Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

Geçenlerde clopixol Depot halsizlik yapıyor diye doktora gittim bana diyor ki "sana xeplion verelim" 🤦‍♂️ insan bu ilaçların neresinden tutarsa elisinde kalıyor devlet Hastanelerinde de gencecik doktorlar var yani bazı şeyleri deneyimlediğim için onlardan daha iyi bilgiye sahibim.

Benim gibi kronik hastalığı olan herkese ötenazi hakkı istiyorum. Hollanda ya bu gerekçe ile başvurabilirim ama kabul ederler mi acaba?

@Avb, bende 300 mg ketiapin kullaniyorum kullandigim tek ilac uykuya dalmayi kolaylastiriyor

@psikozz, benim ilacım Clonex 300 mg ama doktor randevusunu geç aldığım için Gyrex 300 mg içiyorum. Eczaneden clonex alıp masraf yapmak istemedim, paramı ekonomik harcamam lazım.

150 mg xeplion dan 100 mg düştük bakalım ne olacak 1 sene 150 mg xeplion kullandım. Sadece iğne kullanıyorum. İnşallah atak geçirmem.

Hastalık hafiften nüksetse de ilaç kullandığınız müddetçe büyük çapta bir olay olmaz. Geçmiş olsun. Doktor dozu azalttıysa durumunuzda bir iyileşme görmüştür.

Üst Alt