Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Web sitesi yaptırmak istiyorum

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
25
Bana web sitesi yapıcak arkadaş arıyorum aramızda var mı aceba ?

Ben web tasarımcıyım

ben yaparım profesyonel olarak yapıyorum fırma adı ne kac sayfa olacak ıcerıgı ne olacak?

kadeş bir köy tanıtım sitesi yaptırsak nasıl olur bunun maliyeti varmı varsa ne kadardır biraz bilgi versen iyi olur

maliyeti sole oluyor arkadasım
hosting yani kıra bedeli
domaine yani isim bedeli
bunlar mutlaka odenıyor.
gerisi nasıl bır sıte ıstedıgune gore tasarımcı kısı ıle arandakı pazarlıga gore degısıyor
:D

ha sıtede data base yanı bılgıbarınıp saklanacaksada kıra bedelı yanı hosting bedelıde degısıyor.

gorusmek uzere
saygılar

Takılarımı sergilemek istediğim bir site olmasını istiyorum..

https://www.blogger.com/start buradaki adrese gmail hesabınla giriş yapıp 2dk içinde web siten hazır olur :) herhangi bir masrafın olmaz ama kalıcılığı konusunda birşey diyemem blogger aklına eserse siteni kapatabilir (oda çok küçük bir ihtimal)

Bu arada bana şöle güzel bi site adı söylermisiniz:) aklıma bişi gelmiyor benim sizin önerilerinice göre isim koyucam :)

sadece takılarını mı sergileyeceksin? yoksa başka bilgiler de yer alacak mı?

eğer takılarını sergileyeceksen aytaşı ismini önerebilirim... bir de senin burcunu simgeleyen bir taşın ismi olabilir mesela...

Farklı öğelerde katabilirim tabi.Örneğin taş ,boncuk farklı tasarım bilgileleri yada farklı bilgiler ekleyebilirim.Aslında forum olmasınıda istiyordum ama forum siteleri bana biraz karışık geldi.Çok fazla usta değilim pc de...

Bu arada bana şöle güzel bi site adı söylermisiniz:) aklıma bişi gelmiyor benim sizin önerilerinice göre isim koyucam :)
sekertasarimlar :D Eger ücretli ve kalıcı bir isim düşünüyosan sekertasarimlar.com olabilir, şuan boşta kullanılabilir bir site adı :) ama sadece bir öneri :p

Evet yaa..insan kendi adını nasıl unutur dimi :p teşekkürler bu çok hoştu Mesut :) Ücretli ve kalıcı site nasıl oluyor tarif edermisiniz biraz ?

Evet yaa..insan kendi adını nasıl unutur dimi :p teşekkürler bu çok hoştu Mesut :) Ücretli ve kalıcı site nasıl oluyor tarif edermisiniz biraz ?

Merhaba, ilk önce isim ve sitenin yayın yapmasını saglayan hosting alman gerekiyo bu ikisinin sana 1 senelik maliyeti (site adı: 15 TL + hosting masrafı 20 yada 30 TL= 50 TL ) toplamda en fazla 50 tl olur.. site kurmak içinde wordpress var ücretsiz bir sistem onu kurar ve takılarını ve yazılarını istediğin şekilde yayınlarsın :)

Bende site kurmak istiyorum...Birdefa bu işe soyundum..okulun sitesini çökerttim :D beceriksizim sanırım.Şimdi tekrardan kuruluyor.Ama bende bir öğrensem çabuk kaparım...web tasarım kursuna gitmeyi düşünüyorum ama fırsat bulamadım..
Bende öğrencilerime yönelik bir site kurmayı düşünüyorum yada istiyorum...
Alttaki linkte örnekler var Siteyi kuruyorlar,sen yönetici olup siteyi istediğin güncelliyorsun.
http://www.sitenizolsun.com/index.php?page=30

Acaba bu tür bir siteleri kurmak çok zormudur ??? yoksa hazır yapılmışı var deyip hazır yaptırmak mı lazım...

Hocam web tasarım kursuna gitmek en iyisi, bende öyle yapacam. Teknik alt yapı olmadan kursak bile bi sorun çıktığında düzeltmek zor olur gibime geliyor.

