Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ahmetermis' Alıntı:capri dostum canım kardeşım hayatta her şey olur her şeyde yok olur senden rıcam umudunu hiç ama hiç yıtırme allahtan ümidinide kesme bak ilerleme durdu diyosun sevindim inşallah zaman sabır umutla herşeyin üstesinden geleceğiz sağlıklı yaşamak için şu üç şeye dikkat et AYAĞINI SICAK TUT BAŞINI SERIN DÜŞÜNME HİÇBİŞEYİ AŞIRI DERİN DERİN yanı kısaca neşeni koru herşey düzelir dualarım senınle allaha emanet ol canım kardeşim
CEREN' Alıntı:HAYATA BAKIŞINI , POZİTİFLİĞİNİ GÖRÜNCE ENGELİNİ ÇOKTAN YENMİŞSİN ,MÜCADELEYİ KAZANMIŞSIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM CAPRİ.
DİLERİM ŞİFA BULURSUN...
...
Hülya ÇORBACI' Alıntı:Bu hayata tutunuşunla daha çok güzel günler yaşayacaksın umarım capricorn.
fatmazehra' Alıntı:ASLINDA BURDA KIMIN HIKAYESINI OKUMASAM YUREGIMIN BIR YERI ACIYOR SEN YADA BEN VEYA BIZLER HEPIMIZ IN YUREK ACITAN BI HIKAYESI VAR.. BIZIM GIBI OLMAYANLAR HEP ANLAYABILDIKLERINI SOYLERLER AMA ASLA ANLAYAMAZLAR ANLAMALARI ICIN BIZDEN BIRI OLMALARI LAZIM.. HA ONLAR BIZIM GIBI DEGIL DIYE SUCLAMIYORUM KESINLIKLE TABI AMA BIZ OZELIZ VE BIZI ANCAK BIZIM GIBI OZEL OLANLAR ANLAR.. VE CAPRI SENI COK IYI ANLIYORUM..UMUDUN HIC BITMESIN ARKADASIM.......