Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex dream serisi işitme cihazı kullanan var mı? Yoruma ıhtıyacım var..?

daha önce cihaz kullanmıssan arada ki farkı görürsün sanırım 15 gun falan deneme verseler hemen alacagım ılk görüsün nasıl Ali menmunmusun.

hiç duymadığım bir marka :/ ikinizdeki kayıp oranları aynımıdır bunada önem vermek gerekir ;)

mutlaka farklıdır tabıkı mesela bana widex dream fusıon hoporler ( p ) uyuyor sadece bıraz pahalı ve deneme suresı araştırıyorum =)

daha önce cihaz kullanmıssan arada ki farkı görürsün sanırım 15 gun falan deneme verseler hemen alacagım ılk görüsün nasıl Ali menmunmusun.
Daha önce cihaz kullanıyordum zaten oticon marka. Yeni aldığım alet widex dream 440 modeli. widex n en iyi modeli dediler, sitelerinden bakınca da en üstte bu model yazıyor.

Eski kullandığım cihazda marka olarak kötü değildi ama orta seviye bir modeldi. Yeni aldığımız üst model olunca gerçekten çok memnun kaldım. Ben alırken cumartesi günü aleti teslim aldım, annem aletin fiyatı kadar senet imzaladı sonra diğer hafta cumartesi ye kadar taktım. O 1 hafta denedim memnun kalmasaydık iade edip seneti geri alacaktık.

Baştan öyle konuşmuştuk. Çünkü az para değil sonuçta zaten aletim vardı sadece daha iyi olur mu diye bakıyorduk. Aynı şirkette unitron markalı aletlerde vardı fiyatları daha uygundu. unitron markası phonak markasının alt markasıymış aynı şirkete bağlıymış..

Ben widex den memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Zaten dünyadaki en büyük işitme cihazı markalarından bir tanesi Türkiye de yıllardır var biliyorum.

İstanbulda olsaydın birlikte giderdik aldığım yere indirim yaparlardı ama galiba eskişehir desin.:(

hiç duymadığım bir marka :/ ikinizdeki kayıp oranları aynımıdır bunada önem vermek gerekir ;)

Widex dünyanın en büyüklerinden bir tanesi. Danimarka malı cihaz. Kayıplar aynı olmasada farklı modeller var farklı işitme kayıpları için. :cool:

Ali bılgılerın cok mutlu ettı almak ıstegımı artırdı saol. Bnede suan Otıcan Acto Pro Kullanıyordum menmunum ınce seslerde arada fark görüyormusun. benım ıcın en onemlı sey bu. bıde fortum ınce olması estetık =)

Ben go pro modelini kullanıyordum sanırım seninki daha yeni model. Benim ince ve kalın sesler hemen hemen aynı seviyede o yüzden rahatsızlık duymuyorum cihazdan. Zaten sorun olsa bile oradaki odyometrist gereken ayarları yapıyor. İlk aldığımda 20-25 gün sonra tekrar gidip bazı ayarları değiştirmiştim. Oradaki abi çok ilgileniyor sağolsun.

Sende almadan önce denemek istediğini söyle anlayışlı bir firmaysa yardımcı olurlar.

bana 2 gun verdi sure ben 2 günde bu kadar para verem hıc bır sey anlamam dedim hadı 3 olsun dedıler . Uzun sure veren olursa alcam zaten 10 nolu pil olan kaybıma yetersız geldı senın kı 312 nolu pıl olanı mı
fortumm ınce mı ?

Benimki 312 pilli ve ince hortumlu (hoparlör kulağa giren) model

tamam bana da onu onerdı modeli widex dream fusion (fs-p) 440 rite liste fiyatı 7,200 tl kaca aldın pekı

benimkulagim;

yanlış anlama ama hangi işitme cihaz satan yere gitsem hep aynı sözleri söylerler " dünyanın en büyüklerinden bir tanesi. Danimarka malı cihaz. " :D

Phonak ile unitron aynı şirkette çalışıyor doğrudur :) yeni cihaz alımından ilk unitron'u önerdiler ama nedense garantileri farklıydı unitron 2 phonak 3 yıl garantili fiyatlarında 100 lira fark vardı risk almaya değmez phonak aldım alışmaya çalışıyorum :D

