Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion 50 mg vuruldum ve anamdan emdiğim süt burnumdan geldi!?

yan etki olarak ereksiyon problemi hala devam ediyor ilacı kullanmaya başlayalı beş ay kadar oldu . Geçermi bilmem yani

DissFlex

ilacın alternatifi yokki mecburum kullanmaya . Doktora ilettim durumu ilacı yinede değiştirmedi demek başka çare yok. Başa gelen çekilir diycez artık . Seni,n rahatsızlığın neydi Diss Flex

35148736_1794132720671035_1336862043222835200_n.jpg

ereksiyon sorunları yapıyor ama bunun en büyük nedeni prolaktin hormonunu yükseltmesi

ben bir üroloji uzmanına gittim bunun bir hapı var dostinex diye.

ben tahlil yaptırdım prolaktin hormonum max değerin iki katındaydı
hafta da iki tane dostinex alıyorum hiç sıkıntım kalmadı.
sizede tavsiye ederim

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun bı sorum olacak teyzemin kızı rahatsız psikiyatri den zeplion 100 luk inne yazmışlar bunu kullandı toparladı biraz sanki bu inne raporlanıyormu

xeplion 100mg kullandım hiç faydasını görmedim hiç etkisi olmadı

İlk başta 150 sonra 100 şimdi 75 lik ile devam ediyorum bendede var ereksiyon sorunu arada baş ağrısı oluyor

Xeplion 3 ay yaptırdım daha yaptırmayacam yan etkileri ne zaman geçer deneymi olanlar yazabilirmi

2 sene devamlı en düşük 100 mg olmak üzere kademeli olarak 150 mg ve 200 mg olarak vurulmuştum benim bünyem ilaçlara çok fazla alıştığı için o kadar yan etkileri olmadı diyebilirim. Çünkü bunu kullanmaya başlamadan önce rahatsızlığım 2012 de askerde başlamıştı 2014 de gata da 40 gün yattım ve 7 kere ekt olmuştum bundan sonra eve geçtiğimde doktorumun önerisiyle xeplion kullanmaya başlamıştım. Sadece bu iğneyi kullanmaya başladıktan sonra aşırı derecede dişlerimi kasıyordum hatta geceleri dişlerimin ağrısından uyanıyordum ve bunun sonucunda artık ön dişlerim birbirine değmiyor arka dişlerim uzadı birazcık. Dişleri kasma ve 2016 nın sonlarına doğru bıraktığım için o zamanı anımsıyorum hafiften salyalar oluşuyordu sanırım gece uykuda. Bence ne bu iğneyi ne de invegayı kullanma. Şuan da ben doktorum bir daha bu ilaçları kullanmazsan bana gelme demesine rağmen bir daha asla invega ve xeplion kullanmayacağım çünkü benim için en önemli sorun sesleri duyuyorum gündelik yaşantımda kullansam da kullanmasam da fakat bu iki ilaç ve iğneyi kullandığım zaman siyah noktalara odaklanma yapıyor ve harici yanımda olan biten her şeyin farkında oluyorum fakat ne dediklerini anlamakta güçlük çekiyorum çünkü odaklanma problemi oluşturuyor yani sadece siyah noktalara odaklanma yapıyor.
Cedrina 400 xr ve normal xr olmayan 200 mg cedrina içiyordum ki 200 mg bitene kadar. Seragual artık nedense yazmıyor doktorum ama ilaç kutumda 100 mg seraguallerden kalmış şimdilik onlardan içiyorum cedrina 400 xr ile beraber. Son 1 haftadır uykularımdan çok memnunum bu benim için çok büyük mutluluk hani uyanmadan deliksiz uyumak tabiri varya 10-12 saat bu şekilde uyuyabiliyorum. Yaklaşık bir 10 yıldır doğru dürüst uyuyabildiğimi hatırlamıyorum ama son 1 haftadır uyku düzenimden dolayı çok mutluyum.

Xeplion 75 vuruyorum alerjik nezle ilacı alıyorum çünkü nezle yapıyor burnumda. Tıkalı hocanın 50 ye düşürmesi için ne yapmalıyım çünkü çalışmam lazım ve maaş bağlarlarmı organik olmayan psikoz dediler yan etkiler geçmiyor kalıcı ha kendi imkanlarınla xeplion vurdurmazsan vurdurma kurtul ben kurtulamıyom aile baskısı var doktor da ama değişmiyor ilacı ilaçta hastalıkta berbat hastalığa alışırım ama xepliona asla

Xeplion 75 ten 50 ye düşürmem için ne yapmalıyım size danışıyorum

3 yıl oldu uzun süre 100 mg xeplion kullandım çok ağırdım tatsız bir hayatım oldu sonra75 mg a düşürdü hoca oda zorla yan etkiler geçmedi enazından çalışabilmek için 50mg a düşürmesini istiyecem ne yapmalıyım ve psikotik bozukluğu olanlar belirtileriniz ne benim gaypten sesler duyma genel olarak

dört yıldır bende Xlepion 100 mg ve rexapin 20 mg kullanyorum bende ilk 4 ay sorun yarattı ve yan etkisi geçti şuan aylık depo iğneler içinde en popüleri ve etkisi kanıtlanmış yan etkileride diğer iğnelere göre en hafif ilaç diyebilirim
ama sorunlar devam ediyorsa Trevicta yada İnvega kullanabilirsin doktorun ile konuşmak ve yan etkilerini anlamak iyi olacaktır

@Vanlı65 bende de uykusuzluk yaptı bırakmama rağmen de geçmiyor sende ne gibi yan etki yaptı

Benim senede bir atak oluyor kullanmazsam bende 4 ay önce bırakmama rağmen uykusuzluk yaptı geçmedi ,
atak geldiği zaman takip edildiğimi düşünüyorum ve bir sürü saçma şey telefonumu kırdım dine kafayı takmıştım ,kendi kendime konuşuyormuşum annem videoya almış
@Vanlı65 nerde yaşıyorsun?

