Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex dream serisi işitme cihazı kullanan var mı? Yoruma ıhtıyacım var..?

ben odyolojinin j sini bu forumda ogrenen sagirim. 3000 den sonrasi benim icin mechul. S DUYMAK DIYE BILIYORUM. :eek:

bugün odyometristle görüştüm. işitme kaybının artabilmesi durumunda işime yarayacak cihaz sordum. widex deram 440 ve SIEMENS – 7 binax cihazlarından bahsetti. şimdilik ellerimdeki engelden dolayı kulak içi mi yoksa arkası mı? bunun kararını vericez geçici kulak arakası cihaz aldım. bakacam kullanabilecek miyim. bende phonak kulak içi certana modeli var, ama yeterli gelmiyor. işe başladım ve evin dışında iyi değil. Sorum widex, siemens ses kalitesi hakkında tecrübeleriniz, özellikle deeram 440. işitmeyi anlamanız arttı mı?

isitmeyi anlamaniz sizin kulak sinirlerinizin sagligina baglidir genellikle. isitme cihazi almakla herseyi duysaydik dunya bayram olurdu:(
isitme cihazi sesleri yukseltir. konusmayi anlamaya katkisi oyle abartilacak kadar degildir. beklentiniz cok olursa hayal kirikliligina ugrar cihazinizi hic sevmezsiniz.

widex unıque serisi kullanan varmı ben widexlerin tüm modellerini denedim hepsi de çok güzeldi.widex unique 440 fiyatı çok kabarık liste fiyatına 8100 dediler indirimli fiyatını sonra konuşuruz dediler.Bu cihazı alan varsa odyocunun kaça bıraktığinı söyleyebilir mi?

phonak naida 70 de denedim. sesleri sıkça kısıp açıyor kendi kendine.Kronik sorunumu bu phonakların anlamadım gitti.

sizin dediginiz bu ortamina gore sesleri cihazin kendi kendine ayarlamasi. cok gurultulu ortamda gurultuyu kesip konusma seslerini veriyor ya da sessiz ortamda sesi dengeliyor ama siz istemezseniz bu ozellikleri kapattirabiliyorsunuz. phonak exelia sp nadia dan daha guclu .. 3 program modu var normal ortam, gurultulu ortam ve telefon modu siz isterseniz tek mod kullanir ses ayarini kendiniz yaparsiniz twilight

phonak exelia sp 5300 civari suan zaten .. benim elimde kaldigi icin satiyorum acil 1800 tlye .. 2 cihaz bana fazla geldi zamanla alisamadim bu sattigim cihazi sag kulakta kullanacaktim kokler hassasiyet diye bir sorun olustu bende cihaz da bos yere durmasin diye satiyorum cok iyi bir cihaz digerini kullaniyorum zaten

gürültü ortamlarda sesi bastırmas özelliğini biliyorum ama bu cihaz komple tüm sesleri kesiyor karşımda konuşan adamın sesini de kesiyor.Elinizde ki cihazı almak isterdim fakat benim cihazı denemem lazım bir kaç hafta o da mümkün değil gibi =)

tam ayar yapamamislar sanirsam siz ayar yaptirinca bu ayari 1 hafta deniyorsunuz daha sonra sikayetleri not edip tekrar gidiyor sorunlari gideriyorsunuz hemen olan birsey degil kendimden biliyorum :/ phonak exelia sp piyasada var gidip deneyebilirsiniz herhangi bir odyolog da .. twilight

2 gün once widex dream 110 CIC micro denedim. Tabi kulak arkasi denettiler kalip olmadigi icin. 3500 tl fiyat çektiler. Arastirinca dream serisinin en düşük modeli olduğunu gördüm. Cihazi kullananlar memnun mu? Dream 220 330 ya da 440 ile cok fark var mi?

Üst Alt