Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

Psikoza girdiğim dönemde ailem xeplion zorla vurdurdu 7-8 ay vuruldum şu an hareket edemiyorum ilacı bırakalı 4 ay oldu Japonya'da xeplion vurdurduktan sonra ölen insanlar olduğunu internetten okudum hatta 40 gün sonra bile ölümler görülmüş çalişamiyorum sürekli yorgunum galiba sakat birakti beni bu ilaç düzelirmiyim ne zaman düzelirim onu da bilmiyorum karaciğer e zarar verdiğini düşünüyorum

ben daha önceden xeplion kullanmıştım hacettepe vermişti devlet hastanesi tekrar deniyecez dedi jet hızında etki ediyor dedi devlet hastanesinde ki doktor

Ahmet T

Ben 19 ay xeplion 100mg aylık oldum şuanda 3 ayda bir trevicta ya çevirdi doktor 350 mg trevicta ben şükür yan etki vs yaşamıyorum zamanla insan alisiyor

Xeplionun yan etkileriyle yaptığı zulmü hayatımda kimse yapmadı sindiremiyorum hukuka başvuru cam ama onlarda aynı yere çalışıyor bir video yapıcam ondada kendimi saklarım oda saçma ama birgün psikiyatri ler çıranızı yakıcam bu sizin ve bu ilacın üreticilerinin yanına kalmıyıcak Allah kabul etmesin küfür de edemiyoz devlet Le ilgilide konuşamıtoz bir Musa yokmu bidaha gelsin bunlara hadlerini bildirsin allahın yardımıyla

(Gölge)

Bana annem bakıyor yaşım 32 olacak 2 senedir işsizim şizofren olduğumdan is vermiyorlar bedava verecek durumum olsa bedava verirdim tavsiye için teşekkürler

bu xeplion a başlayalı 2 ay oldu hemşirenin elinden midir nedir canım çok yanıyor neredeyse çığlık atacaktım

Slmlar 1 yıl sonra yine ben ve çaresizliğim.Oğlum yine psikoza girdi bu defa biraz erken farkedip ilaçlarına başladım fakat kendisi kesinlikle kabul etmiyor ben hasta değilim diyor.Elimdeki ilaçlarda sınırlı kabul ermediği için doktor yazmıyor.Bende artık yoruldum çıkmazlardayım bu dördüncü oldu diğer çocuklarıma da bakamıyorum artık pes etmek üzereyim.Sanırım bu son artık daha fazla yapamıyacağım çünkü ne iyiyken ne kötüyken hastalığı doktoru kabul etmiyor.Bir daha olursa kendi haline bırakmayı düşünüyorum tabi dayanabilirsem yalvar yakarıyorum içim parçalanıyor evladımı öyle görmek ama bana yapacak bişey bırakmadı evdekilerin hepimizin psikolojisi bitik durumda

Tansiyonum sürekli yükseliyor iğne olmazken böyle birşey yoktu başına gelen varmı

ben aç kalınca oluyor bende xeplion kullanıyorum

Xeplion un size etkileri neler normal hayat yaşıyomusunuz çalışabiliyormusunuz

Xeplion sizi nasıl hissettiriyor çalışabiliyormusunuz yeni vuran biri için ne gibi etkileri olur yan etki ne olur günlük hayata adapte olabiliyormusunuz

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben yazıyorum. 43 yaşına girecem bu sene, en son 24 yaşlarındayken bir kız arkadaşım vardı, ozaman da zaten hasta değildim. Şimdi son günler bayağa bayağa bir kız arkadaşım veya eşim olsa da biraz şefkat görsem, duygusal bir bağ kursam diyorum. Tek arzum cinsellik olsa kerhaneye de gidebilirim, ama arzum o değil. Ne bilim yüzümü okşasın, sarılim, öpim, elini tutim, saçını okşim, ona sarılarak bir film izlim gibi insani bir takım ihtiyaçlarım ağırlık basmaya başladı. Arkadaşlarımın hepsi evli. Çok fena bir yalnizlik çekiyorum. Annemle yaşıyorum, çok şükür o hayatta yoksa ben tek başıma ne yapardım. Ama annenin yeri ayrı partnerin yeri ayrı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bana doktorum bu xeplion iğnenin hapını verdi İNVEGA 9 MG, benim anlamadığım ilaçta sabah içilir yazıyor doktor bana akşam 9mg invega ve 2mg akineton tabletle içiceksin deyip ilaci yazdı,
1 ay sonra da xeplion iğneye geçircem dedi, xeplion iğne kullanan arkadaşlar yanında daakineton içiyor mu merak ettim, geçmiş olsun herkese

Üst Alt