Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadıklarımın sebebi şizofreni mi sosyal fobi mi?

Normal olmak olarak bakma. Kime göre normal neye göre normal. Belki normal olan biziz onlar anormal :)

Sosyal aktivilere git başka türlü açılamazsın spora git yada başka kurslara sosyal fobiksin

Dahada yenemedin pskiyatriye gitcen ilaç dener

Bu yaştan sonrada pek arkadaş edinemen edinmeye çalış tabi gene

Çalışmıyosan işe gir

konuşamıyorum okulda da öyleydi çay ocağına gidiyorum çay su içip geliyorum çay ocağında oturmak o kadar zevkli geliyor ki

Sosyal fobisin çekingen utangaçlık var kendimden biliyom eskiden varduda:D

Nalet bişi atmaya çalış

Korolara çok gttim bikerede solo verdi hoca halkın önünde türkü söledim

Privatemisin nesin git burdan

Ahmet T sana değil ahmet yukarda eksilemişte yorumumu privateye dedim

Yorumları beğenmeyen bi private var ona dedi git burdan diye

Aynen:)

Herkesi eksilemiş private kimse

Ahmet T sana kimsenin bilmediği bir tavsiye vereceğim:KONUŞ.

Evet senin tek sorunun konuşmak.İnsanlarla konuş.Çevrene bir göz gezdir.Kimler rahat ve birbiriyle iletişim kuruyor?
Tabi ki sürekli aktif hareketli ve konuşkan olanlar.

Çözüm basit işte .

Herkeain iniş çıkışları vardır. Düzeleceğini düşünüyorum. En olmadı buraya ara ara yaz konuşan çıkar elbet:eek:

salavat getirmek dinlemek bana çok iyi geldi Rabbim devamını nasip etsin

sen agora fobik yada sosyal fobiksin pskiyatriye git aile hekimi bilmez.

Son düzenleme:
sulinex xr75mg

cedrina xr50mg

buspon 5mg

bu ilaçlardan kullanan var mı?

musty35

doktor yıllardır şizofreni dedi bir kronik şizofreni dendi raporum var sonradan paranoid şizofreni agora belirtileri bilen var mı ? internetten araştırdım bir şey anlamadım

Ben niye bir işe yaramıyorum

ben neden böyleyim? insanlara bakıyorum gülüyorlar kahkaha atıyorlar eğleniyorlar konuşuyorlar

başlıkla içeriği birbirine bağlayamadım. sen işe yarıyor olabilirsin yaramıyorda olabilirsin. ama gülme eğlenme ayrı bi mevzu.

yalandan gülmeler konuşamama eğlenme yok çalışamıyorum süreli hayal kuruyorum halü görüyorum ama nereye kadar korkuyorum

Özel sektörde engelli olarak çalışıp ne kadar maaş alıyorsunuz?

Sosyal fobi cekingenlik yaşayan şüphecilik yaşayan depresyon sıkıntıları vs olan arkadaşlar tanışalım konuşalım istanbulda yasayanlar

Ben anlarım o durumlardan. Konuşuruz

Üst Alt