Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yabancı uyruklu eşimi deport ettiler!?

ebrix

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar burada iimi dökmek iin yazıyorum ben.ortopedik engelliyim eşim doğu türkistanlı türk.7 yıl türkiyede yaşadı üniversitede okurken oturum izni iptal edildi.bursa gö idaresine gittik.öğrenci olduğumuzu oturum iznini uzatmaları gerektiğini söyledik bursa ö idaresi.bizi aldatarak yalan söyleyerek giriş ıkış yaparsanız oturum izni yeniden verilir dediler bizde inandık.eşim ıkış yaptı 1 ay sonra giriş yapmak istediğimizde 5 yıllık türkiyeye giriş yazasğı verildiğini öğrendik
.dava actık davamız red edildi.üst mahkeme red verdi.resmi nikah yaptık vize başvurusu 2 defa red edildi .eşimin cocuğu var 2.5 yıldır cocuğunu göremiyor.göc idaresinde bağlantısı olan bır avukat 15 bın dolar karşılığında deportları kaldıran bir şebeke var diyor.parası olmayanın yuvasını dağıtan göc idaresini Allaha havale ediyorum.bizi perişan ettiler allah onları ve cocuklarını perişan etsin.

O zaman sizde gidin Emniyet birimlerine durumu anlatın. Kim bu şebeke ise yakalanıp cezasını versin ler

bu şebeke bizzat devlet icinde .önce deport ediyorlar sonra deportu kaldırabilirz diye sana ulaşıyorlar .yalavarmama rağmen fiyatı düşürmediler.sistem tepeden tırnağa pisliğe bulanmış bu hukumet kücük rüşveti kaldırdı buyuk rüşvete gecildi.arada mazlumu garibanı ezip aileleri 3 kuruş menfaat icin dağıtıyorlar

Üst Alt