Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion 75 mg kullanıyorum, sabahları uyanamıyorum ve stres yapıyor! Ne yapmalıyım?

@Pickle,

Yok uykum gelmediği zaman alıyorum ketiapin i sabah aldigimda malesef uyku yapıyordu.simdi sadece uykum gelmediği zaman içiyorum.

Siz ketiapin kullanıyor musunuz?

@Psikoterapi, bikaç güne invega 6 mg a geçecem yanında lustral 50 alıyorum sence düzelir miyim sonra kontrol var duruma göre hoca güncellenecek belki ilacımı ama 7 yıl ağır ulan etkiler yaşadım katlanamam artık sende yan etki yok sevindim ben öyle talihsiz ı'm nerdeyse tekim bu yan etkiler de hocayı inandırmakta zor en son devlet psikiyatr isini bıraktım özele başladım sanki bikaç aya toparlarım gibi yan etkiler geçer inşallah top alamazsam bikaç planım var taaa Amerika'ya kadar giderim yada Norveç'e ilaçsız tedavi için durmayacam katlanmayacam

@-ARAGORN-,

Vallahi kardeşim bende çok çektim bu hastalığı atipik psikoz doktora söylüyorum.senin hicbirseyin yok diyor.Bence alışırsın invega yi 15 gündür kullanıyorum.suan gayet iyiyim.Doktorum invega için 1 yıllık rapor çıkardı bedava alıyorum ilacımı umarım sende duzelirsin zor hastalıklar çeken bilir bu hastalığı...

Yanına antidepresan ve duygudurum düzenleyici alırsan çok iyi olursun.Dr söyle öyle yap kârdesim.bende ayriyeten okb de var doktor bu kombinasyonu önerdi.

Benim ilaç kombinasyonum;
Sabah/invega,selectra, akineton.
Akşam;olaxinn.uyumadigimda 100 mg serex de alıyorum.Merak etme iyilesirsin ben Allah'tan doktorumu dinleyip xeplion a geçmedim.

Forumdaki çogu arkadaş invega dan şikayeti niye biliyor musunuz? Çünkü bu ilaç antidepresan ve duygudurum düzenleyicilerle almayıp tek başına kullandigi için böyle...

@Pickle,
Melatonin alınca uyuyabiliyor musun?

Üst Alt