Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış tanı için rapora itiraz etmeli miyim?

frkan.jjjj

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhabalar Engelli raporu için başvuruda bulundum şuan jeton düştü doktor antisosyal kişilik bozukluğu diye psikiyatri yazmış fakat daha önce antisosyal kişilik bozukluğu ile uzaktan yakından alakam yok sınırda kişilik bozukluğu mevcut.
Bu durum işe girmeme engel olabilir mi ekpss çalışacağım eğer oranım tutarsa inşallah
Ülseratif kolitimde mevcut yardımcı olabilirmisiniz ?

Evet ! Anti sosyal kişilik bozukluğu alkol ve uyusturucu bagimliklarindaki bi takım insanlara verilen tanıyken psikopat ve sosyapatlara derece derece fark etmeksisizin veriliyo ! Eğer bu saydıklarımın hiç biri yoksa aşırı derece itiraz et !

Hiçbirisi yok şuan rapor çıkmadı hastanede düzeltebilir mi

Sabime yazsam olurmu acaba cimerden yazdım çok saçma benim sonradan jeton düştü sınırda kişilik diyordu üniversite hastanesindeki doktorum fakat bu tanı tamamen bambaşka bu bahsedilen durumlarla çok şükür bir rahatsızlığım yok işe girmemede engel olacak Allah'ım Yarabbim ya

Hiç biri yok şuan derken;durduk yere doktor sınırda veya anti sosyal kişilik bozukluğu tanı olarak neden girsin?

Kişilik bozukluğu,sınırda kişilik bozukluğu veya anti sosyal kişilik bozukluğu,ayrışmış gibi görünse de ana tema Anti sosyal kişilik bozukluğu olarak değerlendirilir.

Daha önce psikiyatri geçmişin varsa,geçmişe dair sitem kayıtlarına bakıp hekim böyle bir tanı girmiş olabilir.

Rapor daha çıkmadı demişsin..veri tabanına işlenmiştir, isterseniz vakit kaybetmeden hastane ile iletişime geçin..sisteme girilmemişse doktorla görüşüp belki düzeltebilirsiniz.

@frkan.jjjj,

Askere gitmeden muaf raporundada tamamen farklı yazıyor ben üniversitesi Hastanesi'nde muayene oluyorum devlet hastanesindeki doktorda bilgisi olmadığı için e nabız da yazılan veya ne gördü anlamadım birşey sormadan yazmış kağıtta da yazmıyor ki anında itiraz edeyim saçma sapan bir sarmal gibi hatalar silsilesi bulunduğum bölgedeki hastanede hep böyle yanlış yapıyorlar saçma sapan işleri var şuan sadece Misol kullanıyorum daha önce bipolar bozukluk denildi sonra anksiyete bozukluğu ama böyle bir tanı hiç konulmadı sosyopat tamamen farklı bir terim inşallah düzelir ya vallaha çok endişeliyim

Benim şikayetlerim panik bozukluğum var yani örneğin uzun yolculukta otobüse binemiyorum birden boğuluyormuşum gibi oluyor daha önce sosyal fobim vardı bir nebze geçti sınırda kişilik bozukluğu olarakta bazen birden iyi olurken bazen kötü oluyorum pervasızca para harcadığım zamanlar oluyordu böyle bir durumum mevcut sadece şuan misol kullanıyorum bende anlamadım sabime yazdım rapor çıkması lazım deniliyor hastanenin başhekimine mi gidiyim anlamadım eğer sınırda kişilik bozukluğu antisosyal kişilik bozukluğu başlığında degerlendiriyorsa birşey diyemem ama tamamen farklı durumlar

F- Kişilik bozuklukları
1-Paranoid kişilik bozukluğu 30
2-Şizoid kişilik bozukluğu 30
3-Antisosyal kişilik bozukluğu 30
4-Duygusal yönden dengesiz kişilik bozukluğu (sınır kişilik bozukluğunu da içerir) 30
5-Narsistik kişilik bozukluğu 30
6-Şizotipal kişilik bozukluğu 30
7-Histriyonik kişilik bozukluğu 15
8-Obsesif Kompulsif kişilik bozukluğu 15
9-Çekingen kişilik bozukluğu 15
10-Bağımlı kişilik bozukluğu resmi gazetede yayımlanan cetvelde farklı farklı işleniyor anlamadım en iyisi hastane ile başhekinlik ile konuşmak gibi geliyor