Hasan hocam site işini gözünüzde fazla büyütmeyin.Benim şekil şemali kategori dizaynı kendime ait olan bedava alınmış bir sitem var.Yaklaşık bir aydır da kullanıyorum. Öyle web tasarımı filanda bilmiyorum.Ama rahatlıkla sitenin her tarafıyla oynayabiliyorum. Sadece biraz deneme yanılma yapmak azda google amcanın yardımı yeterlidir. :)

Capri ilk fırsatta gideceğim web tasarım kursuna...
Lodos dostum ben forum tarzında değilde normal bir site istiyorum...

hasan hocam web tasarım kursu baslangıctır ve cok basıt sıtelerı gorsel olarak tasarlamana yarar html dreamweawer photoshop ve flash tan kısa kısa gostererek basıt sıte yapmayı ogrenırsın verı tabanı kullanamazsın uyelık sıstemı yaratamazsın bunun ıcın en basıtı vısual basıc ve access verı tabanı onerırım daha ılerısı ıse asp ve php tabıkıde SQL verı tabanı ancak dedıgım gıbı web tasarım kursu bu ısın tabanı sonrasında algorıtma bılgısını alabılmenız lazım ve devamı programcılık.(Ama Allah sızı ıyı hocalara dusursun ezbere ders veren cok hoca var cunku )

maliyeti sole oluyor arkadasım
hosting yani kıra bedeli
domaine yani isim bedeli
bunlar mutlaka odenıyor.
gerisi nasıl bır sıte ıstedıgune gore tasarımcı kısı ıle arandakı pazarlıga gore degısıyor
:D

ha sıtede data base yanı bılgıbarınıp saklanacaksada kıra bedelı yanı hosting bedelıde degısıyor.

gorusmek uzere
saygılar

hosting yani kıra bedeli
domaine yani isim bedeli
Ne kadar bilen arkadaş varmı ?

[SIZE=2]hosting yani kıra bedeli
[/SIZE] [SIZE=2]domaine yani isim bedeli
[/SIZE] [SIZE=2]Ne kadar bilen arkadaş varmı ?[/SIZE]
Domain fiyatı: 15-16 TL
Hosting fiyatı: Max 25 TL verseniz işini görecek boyutta hostingi rahatlıkla alabilirsiniz
Not: Bu fiyatlar 1 yıllıktır

Ucretsiz hosting ve domain sitelerini inceleyerek kendinize bir web site acabilirsiniz ama genelde bu tur sistemler sagliksiz olur en iyisi parayi basip adina tescilli olani kullanacaksin...

Sizlere bir kac ucretsiz host ve domain veren site linklerini vereyim inceleyin kafaniza yatarsa alirsiniz hemen hemen en iyilerden bazilari...:)

1- [SIZE=2]www.freewebpage.org[/SIZE] ( 150 MB ucretsiz alan + FTP + ASP )

2- [SIZE=2]www.3x.ro[/SIZE] ( MYSQL + FTP + PHP )

3- [SIZE=2]www.1asphost.com[/SIZE] ( 100 MB WAP + ASP Destek )

4- [SIZE=2]www.000webhost.com[/SIZE] (350 MB ucretsiz alan 100 GB aylik transfer + PHP + upload siniri yok + 350 MB ucretsiz alan 1 hafta sonra 1 GB ta yukseltiliyor...

5- [SIZE=2]www.7host.com[/SIZE] ( 50 MB ucretsiz alan + FTP + ASP )

Not: Siteye ihtiyaci olanlar PM atarak bana ulasiniz ucretsiz gonullu olarak Web sitesi tasarlarim ama zamanim oldukca ve ucretli sistem kullananlara tasarlarim...:) Selametle...

Profesyonel anlamda 7 yıldır web sitesi kurulumu ve güncellemesi yapmaktayım.
Ayrıca Türkiyenin lider bir hosting şirketinde destek elemanıyım.
Bazı referanslarımı Erkan AKMAKCI ''Engel Tanmayan Kiilik'' sitemden bakabilirsiniz.
Sadece Size Özel Görsel ve Amaca Uygun Siteler

Arkadaşlar wep programcılığı eğitimi aliyorum. ve bu işte ilerlemek için yada başka deyişle bildiklerini unutmamak için. Sürekli uygulama yapmalisiniz.
Ciddi bir emek harçanmış bir wep sayfasini. Nerdeyse bedava fiyata yapabilirim. Bedava olmazmi derseniz. Neden para . Hiç kimse 1 hafta emek harcayıp. hem tasarım hem programlamasını bedava yapmaz. Ben 3-5 kuruşa yapacağım. Ayrıca hosting domain alacaksiniz (alan adı ve isim hakkı). Ve sitenin yasal sahibi siz oluyorsunuz . bana ulaşmak isteyen 0555 566 00 30 arayabilir. telefonu açamazsam eğer mesaj atın . Saygılar

Profesyonel anlamda 7 yıldır web sitesi kurulumu ve güncellemesi yapmaktayım.
Ayrıca Türkiyenin lider bir hosting şirketinde destek elemanıyım.
Bazı referanslarımı Erkan AKMAKCI ''Engel Tanmayan Kiilik'' sitemden bakabilirsiniz.
Sadece Size Özel Görsel ve Amaca Uygun Siteler

Web siteni inceledim profesyonel degilsin profesyonel olan biri asla kendi web sitesinde hazir scrip kullanmaz...Kendi tasarimini yapmani tavsiye ederim...Selametle...

Üst Alt