Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

bende kullanıyorum bı faydası yok gıbı gelıyor

3 senedir xeplion 150 mg abilify 30 mg lustral 100 mg ve cedrina 200 mg kullanıyorum yorgunluk dışında gayet iyiyim dr.um bu ilaçlara devam edeceğini su an için bırakma veya mg azaltma düşünmüyorum dedi sizoaffektif hastasiyim %65 raporum var özel sektörde çalışıyorum iş bulamadigim için engelli olduğumu gizliyorum mecburum çünkü para kazanmak durumundayım ıyi günler

@metehan01 9 sene olmustur yanında norodol &50 lık kullanıyorım bıde solıan 500 luk kullanıyorum doktor ıyısın dıyo ama ben iştahsızlık problemı ve para harcama hastalıgı var dedım yınede aynı ılac deh dıyo doktor napabılırım acaba

acrl79
nasıl gızlıyor musunuz vergı ındırımı falanda mı bılmıyorlar ben calısamıyorum ama benım kını hemen bılıyorlar engellı oldugumu ıs kurdan ogrenıyorlar nasıl yapıcam bende calısmak ıstıyorum

Ben gizledim iskura kayıt olmadım e nabizdanda gizledim bi sıkıntı olmadı

metehan01
ilk 1 sene muthis akatizi yaptı sonrasında geçiyor bünye alıştığı için evde yerinde duramama abilify yaptı bende onada alıştım artık sadece odaklanma ve işitsel halüsinasyon var onun dışında problem yok

Ben sadece Clonex kullanıyorum.Mutluyum Hastalığa 2004 de yakalandım.Sadece takıntı oluyor.

Daha önce Zeldox Akineton Seroquel Efexor Kullandım ve bıraktım.Akşamları yatarken Clonex 350 kullanıyorum.

metehan01
Bende evde yürüme gezme, senelerdir var. Hap ta kullansam var, xeplion iğne de vurunsam var. Travmadan sonra oldu. Oturmak çok zor geliyordu. Şimdi biraz azaldı. Bazen dişlerim çok kasılıyor. Sonra Ekim'de uyuyamama başlıyor son iki senedir. Cedrina ile uyudum 7 ay.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim ben xeplon 100 luk kullaniyorum 4 aydir prolaktin 100 cikti cinsel isteksizlik sebebiyle endokrinolojiye gittim dostinsxe baslamak icin psikiyatri doktorumun ilaci birakamiyicaza dair kagit istedi bnde psikiyatri hocasi ile gorustum vucut alisir dedi zamznla dostinex ufak doz kullan dedi varmi sorunu asan arkadaslar gercekten vucut alisiyomu yoksa dostinex kullanmalimiyim

Bu prolaktin yüksekliği ne zaman düşer dostinex sürekli kullanmalimiyiz yokmu bu bilgisi olan

Xeplion kullanıp bırakan var mı

Xeplion yaklaşık 9 ay kullandım 5 aydır vurulmuyorum ama iç sıkıntısı huzursuzluk basıyor kullanıp bırakanlar yardımcı olur mu lütfen

xeplion iğne yan etkileri ne kadar sürer ve deneyimleriniz neler

xeplion iğne vurduktan sonra her işten korkmaya hiçbir şey yapamayacağıma kendime olan güvenimi kaybetmeye başladım ayrıca hafıza problemi aşırı yorgunluk odaklanma sorunu ve öğrenme güçlüğü başladı tüm bu yan etkilerinden dolayı tedaviye devam etmek istemiyorum yan etkileri ne zaman geçer sizdede böyle etkileri oldumu? olduysa geçti mi? veya yan etkileri ne zaman geçer? şimdiden teşekkürler

bünyamin özdemir bende dediğin hic bir yan etki yapmadı yerinde duramama haric ilaca yeni başladıysan en az 2 ay kullan gececektir

Merhaba
Xeplion 150mg kullanıyorum, görme sorunu yapıyor, sizde de oluyor mu? Bu yüzden Clopixol Depot'a geçmeyi düşünüyorum, sizce bu mantıklı mı?

ben xeplion kullandım doktor fayda etmedi dedi clopixol a geçtim

Xeplionun etkisi ne zaman geçer kullanmıyorum bi süredir hala huzursuzluk var içimde

S. A arkadaşlar bende bu iğneyi kullanıyorum cinsel yaşamımı cok etkiledi sizde tam olarak nasıl Bi sorun oluyor cinsel acıdan yazarmısınız şimdiden teşşekürler

sait kardeşim bendede cinsel sıkıntı yaptı tam olarak nasıl bişey oldu ben hiç kulanamıyorumda ,ilaç.danmı oluyor acaba tribe girdin nasıl bi sıkıntı oldugunu yazarsan sevirim teşşekürler

çekişten düşüyon mesela isteksizlik oluyır...
misal ben bekar olduğum halde bıraksalar düz duvara tırmanacam ama ialçlar saolsun serçe parmağımı bile kıpırdatmak gelmiyor içimden....
not : bekarım evli değilim.....:D

Bazı ilaçlar erekte etsede geç boşalmaya yada içe boşalmaya neden olabilir. Bazıları ise hiç hareket bile ettirmez. Artık ilaca bağlı

doğrudur mert
yan etkiler uzun vadede daha belirgin oluyor.
örnek olarak kendimden vereceksem
donuk yapıyor biraz da mutsuz tepkisiz bir insan oluyorsun.
bende de donakalma mutsuzluk takıntıları var naptiniz peki bu iğneyle ilgili depresyon yaptı bende aynimisiniz siz

ben 1 ayda 2 sefer vuruluyorum hıc bıseye yaramıyor cımere yazdım cvp beklıyom bıde kan verıcem

Xeplionu bırakalı 1 sene oldu etkiler devam ediyor iç sıkıntısı huzursuzluk içim kıpır kıpır ediyor sürekli sigara ile yatıştırmaya çalışıyorum ne zaman etkisi geçer lütfen yardım edin cevaplayın

metehan01

Cevaplamak için biraz geç olmuş galiba ama şunu söyleyebilirim ki sendeki sıkıntılar iğneden kaynaklanmıyor iğnenin etkisi bıraktıktan 2 ay sonra tamamen geçiyor bir yıl sürmesi mümkün değil ben bıraktım 4 ay falan oldu şuan hiçbir sıkıntım yok ayrıca iğneninde bir faydası olduğunu zannetmiyorum

metehan01

Evet tamamen geçti fakat bugün tekrar ilaç almaya başlayacağım hap kullanacağım iğne değil sen başka ilaç kullanıyorsan ondan dolayı olabilir yok kullanmıyorsan doktora danışmanı öneririm 1 yıl çok uzun bir süre bende sabırsızlıkla etkisinin geçmesini bekliyordum gün sayıyordum o yüzden iyi biliyorum bende 2 ay sonra tamamen geçmişti

Üst Alt