğümüzde hiç ama hiç değil.

Edit :
Eğer benzinlilere bakıyorsanız corollaya'da bakabilirsiniz.Ancak corollanın MMT şanzımanına sahip aracından kesinlikle uzak durun.

corollayla da görüştüm,benzinli 1.6 elegant modeli jetta exclusive modeli ile aynı fiyat çıktı karşıma,ama dedimya benim i.in en önemlisi bagaj kapasitesi.uzun yola çıktığını düşün diğer araçlarda bagaja sandalyeyi attınmı geriye birşey kalmıyor,jettaya en çok bagaj olayıdan dolayı sıcak bakıyorum benim için önemli çünki.
donanım da fena değil exclusive de...sadece esp ve hill hold yok onlarda çok önemli değil...

Kullanım tarzını bilmiyorum ama esp cidden önemli.
jettanın dizelini al hocam.Benzinliye girme hiç.
Hayırlısı olsun.

esp nin avantajı nedir acaba gerçekten bilmiyorum,esp bir üst donanımda mevcut ama pek de önemsemedim.
eyv

Pasaman;

Bu bilgi kesinmidir ? Jettanın kasa değiştireceği eğer kesinse yeni kasa ne zaman piyasaya sürülecek belirli bir tarih varmı . .

Haydaaa o zaman bekleyecez mi şimdi 2010'un son çeyreğini yada 2011'in ilk çeyreğini . . Valla araba alma hevesimde kaçtı bunu duyduktan sonra . . Napsak 29.500 TL verip Renault Fluence modelinimi alsak . .

Chevrolet Curize = 28.000 TL
Volkswagen Jetta Primeline = 29.500 TL
Volkswagen Jetta Exclusive = 33.000 TL
Toyota Corolla = 33.000 TL
Honda Civic = 32.000 TL

bunlar bi kaç önce yetkili bayilerden almış olduğum fiyatlar şimdi bu modellerin ve fiyatların içinde en uygun olanı hangisi gelde çık işin içinden . .

Bu gün renault'la görüştüm megan hp ve fluence modeline 29.500 TL istediler ama galiba yanlış hesapladılar benim hesabıma göre 3.000 TL fazla . .

yeni kasa kesin çıkacak google arattırım görürsünüz resimlerini...
ama tabii fiyat artar muhtemelen...

BaY_Cin;
ben kararımı verdim valla,jetta 1.6 tdı exclusive,diğerlerine bakmam artık,renault mu allah uzak etsin:))
jetta bagaj hacmi 500 küsur lt,civiv 380 lt,bagaj benim için önemli valla

Evet buldum ahada 2011 yeni kasa Volkswagen Jetta

ön taraf golf'ü andırıyo arka stoplar filan değişmiş disk değil kampana yapmışlar

2905846.jpg

194488.jpg

arkadaşım benim bildiğim kadarıyla jetta önümüzdeki günlerde kasa değiştirecek bu senin için önemli değil ise tavsiye ederim ben kasa değişeceği için golf aldım.benzinli araç tsi 122 hp içide dar değil mükemmel bir araç herşeyiyle

kardeş bende de doğuş otodan aldığım audia3 var ama beni dinlersen pein paran varsa Türkiyeden araç alma yurtdışından almanyadan al daha iyi dağlar kadar fark var.. çok kaliteli oluyor türkiyden alırsan 5 yıl satamazsın yurtdışından alırsan 3 sene tercih senin

aynı aracın sıfır fiyatını almanyaya sordum fiyat aynı:)
ne diye uğraşayım o zaman dedim tabii.
ama ikinci el tabiki yurt dışı uygun ama onda da arac ne kadar güvenilir açıkcası bana uymaz...

Üst Alt