Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapı Kredi Factoring Engelli personel alacak

alifatih1958

Aktif Üye
Konular
153
Reaksiyonlar
782
Bana gelen iş ilanlarını yazmayacaktım. Geçenlerde bazı ilanlar gönderdik diye bir sopalamadığınız kalmamıştı ama yine duramadık.
Yeni bir ilan daha yolluyorum aşağıda.
Bilginize.

Bana gelen mesaj:
YAPI KREDİ FAKTORİNG A.Ş. firmasına engelli eleman alınacaktır. Engelli görüşmesi 30.07.2026 tarihi saat 09:30'da Beyoğlu İşkur'da yapılacaktır.

İş ilanı atmana kimse bir şey demedi iş arayana iş çok martavalı okumana kızdılar o kadar zaten attığın ilanda temizlikçi ilanı mı neydi .😕

@sokr@t,
Temizlikçi memizlikçi ne geldiyse onu yolluyorum. Bugün temizlikçi yarın bakarsın genel müdür. Belli mi olur?
Bu factoring ilanı da temizlikçi olabilir. Bilemiyorum. ALMAN rumuzlu arkadaşımız sanırım Yapı Kredi'de. Kendisi bu konuda muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olabilir.

@alifatih1958, ne yollarsan yolla banane ben iş aramıyorum zaten yazdığına cevap verdim o kadar .

@sokr@t,
Tamam hocam tamam, sana yönelik bir şey demedim zaten.
Sıkıntı yok.
Sağlıcakla..

@alifatih1958, bana yönelik bir şey yok zaten yazdığında iş ilanı gönderdik sopalanacaktık demişsin ya ona cevap verdim .

Üst Alt