Son düzenleme:
Ben yurt dışındayım ama anladığım kadarıyla kendi doktoruna git nerden rapor çıktıysa oralara git! Burdan arkadaşlarda bildikleri kadar yardım eder! Sende çaba göster ! Harekete geç doktoruna vs herneyse @OğuzHan112 en bilgili rapor konusunda

Bu tanılarla işe hiç giremeyebilirsin.
Beklemeden itiraz et sonra başın çok ağrır

Sınırda kişilik bozukluğu ile girebilirmiyim işe engelli raporu almakta bir sorun almamakta işe basvursan normalde iş yok kafayı yiyecem kafam çok karışık

Özelden sormuşsunuz buradan yazalım.

Sınırda kişilik bozukluğu veya Antisosyal kişilik bozukluğu. Evet iş hayatınızda size biraz sıkıntı yaratabilir.

Anksiyete bozukluk olsaydı belki biraz daha olumlu düşünebiliriz.

Yukarıda yazmıştım,rapor sağlık Bakanlığı'nın veri tabanına işlenmemişse doktorla konuşup bu durumu belki çözebilirsiniz.

@frkan.jjjj,

Anksiyete bozukluğu içinde engel oranı kurtarmıyor ülseratif kolit %25 sınırda kişilik %30 anksiyete bozukluğu alsam çok olsa tedavi ile işvelseligi kısmi düzenlenden 20 verilir şuanda müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum özel sektörde iş bulmam çok zor bir vasfım yok lise mezunuyum rapor almak daha mantıklı değil mi acaba süreli veripte develtte işe giremezsem bile en azından silinir mi

Raporlar sistemden hiçbir zaman silinmez. E nabizda, e devlette her zaman görünür. Siz hiçbir doktor görmesin vs diye secseniz bile doktor bakmak isterse(bakmasını gerektirecek durum oldugunda) raporu görür. Yani rapor orani yüzde 0 bile olsa raporlar sistemden görünür ve silinmez. Il sagliga vs başvursaniz da silinmez. Sadece hatalı verilen raporlar silinir(hastane raporu hatalı verirse bunu yazılı bildirrise il saglik raporu siler sadece, imkansiz yani silinmesi) . Sureli olan raporun suresi dolar geçerliliği kalmaz ama silinmez.
Tanilar neye engel , rapor çıkarmak mantıklı mı değil mi o konuları bilmiyorum ama silinmeyecegini biliyorum sadece.

Ben Turkıyede yasamıyorum Hollanda’da yaşıyorum ! Ben kendimi emekli etmedim yada hastalıktan almadım! Issizsizlikten aldım ve yavaş yavaş çalışmaya başladım! Burda rapor almak demek kendini sakat göstermek demek ve çoğu hakkı kazanıyorsun evine temizlikçi bile geliyor alışverişini yapan oluyo maaşıni işsizden daha fazla alıyorsun ama her yerde lafın yarım kalıyor ! Ben istemiyorum rapor mapor oyuzden

Ama şöyle düşünün gerçekten normal bir özel sektörde işe basvursan da zaten benim vasıfsız olupta turkiyede işe girmem çok zor rabbim bu rahatsızlıkları vermiş ülseratif kolitde var bende en azından öyle doğru düzgün bir işimiz olmuyor ama böyle cabalayıpta memur olan kişilerde var bakım maaşı vs hicbirsey istemiyorum elim ayağım çok şükür tutuyor sadece iş istiyorum calisacabileceğim şuan müşteri temsilcisiyim rahatsızlığı olmayan kişiler zorlanıyor bu işte benim için aşırı derecede strestli bir iş başka bir işe basvursan inşaat vs. Yapabileceğim iş değil böyle beklemektense gayret edip sınava çalışmak daha mantıklı bence

@lijepa,
Türkiye de hiç bir hakkın yok :)
sadece ücretsiz toplu taşıma oda EGO vs var o kadar.

@Polmiks,

20 yaşına kadar İstanbul’da yaşadım okudum ailem İstanbul’da yaşıyor evim orda ! Bi insana yardım etmeye çalıştım bildiğim yada bilmediğim kadar

Üst Alt