Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VW jetta 1.4 122 hp nasıldır?

şuan bi çalışma yapıyorum bu yurt dışı ile türkiye 2. el ve sıfır araç fiyatları hakkında yakında siteye eklerim bence hiç bir cazibesi kalmadı yurt dışından getirtmenin hele şu en son çıkan 3 yaş sınırı geldikten sonra . .

Ben jettanın yeni kasasını beklemeye karar verdim. Aracın herşeyi önemli donanımı, güvenliği, yakıtı, teknolojisi, yedek parçası, servis bakım maliyeti vs vs araç alırken bunların hepsini elbette düşünmek gerek, ben bunlara ilave olarak dış tasarımı ve görüntüsüne de önem veriyorum yani arabamı uzaktan gördüğümde kaba tabirle bin bana demeli :D :D

Az evel görüştüm yine volkswagenle . . Yeni kasa jettanın kısa zamanda çıkmayacağını daha doğrusu şuan kesin ve net bi tarih olmadığını belirttiler. En kısa zaman olarak bu yılın sonlarına doğru dediler . . Benim tahminim seneyi bulur çünkü şuan elindeki stoğunu (tabi varsa) bitirmek isteyecektir bu modelinide öldürmek istemeyeceği için yeni kasanın çıkması seneyi bulur gibime geliyo . .

O kadar para vereceksen git skoda octavıa bak kardeşim.ww aynı değerleri mevcut.bence süper bir araba 2009 model arkadaşa aldık.Bence bi bak.özellikle bagaj 3+1 ev gibi...

Gittim gördüm bizzat test sürüşü bile yaptılar. Bahsettiğim otomobil dünyasının yeni gözdesi CHEVROLET CRUZE modeli. Özellikle plus paketi çok çok harika. Bu arabadaki tek dezavantaj 1300 kg ağırlık ve 1600 cc motor. Ben tozu dumana katmak istemiyorum diyenlerdenseniz şiddetle tavsiye ederim. Araçta güvenlik ve konfor unsurlarında yok yok gibi. 6 ileri tam otomatik vites, 6 hava yastığı abs ebd ve diğerleri ne ararsan var araçta. 3 yıl garanti. Yani bi bakın görün derim. Mayıs yada haziranda alacam inşallah. Bir diğer sıkıntıda araçda lpg olayı, lpg takıldığında garanti devre dışı kalıyor. Bu konuda şirketin çalışmaları var dediler. Eğer garantiyi bozmadan yapılacak lpg tercihi ile çok harika bi araba olacaktır.

Şehiriçi 11,2 lt/100km Şehirdışı 5,8 lt/100km Ortalama 7,8 lt/100km
çok çok fazla...sınıfının diğer araçlarıyşa karşılaştırınca anormal değerler.
tüpsüz mümkün değil bu araca binilmez

Eğer bu değerler fazla geliyorsa zaten benzinli araç alma.Bakma sen fabrika verisi yakıt tüketimlerine.O rakamlara ulaşmak cidden hayal.

[FONT=OpelSansTur-Regular][SIZE=1][FONT=OpelSansTur-Regular][SIZE=1]
8.6
5.1​
6.4
opel astra alırım benzinli daha ii:)
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

s

Şehiriçi 11,2 lt/100km Şehirdışı 5,8 lt/100km Ortalama 7,8 lt/100km
çok çok fazla...sınıfının diğer araçlarıyşa karşılaştırınca anormal değerler.
tüpsüz mümkün değil bu araca binilmez

atoksal kardesım tupsuz kesınlıkle bınılmes demıssın!volksfvogene tupsuz bınebılecegınımı sanıosun sen...volksvagenın benzınlılerıde cok yakıo hıcte asagı kalmaz.akıllı ol dızel 1.6 al volksvagenın dızellerı cok ıyı sorunsuz..ayrıca dızelın masrafı coktur dıyenler var ama sorun acmayan bı arac oldugu ıcın dusunme derım..ha bana kkalsa audi a4 sedan 2.0 al derım super bı araba volksvagene gore cok daha spor duruyor audıler..

matematık doru söluo..fabrıka degerlerının ustune rahat 1.5 lıtre daha ekle hesapp ederken..

ayrıca dızel alırsan eko66 taktır google yaz eko 66 dıye ıncele avrupa abd japonya herkes onayladı bu cıhazı..mucıdı yozgatlı bır turk..yuzde 30 tasarruf..arkadaslarımın araclarında var kesınlıkle işe yarıo..

araba piyasasında onu bunu bilmem size 4 marka yazacağım bunların üstüne araç tanımam

1-AUDİ

2-Mercedes Benz

3-BMW

4-Opel

araç alacaksanız bu 4 markadan birisini alacaksınız benca ama bana sorarsanız ben AUDİ A4 ve A5 i tek geçerim :D:D

Opel mi ? 2001 model astra sağ arka tekerden ses geliyodu servise gittik söktürdük teker bilyesinin değişmesi gerektiğini söylediler . . bi sağ arka teker bilyesine 650 TL istediler. Bir bilyeye 650 diyolarsa varın diğer parçalarını siz düşünün . .