Bu arada Eskişehirde isen Anadolu üniversitenin içerisinde İÇEM var açılımını işitme engelliler araştırma merkezi diye biliyorum destek ve öneri için oradan irtibata geçmende fayda olabilir, küçüklüğümden beri irtibat halinde olduğum için odyo durumlarımı biliyorlar, oraya danışmadan almam :)

caner içem ılk defa duydum ıns gıtmek nasıp olur Phonak audeo @ serısı var ama ne bıleyım pek ıcıme sınmedı karsıladıgı guç tablosunda bana yetmıyo ınce fortumluları widex suan ınce fortumda 1 numara 2 aydır aratırıyorum =)

phonaki hic kullanamadim 7 tane odyocuya israrla ayarlattim ama parama yazik oldu yesyeni cihazi duruyor kutuda simdi chiliden cok memnunum
rite cok iyi birseyde benim kaybima yetmedi denedi olmaz desemde odyocu

slm,ben videxsi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum,gayet kaliteli ve estetik bir cihaz.almadan önce mutlaka deneme süresi alınmalı,bu deneme süresi en az 1 hafta olmalı,çünkü cihaz seçimi kişiden kişiye göre degişiyor.birde ayarlarıın maksumin seviyede yapılması lazım,cihaz ne kadar kaliteli olursa olsun,ayarları düzgün yaplımazsa o cihazın size faydası çok kısıtlıyo oluyo,sonuç olarak kullanın ayarı yaptırın hoşunuza giderse pazarlık edin alın:eek:

ismail benimki widwx süper 220,1 hafta deneme süresi istedim verdiler,bana ilk fiyatını 3200 olarak söylediler,ben bu fiyata alamam dedim.en son 2500 tl ye aldım

kardeş tekrar söylüyorum deneme süresi almadan cihaz alma,hangi marka olursa olsun.cihazına güvenende zaten sana deneme süresi verir,menmun kalırsan al.ama ben wideksi tavsiye ederim,öncedende yazdıgım gibi,cihazı aldıgın yer çok öenmli,sürekli seninle ilgilenmeli,sana kaliteli ayar yapabilmeli,yoksa dünyanın en süper cihazınıda alsan menmun kalmassın,öenmli olan ayarlarının düzgün yapılması...

ozman kaybın yüksek senınde galıba mutlaka denemeden almayacagım kardeş sen kac tane farklı markadenedın neden widex ?

arkadaşım ben illa widex al demiyorum sana,sen widex hakkında bilgi almak istedigin için widex dedim ben sana,markalara gelirsek otinon,pionak simens hepsi güzeldir,öenmli olan senin cihazdan verim alabilmen,örnek verecek olursak simens bir arkadaşıma çok iyi geldi ama ben kullanamadım aynı siemensi,kayıplarımız aynı olmasına ragmen,kulagın hangi chazdan verim alırsa onu kullan.ayrıca her markayı deneyim dersen oda olmaz,hangi markayı almaya karar verirsen onu denersin,yoksa kimse sana 1 hafta dene getir diye cihaz vermez:)

=)) hakan ben cıhaz alırken denemekten bahsetmedım sadece daha once kullandıgın cıhazlar varsa onları sordum widex alan kısı baska cıhaz almıyormus oyle duydum =)

widex alan başka cihaz almıyormuş sözü bence abartı biraz,evet ben videx kullanıyorum ama çokta abartılacak bir cihaz degil bence,menmunmusunuz diye sorarsanız evet menmunum,otinon,simens,bernafon kullandım ben,şimdide videx kullanıyorum,bu cihazların içnde beni en çok mutlu eden cihaz bernafondu,4 sene filan gayet rahat bir şekilde kullandım,işitmem arttıgı için cihazım işime yaramadı tabi,şuan videx kullanıyorum,videxsin farkı sesi biraz daha net veriyor,cihaz kulak arkası ama kulakiçi cihaz gibi kullanıyorum,mikrofon kulak içinde oldugu için sesi biraz daha güçlü ve anlaşılar bilir şekilde veriyo,ben size videxsi tavsiye ederim ama vazgeçilmez bir cihazda diyemem yani,burda amaç birbirimize yardımcı olmak,deneyin bakın araştırın.maddi olarak siizi üzmeyecekse ona göre karar verin derim..

