Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Web sitesi yaptırmak istiyorum

Evet kendi sitemi 1 ay önce wordpress yaptım daha önce benim tasarımım vardı ama sadece referanslarımı koymam için küçülttüm ve wordpress sistemini kurdum..
Girip referanslarıma bakabilirsin biraz araştırsaydın anlardın.. :) Selametle.

Evet kendi sitemi 1 ay önce wordpress yaptım daha önce benim tasarımım vardı ama sadece referanslarımı koymam için küçülttüm ve wordpress sistemini kurdum..
Girip referanslarıma bakabilirsin biraz araştırsaydın anlardın.. :) Selametle.

Web sitene bakarak not verdim...:) Amacim profesyonelim diyenlere profesyonelligi aciklamakti art bir niyet yok...:)Neyse arkadasin konusu baska yerlere cekilmesin...Selametle...

Web sitene bakarak not verdim...:) Amacim profesyonelim diyenlere profesyonelligi aciklamakti art bir niyet yok...:)Neyse arkadasin konusu baska yerlere cekilmesin...Selametle...

Anlıyorum zaten açıkladım eskisi benim kendi tasarımımdı fazla ilgilenemediğim için sadece referanslarımı yayınlayacağım bir tema bulup kurdum.. Müşterilerime yaptığım kesinlikle benim kendi tasarımımdır.
İyi günler dilerim.

Aklı olan Wordpress yada joomla site yapmaz yaptırmaz bilindik o kadar acıgı varkı bu tur sıtelerın aspx mumkunse aspx degılse asp ozellıkle sql enjectıon yapılamayacak sıtelere yonelın weri tabanı kullanmayacaksanız html neyınıze yetmıyor.

Aklı olan Wordpress yada joomla site yapmaz yaptırmaz bilindik o kadar acıgı varkı bu tur sıtelerın aspx mumkunse aspx degılse asp ozellıkle sql enjectıon yapılamayacak sıtelere yonelın weri tabanı kullanmayacaksanız html neyınıze yetmıyor.

Flash bu isin en iyisi...

Flashın uzantısı ne olacak html degılmı ?:)fla uzantılı sıte yapmayı dusunmuyoruz sanırım varda benmı duymadım?

Madem ki bukadar biliyordun niye flash ile yapilan html sayfalar olusturun demedin de direkt html sayfa olusturun dedin...:D Html sayfa olusturmak sadece flash tami var yoksa ben mi duymadim...? ;)

Html sayfayı ıster photoshopta yazarım ıster flash ta ıster dreamweawerda ıster frontpage de keyf benım degılmı dırek txt ıle bıle yazarım ılla flash tamı yazmak gerekıyor

flash ıle yapılmıs bır sıtenın txt de kodla yazılmıs bır sıteden daha guvenlı oldugunu savunuyorsun madem bıze guvenlık adınA 1 tek sey soylermısın flashın artısı şudur dıyebılırmısın şifresi kaptırılmıs bir flashın bir photoshoptan farkı ne index basmayı engelliyormu data base olmadıgı ıcın kod acıgı olmayacak sql enj. yemıyecek baska varmı?Hosting firmasından kazık yemedıkce şifresını kaptırmadıkca nasıl hacklenır yontemını bılıyorsan Öğret öğrenelim

flash ıle yapılmıs bır sıtenın txt de kodla yazılmıs bır sıteden daha guvenlı oldugunu savunuyorsun madem bıze guvenlık adınA 1 tek sey soylermısın flashın artısı şudur dıyebılırmısın şifresi kaptırılmıs bir flashın bir photoshoptan farkı ne index basmayı engelliyormu data base olmadıgı ıcın kod acıgı olmayacak sql enj. yemıyecek baska varmı?Hosting firmasından kazık yemedıkce şifresını kaptırmadıkca nasıl hacklenır yontemını bılıyorsan Öğret öğrenelim

Flash Site Guvenlidir...Acigi olmaz ve Hacklenmesi Zordur...FTP veya Cpanel sifresini kaptirmadikca Hacklenmesi Cokkk Zordur...Burada ogretecek bir sey yok fikirlerimizi tavsiye Ediyoruz...

