Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

@Üzümlükekim, yani kesmedi ama etkisini yitirdi inanmıyorum artık seslere

Lustral isteksizliği geçirirmi sizce trevicta nın yanında kullanıyorum iki ayı doldu lustralın bu kombini kullanan varmı veya antidepresan işe yarar mı biraz canlılık geldi isteksizlik te yarıya indi ama hala var bilgisi olan varsa yazabilirmi

Kalıcı değildir..doktorun la konuşup başka bir tedaviye geçin.

Psikiyatri ilaçları genellikle cinsel sorunlar yapar ama kalıcı değildir..özellikle abılıfy (aripiprazol) biraz daha yaygın sorunlar yapar.

@FURKANSSA,

@Aldehit00,

Ben 2 doz 1er hafta arayla 100mg vuruldum arka arkaya şuanda akatizi ve kontsantrasyon eksikliği var tam olarak etkileri ne zaman geçer

Merhaba xeplion etki süresi ne kadar 2 hafta ardarda vuruldum 100mg şuan çok huzursuzum iğne yan etkisi muhtemelen akatizi tarzı bir durum var doktor rivoclon damla verdi ama faydası yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
İğne yazdırsam rapor olayı nasıl oluyor bilen var mı? Birkaç kutu iğne mi veriyorlar?

@-ARAGORN-,

Ben xeplion kullanmadım.doktor onun yerine hapini iç dedi.İgne uykusuzluk yapar dedi şimdi hapini kullaniyorum yanına antidepresan ve olanzapin kullanıyorum.Suan hiçbir yan etki yok.ama asiri iştah açıyor bu ilaçlar.

Sabah 6 mg invega alıyorum.yorgunluk içinde akineton 2 mg kullaniyorum.

İnvega dan kaynaklı başımda yanma iğne batması oluyor.Yan etki olarak şimdilik bu sıkıntı var ama katlanıyorum.

@Pickle,

Yok uykum gelmediği zaman alıyorum ketiapin i sabah aldigimda malesef uyku yapıyordu.simdi sadece uykum gelmediği zaman içiyorum.

Siz ketiapin kullanıyor musunuz?

@Psikoterapi, hiç kullanmadım. Uyku ilacı olarak verildiğini okumuştum. Uykum gelmediğinde melatonin içiyorum.

@Psikoterapi, bikaç güne invega 6 mg a geçecem yanında lustral 50 alıyorum sence düzelir miyim sonra kontrol var duruma göre hoca güncellenecek belki ilacımı ama 7 yıl ağır ulan etkiler yaşadım katlanamam artık sende yan etki yok sevindim ben öyle talihsiz ı'm nerdeyse tekim bu yan etkiler de hocayı inandırmakta zor en son devlet psikiyatr isini bıraktım özele başladım sanki bikaç aya toparlarım gibi yan etkiler geçer inşallah top alamazsam bikaç planım var taaa Amerika'ya kadar giderim yada Norveç'e ilaçsız tedavi için durmayacam katlanmayacam

@-ARAGORN-,

Vallahi kardeşim bende çok çektim bu hastalığı atipik psikoz doktora söylüyorum.senin hicbirseyin yok diyor.Bence alışırsın invega yi 15 gündür kullanıyorum.suan gayet iyiyim.Doktorum invega için 1 yıllık rapor çıkardı bedava alıyorum ilacımı umarım sende duzelirsin zor hastalıklar çeken bilir bu hastalığı...

Yanına antidepresan ve duygudurum düzenleyici alırsan çok iyi olursun.Dr söyle öyle yap kârdesim.bende ayriyeten okb de var doktor bu kombinasyonu önerdi.

Benim ilaç kombinasyonum;
Sabah/invega,selectra, akineton.
Akşam;olaxinn.uyumadigimda 100 mg serex de alıyorum.Merak etme iyilesirsin ben Allah'tan doktorumu dinleyip xeplion a geçmedim.

Forumdaki çogu arkadaş invega dan şikayeti niye biliyor musunuz? Çünkü bu ilaç antidepresan ve duygudurum düzenleyicilerle almayıp tek başına kullandigi için böyle...

@Pickle,
Melatonin alınca uyuyabiliyor musun?

İğneyi olduğum gün hasta gibi halsiz oluyorum. Bir de iğne yapılırken bazen hiç acımıyor bazen de fena ağrıtıyor yapan kişi de aynı kişi yani neden anlamadım

İsteksizlik bende de var diyorum kendi kendime bi yaşama sevinci gelse de gezsem dolaşsam ama yok evden çıkmıyorum

Aynı durumu yaşıyorum.antidepresan kullanmama rağmen.

Bu yan etkiler geçici mi?
Hapini kullaniyorum akşam fena uyku da yapıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Avb
Ben uyumak için akşam 400 mg ketiapin içiyorum hemen uyutuyor. Ketiapin uyku dışında ne etkiliyor bilmiyorum

Doktoruma danışayım benim de anksiyeteden kurtulup rahatlamam lazım teşekkür ederim

Yine xeplion yine yan etkiler bu ilacın icadı insan yararına gibi gözüküyor ama değil tam aksi bir insana tedavi sunma amacıyla veriliyor o kişiyi hayattan koparıyor ve doktor sağlık bakanlığı anlaşmalılar birini diğerine şikayet edemiyosun diyorlar kendi bilir psikoz ve xeplion kullananlar çıkmaza giriyor bu konuda ne bir yan etki davası açıldı nede bir yardım kampanyası yapıldı ben sadece bu sitede onlarca xeplion trevicta invega mağduru gördüm böyle olmasın belki ben iyileşirsem bir dava açıcam 7 yılım gitti ve bunu benden sonra kimse yan etkilere uğramasın diye emsal yapıcam burdaki yönetici arkadaşlar size diyorum xeplion trevicta invega kısacası poliperidon içerikli ilaçlar aşırı yan etki yapıyor yani insan kaldıramıyor katlanamıyor en ağırıda intihar düşünceleri . Allah en kısa zamanda yardımcınız olsun.

Bugün xeplion iğnemi oldum daha yeni. Kolumdan oldum. Hemşire değişmiş nasıl vurduysa iğneyi hem uzun sürdü hem de ağrı hissetmedim acaba enjekte mi edemedi abi şüphelendim @OğuzHan112

Hayır olurmu öyle şey..uzun sürdü dediğin ilacı yavaş yavaş vermiştir, iğneyi de kazık gibi sokmazsan acı hissetmezsin.. işini iyi yapan iyi bir hemşireymiş demek ki.. için rahat olsun ilacını yapmıştır.

@Tyler D.,

Ben onun ilacini kullanıyorum invega yorgunluk yapıyor evet ama onun yanına akineton kullaniyorum.

Xeplion dan kurtulun yan etkisi geçmiyor çok uğraşın ama kurtulun yan etki yaşayanlara diyorum

Üst Alt