hakancan isitme kaybinizin frekans degerlerini yazmanda bi mahzur yoksa yazssana
ben chiliden cok memnunum bir kere daha gidecegim odyologuma, pil bitme sesini sanki buda nedir der onem vermezdim, inan 25 gunde bitti pil cihaz otmedi pil bitiyo diye. olmasa dert degilde oluyorsa sunu bi ottirtiyim odyologuma:eek: resound cihazimda vardida olmayinca daha deger veriyomusuz:eek:
senden isitme kaybini sormamdaki maksat acep pes seslerin nasil. benim ordan fakir cunkum.
olurda biraz daha param olursa bi yedekte illede widex ediniyim.bide benden cihaz danisan etrafimdakiler oluyor.

shukufe,şuan işteyim ben,testlerim yanımda degil.bir ara yazarım tabi,bi sakıncası yok:)otinonda güzel marka,en bir ara sumo kullandım ama satış sonrası servisleinden menmun kalmadım,dogru dürüst ayar yapamadılar,baştan sagma iş yapıyorlar,cihazı sattıktan sonra ilgilenmiyorlar,bugüne kadar kullandıgım cihazlar içinde servisinden en çok menmun kaldıgım bernafon oldu benim:),mithatpaşa elif işitme merkezinden almıştım,servisleri mükemmel,ilgi alaka satıştan sonrada devam ediyo,cihaz sattıkları yerdede ayrıca atölyeleri vardı,cihazım bozuldugunda ben sakaryada çay içene kadar tamir edip veriyorlardı:)benim işitmem arttıgı için cihazı ancak 4 veya 5 sene kullanabildim,bernafonun üst modelide o anda yoktu,mecburen başka marka almıştım...

evet bernafonun ilgisi iyi:eek: birde iyi bilgili odyologlara denk geldim bende ayni oticonun seslerine benziyor. eger markaya bakmazsaniz oticon diyebilirsiniz:eek: yalniz cok ileri isitme kaybina bitek extremeleri var. oda tek mikrofon. tek mikrofonlu cihazda analog cihazlar gibi oluyor. bire bernafon nedense fiatini ilan etmiyor satan diledigi fiata veriyor.

en iyisi 2 marka deneyıp en cok mutlu oldugunu almak lazım phonak aude 312 @ ve widex dream fs =)

en iyisi isitme kaybiniz cok ileriyse oticon. isitme kaybiniz az veya orta duzeydeyse resound:eek:

=)) ileri yse benim gibi zaten otıcaon acto p kullanıyorum amacım cihazı kucultmek ıcın fortumu kaldırmak ıcın 2 model e bakıyorumm kayboluyo bunlar kulakta honak aude 312 @ ve widex dream fs

fotr nee kii:eek:sen actro kullanansan orta ileri olmali kaybin.
bana birisi bernafon inziaymis onu denedi, minnacik, bi taneside elinde cielonun sp olani yokmus sp olmayanini denedi:( o da minnacik, kabak cekirdegi kadarda. cok ileri isitme kaybim var. ustelik konusma seslerinin en cok oldugu 500 1000 2000 frekansim fena. ee nolucakti tiz tiz duduk sesleri. biraktim geldim. sen tasa etme o zaman nereye gitsen bulursun kaybin ileri degil bence.

Fortum =) fort degilll özel kulak kalıbı ıle yaplıan rite deıye gecıyoR. Benım kalın seslerde kaydım cok degıl ama 6000-8000 hrz de ınce selerde 100-110 db buda ılerı ses kaybı olarak tanımlanıyor Mahsallah sen nekadar cok cihaz denemısın bernafonnun modelı tam yazarmısın bakayım netten

shukufe sen benden cok zamandır bu formu takip ediyorsun işitme cihazları normalde 3000 hrz e kadar işe yarıyomus bu konuda bılgın varmı cok sasırdım.

Üst Alt