Arkadaşlar worddpress,joomla gibi hazır scriptlere yönelin html felan zaman kaybedip amatör siteler hazırlamayın.

html bilmeyen web tasarımcısı düşünemiyorum. en basiti hazır scriptlere nasıl müdahale edeceksin bunu tasarladım diyeceksin hazır scriptlerin tasarımından şablonundan dışarı çıkamazsın.

merhabalar arkadaşlar konu ne durumda bilmiyorum fakat
bu konuyu açan açaçn arkadaş siteyi yaptımı onuda bilmiyorum :D
isteklrine cevap veren forum resim galerisi felan zannedersem esnek bi yönetim istiyo bu isteğini drupal karşılar ben de amatör çalışmalarla başladım 2 yıl cms sistemi olarak nuke kullandım tabi sonra drupali keşfettim www.engelsizdostlar.net bu site drupal deneme amaçlı yapmış olduğum site. önerilere gelince kimse bedava site kulanmasın kimse ücretsiz hosting kulanmasın wordpress bir blok sisitemidir. arkadaşımızın isteklerini karşılamaz drupalde forum vs coğu eklenti hazır bir denerse ileriye yönelik profosyonel anlamda sitelerde yapabilir.

slm herhalde basit bişi arıyorsunuz.. burda bedava site alabilirsiniz cok kolay hatta ben size alırım siteyi isterseniz burda bedava site reklamsız güzel ama dili rusca :)
ama pek html bilgim yok size bedavaya yapardım yoksa bedava siteden cok ne var örnek burya kadar yardım ederim gerisi size kalır html den iyi anlayan biri yardımcı olur herhalde size örnek benim yaptığım http://ilyas.wen9.com/deneme.html :)

thumblr,blogger gibi uzantılar bence gayet mantıklı bilişim eğitim merkezindeki kurslarla kendi siteni açabilirsin hemde böylelikle masrafın olmaz :)

Ucretsiz hosting ve domain sitelerini inceleyerek kendinize bir web site acabilirsiniz ama genelde bu tur sistemler sagliksiz olur en iyisi parayi basip adina tescilli olani kullanacaksin...

Sizlere bir kac ucretsiz host ve domain veren site linklerini vereyim inceleyin kafaniza yatarsa alirsiniz hemen hemen en iyilerden bazilari...:)

1- [SIZE=2]www.freewebpage.org[/SIZE] ( 150 MB ucretsiz alan + FTP + ASP )

2- [SIZE=2]www.3x.ro[/SIZE] ( MYSQL + FTP + PHP )

3- [SIZE=2]www.1asphost.com[/SIZE] ( 100 MB WAP + ASP Destek )

4- [SIZE=2]www.000webhost.com[/SIZE] (350 MB ucretsiz alan 100 GB aylik transfer + PHP + upload siniri yok + 350 MB ucretsiz alan 1 hafta sonra 1 GB ta yukseltiliyor...

5- [SIZE=2]www.7host.com[/SIZE] ( 50 MB ucretsiz alan + FTP + ASP )

Not: Siteye ihtiyaci olanlar PM atarak bana ulasiniz ucretsiz gonullu olarak Web sitesi tasarlarim ama zamanim oldukca ve ucretli sistem kullananlara tasarlarim...:) Selametle...

Peki ücretli host ve domain veren sitelerden en iyi olanlardan bir kaç örnek verebilir misin. Sen olsan ve ücretli yapsan hangi hosting firmasını kullanırsın / kullanıyorsun ... ?

isimtescil iyidir. Desteği süper telefon açtığın gibi adamlar hemen ilgilenip çözüyorlar.

Beles forum site vs bu gibi islerle ugrasmayin...Paranizi verip pasa pasa kullanin derim...

FelakeTDizayN

Engellilere Yönelik Ücretsiz Web Tasarım Hosting Domain Çalışması Yapıyorum..
Arzu Edenler PM ( Mesaj ) atsın..​

[FONT=Verdana]Sıfırdan Web Sitesi kurmak için profesyonel bir firmayla anlaşmakta yarar var diye düşünüyorum. Çünkü siteyi güncel tutmak, isminizi arama motorlarında ilk sırada görmek, sitenizde güvenli bir şekilde satış yapmak ve hatta sosyal medya reklamcılığı hizmeti almak için bu işi bilen birileriyle çalışmak her zaman için kârlı olur.
Bu gibi hizmetleri bünyesinde barındıran Simurg Medya, sizin için site kurulumundan teknik desteğe, site yönetimi eğitimine kadar her zaman yanınızda olur.[/FONT]

Üst Alt