Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Yaşam] Hiç merak ettiniz mi az görenlerin dünyasını?
Başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle..Onur kadar başarılı olmayabilirim bu konuda affedin şimdiden. :lol:
Bi kız arkadaşım vardı, ozamanlar o,ben ve erkek arkadaşlarımız takılıyoruz hep.Ben,arkadaşım ve sevgilim akşamları dışarı çıkıyoruz,arkadaşımın sevgilisi çağırdığımızdaysa türlü bahanelerle bizi atlatıp duruyor..İlk başlarda ailesiyle problemleri olduğunu ve bize söylemediğini düşündük.Daha sonra arkadaşım bu konu yüzünden tartışma çıkartmaya başladı.Ve birgün öğrendik ki (arkadaş ağlayarak anlattı bize) görme kaybı varmış.Gündüz bile lens kullanarak görebiliyormuş.Geceleri ise oldukça zorlanıyormuş görmekte.İşte bu yüzden akşamları dışarıya çıkmıyormuş.Çok üzülmüş ve utanmıştım bunu anlattığında.
MERHABA GÜZEL İNSANLAR MERHABA SY ONON SANA SYIN DİYORUM ÇÜNKİ SEN SYIN KELİMESİNE LAYILSIN SENİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM BENDE AZ GÖRENLERDEN BİRİYİM ÖYLE GÜZEL ANLATMIŞSIN Kİ VALLAHİ SANA ÇOK SAYGI DUYUYORUM AZ GÖRENLERİN YAŞAMIŞ OLDUGU OLAYLARI ANLATIGIN İÇİN TŞK EDERİM AZ GÖRENLERİN DUYGULARINI PAYLAŞAN DİGER GÜEL İNSANLARADA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Ben de bir az gören olarak bazen sıkıntılar çekiyorum.
Bazen kaldırımın bittiğini farketmeyip ayağını boşa atıyorsun. Bazen (bugün) balkondan sepet sarkıtan kadının sepetine çarpıp söylene söylene yola devam ediyorsun. İş görüşmesine gittiğinde ilgili kişi sana tebessümle bakmaya başlıyor kimi zaman, hep prezentabl olamıyorsun. Başkalarıyla yolda yürürken bir başkasına çarpıp zor durumda kalıyorsun. Ve yanındaki bunu senin 'salaklığına' veriyor. Gündüz trafik ışıklarını göremeyip belki de kırmızı ışıkta yola dalıyorsun.
YAŞADIKLARINIZI HARİKA BİR USLÜPLA ANLATMIŞSINIZ, HARİKASINIZ TEK KELİMEYLE... GÖNÜL GÖZÜNÜZÜN HEP AÇIK OLMASI VE BU HOŞ ANLATIM DİLİNİZİN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE...