Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

İçinden geçerek beyninden konuşma biplolardada olur mu ekonomist bey beyninizin kendi kendine konuşması ve not al yaşantıza devam ediyorsunuz mesela

xeplion da sadece şizofrenide kullanılır yazsada düşük dozlarını doktorlar başka hastalıklarda yazıyorlar.
ekonomist79

hastalık bana eziyet değil ki çocuğuma veya torunuma eziyet olsun.
tıpta her gün ilerliyor ne olacağını bilemeyiz sen doktora okudum filan diye post kasıyorsun ama hastalııa teslim olmuşsun ne hastası olduğunu da bilmiyorum
bence sen başkalarına akıl verme ..
kendi aklınla devam kardeş

mmmy1983

Mesajımın tamamını okusaydın şizofreni hastası olduğumu görecektin. Doktora okuduğumu kasmak için yazmadım eğitim almak neden bir kasma sebebi olsun onu da anlamadım. Sen kendin için çocuk yapmışsın bana hastalığa teslim oldun diyorsun eğer bencil olmamak teslimiyet ise evet teslim oldum. Daha da yazmayacağım senin dediğin gibi herkesin aklı kendine yeter.

kendini üstün görme kardeşim bende 15 yıllık makine mühendisiyim . son söyleyeceğim bu sana ..

mmmy1983

Uyarın için teşekkür ederim, yalnız kendimi üstün gördüğüm filan yok tam tersi benim kadar kendini olduğundan da aşağı gören başka bir insan bulamazsın. Ben sadece şizofreni ve çocuk ilişkisi hakkındaki fikrimi beyan ettim, kimsenin ailesi hakkında olumsuz bir şey söylemek üzerime vazife değil, eğer ileri gittiysem veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ailene ve sana sağlık mutluluk ve huzur dolu bir ömür dilerim.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM! ne yapalım ilaçları bırakak mı internette her şeye inanma kafamızdaki düşünceleri nasıl durduracaz kontrol altına alamıyoruz ki ilaç kullanıyoruz sen hiç yaşadın mı atak anını arka arkaya kesilmiyor

emreden...hocam inan ilacın bir şeyleri çözdüğü sadece psikolojik rahatlama yoksa gerçekte bir şeyi çözdüğü falan yok,milleti kapitalism in yıkılmaz kalelerinden ilaç sektörünün gelişmesi için böyle modifiye ettiler ve böyle de devam ediyor maalesef...madem ilaç herşeyi çözüyorsa geçirilen ataklar iyileşmeyen hastalıklar neyin nesi!!??..ama bunlar sektörün umurunda değil onlar kazanmalarına bakarlar sende ohhh ilacımı aldım bugün daha rahatım adı altında kendini mükemmel bir şekilde kandıra kandıra yaşarsın...geçmiş olsun..

Ne yapalım şimdi o zaman ilaçda kullanmayalım öyle ataklar gelir gider kendi kendine geçer psikolojik sorunlar

deathless düzgün ilacını içmezsen ataklar devam ediyor ilacı kestiğin andan itibaren tekrar yaşıyorsun düzenli kullanacan ki faydası ola şeker hastası nasıl insülünsüz yaşamıyorsa bizde ilaç kullanmaya mecburuz

3 ayda bir iğne verdi doktor. Trevicta 350mg nasıldır bilen varmı?
Daha önce xeplion 100 mg kullanıyordum.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

İnanmıyorum

Serdar2719

aynı ilaç.sadece doz olarak daha fazla vücuda giriyor ve 3 ay sürüyor vücuttan atılması.

Arkadaşlar ben 3 aydırlı xeplion 100mg iğne oldum nasıl bırakılıyo bırakanlar deneyimini yazarmı

doz düşürme yok diye biliyorum
vurulmuyorsun hepsi bu

Peki kullandınmı sen vurulmayınca neler yaşarız etki olarak

ben dördüncü seneden gidiyorum hiç boşluğum yok
bırakınca oluşacak etkileri açıkçası bilmiyorum

bence bir doktora danışsan iyi edersin

invega kullanan ixeplionun hapı yani sadece yine aynı etkiyi yan etkiyi gösteriyormu uykusuzluk v.s

böyle bi deneyimi olan varmı

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
Ben 9 mg kullanıyorum yorgunluk ve kuru boşalma haricinde bi yan etkisini görmedim

Depo iğne vuruluyorum 150 mg ayakta titreme ve yerinde duramama gibi yan etkiler yaptı önerileriniz nelerdir ?

Aynını bana yazdı doktor dört defa kullandım ağzıma etti resmen kestim kendim şimdi çok daha iyiyim ilaç yeterli bana tabii arada iki tek atıyorum sinirim bir şeye çok bozulursa çaktırma .:cool:

sokrates
Haha aynen ama bana doktorun dediği en az 2 sene bunla berabersin dedi 😊

Daha önceleri Risperdal Consta 50 mg kullanıyordum pek bir zararını görmedim doktorum kendi iradesi ile Xeplion'a geçiş yapalım dedi çok uzun zamandan beri kullanıyorum Xeplion'u. İlk bir iki dozda dilde şişme çenemde dudaklarımda istemsiz kas hareketleri olmaya başladı ben bunu doktoruma danıştım geçici yan etkiler dedi. Gerçekten de geçti sanki Risperdal'a göre daha etkili bir ilaç şikayetlerim neredeyse geçti. Tabii bunun yanında tablet ilaçlarda kullanıyorum. Gyrex, Ozaprin, Rixper, Akineton ve Invega. 10 yıldır sürekli kullanıyorum bu ilaçları. Allah dermansız dert vermesin. Şu an da kendimi gayet iyi hissediyorum.

Arkaş şimdi vuruldum tanı şizofren doktor 150lik yazdı. Yal nız igne raporu oldugu icin 3doktor onayladı ilacları tam icmiyordum cünkü cok durgun yapıyordu bir cok ilac kullanan arkadaş bu ilacın ilaclar gibi kesinlikle kilo yapmadıgını söyledi bu konularda yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar bugün 2,gün igneyi vuruldıgum yani kısacası koldan vuruldugu icin vurulurken kesinlikle agrımıyor ama 2gündür kol agrıyor ilk gün ilacın etkisindenmidir bilmem uyku hic derin degildi bu gün cok saglıklı derin uyku oldu bundan sonra aylık etkilerini burda paylaşacagım

Arkadaşlar igneye yeni başladım bu iğne kac gün sonra gercek etkisini gösterir

Xeplion iğne ne işe yariyor? Halüsinasyon görmemizi engelliyor mu?

HTML:
arkadaslar doktor xeplion iğne yazdi bugun iğne yapildi acaba bu iğne halüsinasyon görmemizi engelliyormu?

Bende kullanıyorum engeller yanında ilac iciyomusunuz tek igneminyoksa eger hastalıgınız hafifse halüsülasyonu engeller antipsikotik ignedir yani ses duymayı görüntü görmeyi yanlış düşünceleri engeller bu sitenin arama motoruna xeplion yazarsanız daha önceden acılan başlıklar var sizde yaptıgı yan etkileri yazarsanız bilgi sahibi oluruz eger kilonuz fazla ise yalnız igne kullanıyorsanız aşırı iştahı kesip kilo vermenizi saglıyor bende öyle oldu

Üst Alt