Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion 50 mg vuruldum ve anamdan emdiğim süt burnumdan geldi!?

Sprites

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben xeplion 50 mg vuruldum ve anamdan emdiğim süt burnumdan geldi , akineton ve nervium içiyorum ama etkisi geçtiği zaman aynı eski halime dönüyorum nefes alamıyorum yerimde duramıyorum heryerim kasılıyor dün acile gittim ama yine fayda etmedi bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor yardım edermisiniz
birde bu iğneye vucut ne zaman alışır acaba

Eşim kullanıyor. İlk başta 150 mg vuruluyor du Sonra 100 mg sonra 75 Mg şuan 50 mg . En düşük dozu 50 mg ilk bir kaç hafta sonra alışıyor vücut . En geç 1 2 aya yan etkileri kayboluyor. Tedavinin devamı için devam etmelisin.inşallah . Geçmiş olsun

uzun zamandır 150 mg vuruluyorum.
etkisi bir ay sürer
yan etkilerin tamamen yok olması 2 ayı bulur
bazı yan etkiler ilacı kullandığınız süre boyunca geçmeyebilir

ben doktorumla yeni görüştüm
100 mg a düşürdü aylık dozu
bazı durumların yok olacağını söylüyor.
örnk ağızda ki tükürük salgısı fazla bende
bu da bir yan etki bunun azalacığını söyledi.
şuan iyiyim
size çok geçmiş olsun
aldığınız doz düşük bir doz
bir iki aya yan etkiler yok olur diye düşünüyorum

mmmy1983 yeni mi çıkmış.. en son kontrolde doktor en düşük 50 mg . Demiş ti bu defa gittiğimizde sorarım. Teşekkürler ederim bilgiyi paylaştigin için

mehmet b.
rica ederim. doktor bilmiyor bence
ilk çıktığı zamandan beridir var üç dört seneye yaklaştı.
xeplion-injektionssuspension-25mg-0-25ml-fertigspritze-0-25ml-800x800.jpg

içecekseniz bunun hapını için ignesini vurulmayın

Paliperodonun hapı invega dır . her gün hap yutmak yerine xeplıon iğne tavsiye edilir . İlk kullanılan kişilerdenim aşırı reaksiyon ,şişlik ve ateş yaptı enjeksiyonun yapıldığı kollardan . Tekrardan invega dönüşü oldu 4 yıl sonra .

Abilfy maintena iğnenin de ilk vurulduğu test edilen kişilerdenim . Aşırı terleme , tükrük çoğalması ve ateş yaptı .

mmmy1983
bilgili degilsin

dorli gereken açıklamayı yapmış

*DORLİ*
ilk kullanılan nasıl oluyor orasını anlamadım dorli türkiyede bir çok hasta var çogu kişi kullanmıştır orda yanılıyorsun

İlaç firmaları tarafından denekler tespit edilir . Yaş . kilo . rahatsızlık derecesi . 3 doktor gözetiminde ilaç uygulanır ve haftalık kontrol yapılır , kan değerleri ölçülür ve şikayetler dinlenir .

avrupada ilk çıktıgında denenmiyormu yoksa nasıl onay veriliyor piyasaya sürülüyor
2 ci sorum ilk denek oldugunda ücret veriyorlarmı yoksa neden denek olasınki;)

Ücret yok gönüllük işi oluyor . Türkiye de hemen piyasaya çıktı diye verilmiyor . Olumlu olumsuz tecrübe aranıyor . Yıllarca doktorlar ile haşır neşir olduktan sonra sana tavsiye ediliyor .

1993 de teşhiş konuldu o süre zarfından itibaren . 5 yıldır TRSM de haftalık kontroller ve kayıtlı takipler .
Bu arada belgesel çektik kelebek etkisi ve şizofreni konulu .

*DORLİ*
şizofreninin hangi çeşidi senki

Ücret yok gönüllük işi oluyor . Türkiye de hemen piyasaya çıktı diye verilmiyor . Olumlu olumsuz tecrübe aranıyor . Yıllarca doktorlar ile haşır neşir olduktan sonra sana tavsiye ediliyor .
tavsiye ne orayı anlamadım denek olman içinmi tavsiye ediyorlar

Sorduydum yıllarca tedavi ediyorsunuz da adı ne tanı ne diye . Organik olmayan bir çeşit dedilerdi . unuttum neydi fazlada kurcalamadım . Yıllarca uğrasınca bıkıyor usanıyor insan artık takip etmiyor ben neyim neyim var falan

xeplion bende yıllardır vuruluyorum ama gözle görülür bir etki olmadı yine de doktorların bir bildiği vardır.

Bende ereksiyon problemi ve kuru bosalma yapti. Sizde de oldumu bu durum?

Saintcan

Normal bir durum. Hiç şaşırmadım.
Risperdal, invega ve bunların iğneleri risperdal consta ve xeplion bunu yapar. Doktoruna söyle ilacını değiştirir.

hhyyy u başlığı ilk defa gördüm ve böle bişeyden korkuyordum. inşallah bana bu iğne vurulmaz.

bende 100 mg kullanıyorum bendede ereksiyon problemi var. doktoruma şikayetimi ilettim ama ilacı değiştirmedi. alternatifi yok galiba

Bosalmada problem yaratiyor mu? Bende sadece gri su gibi bir sivi geliyor. 150 mg kullaniyorum.

boşalmada sorun var bendede azıcık bi sıvı geliyo o kadar

Risperdal, invega ve bunların iğneleri risperdal consta ve xeplion

Bu ilaçlar cinselliği öldürür. Kısır bile yapar
Benim kullandigim ilac var prolixin( 1950lerde piyasaya çıkmış antipsikotik çok eski bir ilaç)
Evli değilim zaten sizin o yaptıgınız şeyide yapmam
Libidom tavan anasını satim
Düz duvara tırmanacam

Ben birakicam bu ay xeplionu. Yan etkileri ne zamana gecer dersin bi fikrin var mi? Kimisi 2 hafta diyor kimisi 1 ay kimisi 1 yil. Hangisi dogru.

Üst Alt