2001 yılından bu yana binerken keyif yaparken iyi ama değilmi :D:D ne olacak 10 yılda bir 650 tl masraf çokmu?

jetta ara model olarak duruyor. almışken passat almak gerekiyor gibime geliyor...

10 yılda bir 650 TL çok değil değilde. Aynı parça Renault 90 TL, Volkswagen 230 TL, bi marka daha vardı ama şuan aklıma gelmiyor. Belki söylediğin doğru ama diğer markalarla arasında bu kadar uçuk fiyat olamazz. Ayrıca durduğun yerde biri geldi dikiz aynasını indirdi aşağı ara sor bakim fiyatı ne kadar ?

adminbozkurt;

hava -su -ateş-tahta gibi olmuş hahahaha
yahu opelin o listede işi ne ?

renault opelden ıyıdır arkadaslar:)bence volvo olmalıydı opel yerıne..

Benim bildiğim tsi motorlu araçlara lpg takılmıyor dizelinde dezavantajı bakımı masraflı eğer fazla kilometre yaparsanda satması zor klasik yüzbin sendromu bence lpg taktırabileceğin bir araç seç derim sonuçta bu arabayı gezmek için alıyoruz süs kabağı gibi taşımaya gerek yok aynı paraya opel insignada alabilirsin hondada toyota corollanın en kralınıda satarkende altın gibi sat

valla bizimm türk milleti alişkanlik oldugu için gidiyor reno,pejo gibi teneke içi boş sifir arabalara 30bin tl verior mantıksızlık onun yerine gidip 1995model audi alirim daha iyi ama gelde türk milletine anlat hepsinde sifir araç alma arrzusu var bna göre reno,pejo v.s gibi araçlara 30-35bin verenler paralarini sokağa atmaktan başka bişi yapmiyorlar.

Anahtar Teslim Audi Fiyatları;

A3 1.6 = 25.699 €
A3 2.0 TDI quattro 170 hp = 44.439 €

A4 1.8 TFSI 120 hp = 37.590 €
A4 3.0 TDI quattro tiptronic = 90.931 €

http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp

250 - 300 milyarı olupta engelli aracına tamah eden kim ortaya çıksın.

baycin 5.880 euro ötv i düş düz hesp 20bin avro 2bin avro bayi indirimi olursa 18bin avro

aldın mı passat vb alacan. yayla gibi geniş olacak. audi a3 küçük bence...

eğer dizel düşünecek olursanız hyundai i30 uda inceleyin derim Hyundai dizel motoru çok iyi ve donanım ve fiyat oranları çok uygun

bence taurang daha iyi fiyat farkı fazla yok birde ona bakın 1.6 sıda var

sakın alma 2011 de yeni kasası çıkıyor alırsan eger degeri çok düşer

İşte Yeni 2011 Model Volkswagen Jetta

VW-NCC-Jetta-Coupe-42.jpg

VW-NCC-Jetta-Coupe-31.jpg

VW-NCC-Jetta-Coupe-32.jpg

2011-VW-Jeta-Sedan-1.jpg

İlk 3 resim Coupe modeli ama Sedan modeliyle pek bi farkı yok, volkswagen jettayı adeta baştan yaratmış. Passat bozması diyenlerede kapak olmuştur :)

arkadaşlar bende 2009 Jetta 1.4 TSİ benzinli araba var,daha 33000 km-de motorda arıza oluşdu,pistonlarda kırık olmuşdu,nerdeyse motorun parçalarının yarısını değiştiler.Bu sınıf araçlarda,özellikle 1.4 motor Jetta,Passat,Tiguanlarda benzeri sorunlar sık-sık oluyor.Sırf vergi az ödensin diye bu sınıf araçlar Türkiye'çin üretiliyor,motoru küçük yapıyorlar,ama kısa süredede sorunlar çıkıyor.Çevremde 1.4 motor yeni kasa Jetta,Passat,Tiguan alan arkadaşlarım var,onlardada benzeri sorunlar oluşdu.Arabanın garanti süreside 2 yıl olduğunda garantidende yararlanamıyorsun.Bana sorarsanız garanti süresini en az 5 sene veren markalardan araba almak lazım,işi şansa bırakmayacaksın,malına güvenen ürettiği malın arkasında durur ve verir garantisini.

Üst Alt