Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapay zeka soru-cevaplarını lütfen foruma aktarmayın

OturanBoğa

Yönetici
Konular
681
Reaksiyonlar
1,995
Google, yapay zeka vb. ara-bul-yapıştır mantığı ile lütfen buraya cevap yazmayın.

Burada amacımız kendi bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak. Kopyala-yapıştırı heralde herkes yapabilir...

Şimdilik sadece birkaç arkadaşımız -şüphesiz iyi niyetle- yazdı bu tür mesajlar ama anlaşılan hayata giren bu yeni teknolojiler zaten çöp olan internet sitelerini iyice çöplüğe dönüştürecek. Ve ben buranın öyle bir yer olmasını istemiyorum.
O tür teknolojileri dilediğiniz gibi kullanın, bilgilenin, ve eğer doğruluğuna güveniyorsanız son kertede öğrendiklerinizi kendi kelimelerinizle buraya yazın.

Sonuç ; her yöntemde kişiden kişiye değişiklik gösterebilir o yuzden yapay zeka zaten çoğu kişinin mağduriyetine yol acma olasılığı çok yüksek ve kaçınılmaz en iyisi insanların tecrübe ve yöntemleridir bu tip forum platformlarını bir nimet olarak görüyorum

Son düzenleme:
YZ izin veren forumlar su an için "kişisel deneyim" yerine ansiklopedik veya tahmini bilgiler üretebilir. Bu da forumun ruhuna yani insan-insan etkileşimine ters düzer gözükebilir

ancak bunun temelinde yapay zeka sonrası Forumların işlevini kaybetmesi gibi gözüksede yapay zeka hiç bir zaman topluluk duygusu yaratamayacak . ancak forumların yeni nesile adapte olma zorunluluğuda ölü forumlar derneğibe üye olmaması için bir zorunluluk

Yapay zeka bilgileri her zaman doğru vermiyor, yanlış verdiği oluyor, ve bilmedikleri var, denenmiştir.

Yapay zeka kişinin kendine olan özgüvenini bilgi birikimini ekarte eden bir durum haline getiriyor insanlar farkında değil ama oturanboğanın dediği gibi senin fikrin değilse bundan banane bende yapay zekaya sorup cevap alabilecek kadar zeki biriyim zaten..

Üst Alt