Bende alerjik nezle yaptı ve evden çıkamama yaptı soğuk sudan korkuyorum cinsel arzuyu yok etti. Anlıyacağın kalkmıyor a sosyal etti ve birkaçtane daha yan etki senin y hastalık benim kiyle benzerlik gösteriyor ben vanda yaşıyorum bende sesler duyuyorum eskiden yoğun duyardım vahiy sandım başlarda peygambersin dedi konuşuyoduk bu sesle 2 yıl görevler verdi mesela altın haritası çizdiriyodu bana elimi kullanarak 400 harita çizmişimdir altın aradım bulamadım buna rağmen inanıyodum aptalca sonra 3 yıl evvel psikiyayriye gittim xeplion 150 verdi sonra100 sonra 75 mg sana tavsiyem ilacını azalt veya değiş bırakma sen daha neler yaşadın

Başka bir iç seslemi konuşuyodun ve dinimizlemi uğraşıyon yoksa yeni bir din bende yeni bir din var diyodu ben cinci olan rukyeciyede gittim cin musallatına uygun belirtiler varsa öyle olsa hoca iyleştirir diye inanıyorum

@Vanlı65 secde ediyordum aklım sıra uzun uzun alnımda yara oldu ,en son secde ediceksin dedi içimdeki ses ölene kadar bir sene sürer dedi o gece bizimkiler polis çağırmış hastaneye kaldırılayım diye sonra gelen polislere diren dediler bu arada bu üçüncü hastaneye götürülüşümdü bu ayrıca melekler etrafıma dizilmiş emoji gibi yüzleri var benimle konuşuyorlardı espri bile yapıyorlardı televizyondan sunucuların devlet başkanlarının bana mesaj verdiklerini felan düşünüyordum kek yerken içinden bişey çıktı taş gibi kırmızı netenyahu gönderdi deniyordu bir arada zihnimin uzakta makinaya bağlı olduğuna inanıyordum bedenimin kontrol edildiğini gibi sunucuların bana aşık olduğunu söylüyordu birkaçıyla evlenicektim gibi ama sonuç hep hüsran sen uzaklara gidiyormuydun define için?
Ben iki tane telefonun ekranını kırdım benden istendi diye çok pişmanım ondan hz ibrahim gibi sınandığımı düşündüm
Kendi isteğinlemi gittin ailen mi götürdü?Yan etkiler ilginç senin hiç duymadım
Ben çalışmaktan geçtim uyuyabilsem diye düşünüyorum
İstanbulda yaşasan erenköy ruh ve sinir hastalıklarına git diyicektim sana

Doktora ailem in isteğiyle gittim inanki bende senin gibiydim banada bu kız sana aşık oldu veya bu doktor sana aşık oldu dediği olurdu ben altını evin bahçesinde aradım kazdım ama dışardakilere sadece bakıyodum yerlerine müzeye ve mta ya haritalarımı götürdüğüm oldu bende benzerdim senle garip bi durum banada asıl namaz bu dedikleri bir namaz kıldırıyolardı bazen ben görsel bişey görmedim sen tedavi oluyomusun şimdi bıraktıysan bile inancı geri tep ben tepiyorum hiç konuşmuyorum. Susuyor daha uysal oluyor ama dostum peki bu nedir hastalıkmı varlıkmı

Doktora uykusuzluk için gittim yeniden iğne reçetesi yazdı yolladı düşünüyorum olayımmı diye şuan iyiyim inançla felan işim yok inanmıyorum diyebilirim neredeyse hastalık belirtisi zerre yok ama uykuda yok zaten hasta olsam bunları yazamam
Uykusuzluk çok kötü birşey üstelik kalıcıysa hapı yuttuk ,geceleri vakit geçmiyor
Senin mg mı düşürmeyle geçermi doktora söyle hapa çevir invegaya böler içersin
Bu arada tabiki hastalık ,ailemiz ileride olmadığında ne yapıcaz bilmem
Sende kilo alma varmı

70 kiloyum bi göbeğim var yağ bağladım uykusuzluktan kurtul derim ya eczaneden ilaç al ya dpktordan yada baharatçıdan bitki al ama bir ay ilaç alırsan sonrasında ihtiyacın olmaz ilaca çünkü vücut uykuya alışıyor evet kalıcı olsa iş yaş bir aile bireyile kalacaz veya az bi ilaçla yaşıyacaz çalışabilsek tabi işte 75 mgla xeplionla çalışamıyorum ki kaslar çalışmıyor 12 saat uyku uyuyorum 50 mg ama düşürmeye çalışacaz sonrada 25 mg olursa kurtulurum ben hastalığım çok yalnızlen baş gösteriyor yani olumsuz bir hastalığım yok

Üst Alt