Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yabancı dil öğrenen var mı?

Mara

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
285
Yaklaşık bir ay önce Romence çalışmaya başladım. A1+ seviyesindeyim. İlk yurt dışı seyahatimi Romanya'ya gerçekleştirmek gibi bir hayalim var ve hem bunun için hem beyin egzersizi olması amacıyla hem de zevkine Romence öğreniyorum. Gramer yönünden çok kasıntı bir dil, İngilizce ile alakası yok.

İstikrar gösterip B2 seviyesine ulaşabilsem Romanya'da eğitim alabilirim belki ama istikrar gösterebilir miyim belirsiz. :D

Siz ne yapıyorsunuz? :)

artık hiç bir şeye hevesim kalmadı ya, zaten öğrenmeye çalışsam bile iki güne öğrendiklerimi unuturum. Çünkü beynimin içi kalabalık bir çarşı gibi

• Üzgün
Reaksiyonlar: Mara
@Yalnizbirisi, evet, çalışmak için biraz olsun zihnin berrak olması gerekiyor. Tekrar edilmezse zaten unutulur, işin sırrı burada. :) Yabancı dil nankördür derler.

Ben ispanyolca öğreniyorum biraz ingilizce biliyorum

• Beğen
Bir tarafım lise kesmedi üniversite için yüksek lisans hatta doktora düşün diyor, diğer tarafım edebiyat güzel de tarih bölümünü seçmediğim için inceden pişmanlık duyuyor.
Her ikisi için de Arap alfabeli Osmanlı Türkçesi, biraz da Arapça ve Farsça öğrenmek istiyorum, öğrenmekten kastım bildiklerimin fazlasıyla üzerine çıkmak.
Ancak halihazırda çalışıyorken konfor alanını bozup yeni bir maceraya atılabilir miyim bilmiyorum.

• Beğen
Üst Alt