Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadıklarımın sebebi şizofreni mi sosyal fobi mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
123
aile hekimine gitmiştim biraz konuçtuk sende sosyal fobi olabilir dedi istediğin zaman gel konuşalım dedi paranoid şizofreni hastasıyım insanlarla özellikle bayanlarla iletişim kuramadım şimdiye kadar hiç arkadaşım yok onlar gibi olamıyorum insanlar arasında huzursuz hissediyorum şizofren olduğum için olabilir mi sosyal fobi olan kimler var ?

ben de kalabalık ortamlardan çekiniyorum hakkımda konuşuyorlar gibi geliyor bana sanırım şizofreni hastalığının belirtisinden biri de bu.

ayrıca tavsiyem bir uzman psikiyatri doktoru ile görüşmen aile hekimi bu alanda yeterli donanıma sahip olamaz.

selam
kac yaşındasın ?
büyüdugun yer neresi ?
şu anda nerde oturuyorsun ?
oturdugun yer kırsal kesimmi ?
egitim durumun nedir ?
şu anda ne iş yapıyorsun ?
kısaca kendini tanıtırsan sana yardımcı olmaya calışırız ok

aynı sorun bende de var yaşım 32 uşakta yaşıyorum lisans mezunuyum uşakta büyüdüm memurum genelde kızlarla iletişim kuramıyorum erkek arkadaşım da az ne zaman bir ortamda olsak herkes konuşur ben susarım konuşunca da sanki kimse bir şey anlamamış gibi oluyor hafızam da çok kötü aniden biri bir şey sorsa bilsem bile hep şey şey diye başlıyorum cümleye daha erkeklerle arkadaşlarımla konuşamazken kızlarla nasıl konuşacağım Saruhan bey yada benim gibi olup da çözüm yolu bilenler yardımcı olursa sevinirim

Sosyal fobisin bende konuşamazdım sonra aştım

Ne çekincem milletten:D

Kulağım sakat o zorluyo biraz

Önce kız arkadaş edinin alışırsınız geçer utanma ben korolara gittim kaç sene sonra sahneye çıktım

O heuecan gitti

İlaçlarla geçmiyo boşuna içmeyin

nasıl aştınız peki kız arkadaş edinin demişsiniz ama kızlarla konuşmak bile zor geliyor sanki ayıp bir şey yapmışım günah işlemişim yada kötü duruma düşmüşüm gibi hissediyorum

Ahmet kardeşim hiç gitmedim doktora

Bende erkeklerle konuşamıyodum hiç arkadaşım sevgilim olmamıştı okul vakti sonra oldu

Konuşa konuşa alışıyonuz gdyo utanma

Sadece kalabalık ortamları sevmiyorum hala

Bide eskiden aşağıda yürüdüğüm zaman millet bana bakar sanıyodum:D

Kasılıyodum yürüyünce

Çok nalet bişi yenmeye çlşın biranönce

bende de boy kısalığı var çocuklar çok gülüyor alıştım ama insan yine sevinçliysem bile gülüşme olunca ister istemez kendimi kasıyorum bana bakıyorlarmış gibi geliyor inşallah zamanla atarım üstümden

Paranoyak sizofreni tesisini doktor nasil anladida katti ve kac ayda katti kardes

Pc oyunları artık zevk vermiyor

bilgisayarımda 17 oyun var hiç birini oynamak istemiyorum 5 dakikadan sonra çıkıyorum oyun oynamanın yaşı olmaz ama işte

aynısı bende de olmaya başladı bir zamanlar deli gibi oynadığım oyunlar bile 5 dakika sonra zevk vermeye başladı
ne csgo ne fm ne fifa ne pes vs artık oynanmıyor sanki
demek ki yalnız değilmişim :))

Oyun oynama hevesimi kaybettikten sonra yabancı dizilere başlamıştım. Genelde bilim kurgu fantastik öyle diziler izlerdim malum o hevesim de gitti sayılır. Fringe, grimm dizilerini önerebilirim ilginç, yeni dizilerden Black Mirror, Altered Carbon filan :eek:

televizyon izlemiyorum eskisi gibi o da zevk vermiyor maç olursa

Ben yıllardır sizin gibiyim. 2010 yılından sonra böyleyim 2 dakika duramam oyunda, kaybedince vurulunca fqlan hemen kapiyorum
2010 yilindan once lisedeyken cs 1.6 oynuyordum ondan once knight online silkroad falan. Şimdi pc yi ayda 1 açıyorum anca

sosyal medya da eskisi gibi değil neydi o günler

Ahmet T Televizyondan değil, televizyon ben de izlemem pek, şuan ki durumun çok kişi de var merak etme
Diablo fanatiği sayılırdım ben de, eskiden cs , age of oynardık arkadaşlarla şimdi hiç biri kalmadı. Diablo 3 e çağırıyorlar ama hiç oynayasım yok. Programlamaya başlamıştım bir ara onu da bıraktım. Dizilere başlamıştım onu da bıraktım. İnternetten radyo olayları vardı o hevesim de gitti. Zaten harddiskim de bozuldu tüm mp3lerim gitti. Şimdi kitap okumaya başladım, bir yandan da ALES e çalışmaya çalışıyorum. Sanırım dizilere tekrar başlayacağım kitapların yanında.

Tv de diziler bile eskisi gibi izlenmiyor, 2 bölüm sonra final yapıyoar, insanlar da bizim gibi. bıkmış

çukur dizisi bu aralar güzel onu izliyorum

Ben neden böyle oldum ?

hiç arkadaşım yok insanlarla istediğim gibi iletişime geçemiyorum dışarda yürürken korkuyorum lokanta ve çay ocağından marketten başka bir yere gitmiyorum

boşverrrrr salla gitsin takma kafana bende senin gibiyim yalnız olmak yalnız dolaşmak bence daha iyi dir nedemiş şair : hayatta çok insan tanımak yada çok arkadaşının olması hayatına renk katmaz kazık çeşidi artar ve menü genişler hepsi bu ....

Sigara vermiyorum diye sevilmiyorum
Beni kimse kullanamaz
1 yumruk atsın 30 tane yer
@Ahmet T korkman sorun, onu yok et. Bu yolda devam.

ezdiler adam yerine koymadılar kuyumu kazdılar
neyse kafaya takmayayım

Bence boşvermelisin. Yalnız olmak,sosyal hayatının olmaması o kadar da dert edilecek bi şey değil. Çoğumuz böyleyiz aslında. Misal ben evden çıkmıyorum market şu bu için bile ama böyle de kendimce mutlu olabileceğim ufak anlar yaşayabiliyorum. Kimseyi kendine,yüreğine yük etme.

@denizkızı kafaya takacak bir durum yok gibi gözüküyor normal olmak istiyordum normal olmasamda olurmuş

Üst Alt