Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

Olanzapin yardımcı ilaç mutlaka risperdal veya invega kullanmalı ,psikozdan çıkması için
Tekrardan geçmiş olsun

Hastalıkla uğraşırken birde bazı alçaklarla uğraşıyorum allaha şükür bu iğneyi olmuyorum beni takip eden soysuzlarıda allaha havale ediyorum insallah tez zamanda belalarını bulurlar

gölge Bir ayın sonunda oğlum hastaneye yatmayı kabul etti kötülemişti tekrardan bir hafta kaldı orda.Kaldığı bölüm gayet ilgiliydiler ilaç konusunda zorlama yok ister al ister alma buda ne kadar doğru bilemiyorum.Hergün gidip yine ben ilaçlarını veriyordum.insanlar dolanıyodu oralarda açık mutfakları var istedikleri zaman yemek yiyebiliyorlar.bir haftanın sonunda başhekim asistanı ve bölümde çalışan biriyle toplandık onlar biraz daha kalmasını psikoterapilere katılmasını önerdiler tabikide benim inatçı oğlum kabul etmedi ve çıktı hastaneden

6 ay geçti vurulalı halen uyuyamıyorum hayatımın hatasını yaptım üç tane iğne olmakla yaşadığım en büyüm pişmanlık ama bitmiyor birtürlü
eskiye dönebilsem keşke

4 yıldır kullandım. Mide gribi yapiyor.4 yıl boyunca ne yesem kustum. nihayet doktor iğneyi iptal etti. bir ay sonra başka iğne yazacakmış bakalım o ne yapacak bekliyorum

Bana da doktorum şikayetlerimi anlatınca yazdı.Psikoz hastasıyım...Bunu her ay olmam gerekiyor, belirtilerim(Uyarıcı işaretler)
-Hiç bir şeye ilgi duymama
-Değersiz hisseetme
-Birşeye dikkati vermede güçlüük
-Kendimi insanlardan uzak hissetme
-Aşırı uyuma
-Cinsel içerikli düşünceleri kafadan atamamma
-İnsanlar farklı davrandığımı söylüyor(ailem)
-Madde alımım arttı
-İştah değişikliği
-Çevreyi farklı algılama

İğnenin yan etkisi biraz baaş dönemsi ve ağırlık hissi idi geçti, bende uyumada bir problem yok şimdilik hatta fazla bile uyuyorum.

krakenz ilk iğnede bende de uyku oldu ama üçüncüden sonra gitti tamamen ,dikkatli ol derim
İnvega bu iğnenin hapı bence ona geç derim onda böyle bir yan etki yok benim şimdiki aklım olsa hapı alırdım
risk alma derim kardeş!

Xeplion 75 mg kullanıyorum sabahları uyanamıyorum ne yapmalıyım

Bu xeplion bende sürekli alerjik nezle yapmasına rağmen hoca değişmiyor ve beynim uyuşuyor donuk yüz ifadesi beni daha hasta yapıyor gaibten sesler duyan biriyim ama çok az bana bu yan etkileri ne giderir ve çalışıcam sabah nasıl uyanırım yazarmısınız ve bu beyin donması nasıl geçer uyuşukluk var çokda fiziksel hastalıklar yapıyor yan etki olarak iş yapamıyorum bıkkınım böyle isteksizim iş yapmaya karşı atik değilim bundan ötürürü zevkte almıyorum hayattan buna çare varmı

Çare var modiwake 200mg sabah 7ye alarm kurun uykulu şekilde modiwakeyi ağzınıza fırlatın sonra geri uyuyun yarım saat ile 1 saat arasında zıpkın gibi kalkacaksınız ve isteseniz de istemesenizde uyanacaksınız.

Allah belasını versin xeplionun beni uykumdan etti ,invega kullanın iğne olmayın

İnvega xeplion un hapı değilim peki hafif mi yan etki yoksa isteyeyim hocadan

İğne paliperidon palmit hap ise sade paliperidon vucüda etki mekanizmaları farklı bence hapa geç

Hapın etki etmediğinde ve yetersiz geldiğinde iğne formu kullanılmıyor mu? Yanlış mı biliyorum?

Bende xeplion 150 mg kullanıyordum. En son ankarada özel psikiyatri hastanesinde yatarken clonex 100 mg yazdı doktor xeplion uda 150 den 100 mg a düşürdü
Yani demek istediğim clonex ve xeplion bir arada kullanılınca iyi etki yapıyor

rosary bende kullanmıştım xeplion ile clonex şimdi clonex akineton clopixol kullanıyorum bu arada akineton depoda yok diyor eczacı

var ama doktor clopixol kullancaksın artık dedi kasılma için vermişti

Doktorunuza Clonex sorun ben akşamları yatarken 250 kulllanıyorum.Gece yatarken alıyorum

Members
ben sabah 200 mg yatarken 400 mg alıyorum devlet hastanesi psikiyatri çok kullanıyorsun demişti bende takip eden doktor böyle öngördü dedim

Hoca ağırlık yaptığı için xeplion un yanında fonkrace verdi oda mide bulantısı uyku bide astım nöbeti yaptı ben bu xeplion un yan etkilerinden kurtulamayacakmıyım

Xeplion içe kapanma işten korkma yaptı ne yapicam bilmiyorum

4 yıldır xeplion kullanıyorum bazı yan etkiler akinetonla geçti ancak hala içe kapanma ve işten korkma yapıyor sizin bu konuda bilginiz var mı doktora gidecek ama dedim sizdede oluyomuydu nasıl acilirim

Antipsikoz ilaç alanlar nasıl bir huy değişimi yaptı sizde?

Ben antipsikoz alıyorum xeplion bende iş yapamama herşeye yok deme oluştu huyum değişti nezaman ki xepliona başladım böyle oldu hoca welbutrin antidepresan yazdı ama pek faydası olmadı dozajınımı artırıyım welbutrinin oda dopamini artırıyormuş

Üst Alt