Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yedek astsubay olarak görev yapıyorum. Uyum bozukluğu sorunu yaşıyorum..?

İsterseniz birliğinize gidin oradan devam edin, sivilde size muafiyet verileceğini nereden biliyorsunuz?

Muafiyet verilmesi için bazı prosedürler var, amirlerinizin doldurması gereken bazı evraklar var hekime vermek için.

İsterseniz sivilde bir deneyin komutanlarınız hekimle görüşsün, gereken bilgileri hekim komutanlarınıza söyleyecektir.

@M112,

@OğuzHan112, abi acil yardımına ihtiyacım var komutanlarla görüştük ailem de görüştü onlar askerlik yapmamı istemiyor olduğum memlekete sevk verdiler üst yazı ile bugün ulaştı yazı elime heyete girmemi söylüyorlar sence sonuç ne olur heyet için randevu 15 gün diyor bugün gitsek sevkli olduğum için girebilir miyim heyete abi bi akıl ver bana komutanlar gerekirse hocalarla bizde konuşuruz diyor

@OğuzHan112, abi kayıt yaptırdım bugün perşembe günü heyete gireceğim sence sonuç ne olur 2 kez aldım hava değişimini ne verirler ne olur çok daralıyorum düşündükçe

Birliğinizden sorumlu amirleriniz personel olamaz ya da askerlik yapamaz diye bir yazı göndermişler sanırım doğru mu? bununla birlikte heyete girmeniz önerilmiş.

Öncesini de az çok hatırlıyorum, çok büyük olasılıkla personel olamaz kararı ile askerlikle ilişkiniz kesilecek içinizi rahat tutun.

@M112,

@OğuzHan112, hocam heyete girdim ben burdan sana bişey yapamam takipli olduğun hastaneden devam et diyorlar komutanları arayacağım artık tükendim yemin ederim intihar edeceğim nasıl bir yol izliyim takipli olduğum hastaneden hakem heyetine sevk mi verecekler bana direk komutanlar ağızlarında diyorlar sen bu şekilde askerlik yapamazsın diye ama kağıt evrak veremeyiz diyorlar ben ne yapayım ne edeyim 2 kez gittim hava değişimine

Yanlış hatırlamıyorsam yukarıdaki sayfalarda birliğinizden devam edin demiştim, hatta şu şekilde yazmıştım:İsterseniz birliğinize gidin oradan devam edin, sivilde size muafiyet verileceğini nereden biliyorsunuz?

Sağlık personeliyim demiştiniz sanırım?öyle suicidal düşünceler size hiç yakışmıyor, her şeyin bir çözüm var, elimden geldiği kadar size yardımcı olacağım olmaya da çalışıyorum.

Beni dinlemek isterseniz daha doğrusu bana sorarsanız; şu an hava değişiminde misiniz hava değişimi bitti mi izinli misiniz bilmiyorum? Sivilde hiç uğraşmayın boşuna zaman kaybı,birliğinize dönün sorumlu amirleriniz gereken evrakları doldurup sizi hastaneye sevk etsinler,zaten 2 kez hava değişimi aldınız sanırım, amirleriniz de yardımcı olacakmış.

Gerekli evraklarla birliğinizden sevk ile hastaneye giderseniz bu sefer personel olamaz ya da Askerliğe elverişli değildir raporu alır ailenize dönersiniz.

@M112,

@OğuzHan112, sizden Allah razı olsun hocam çok yardımcı oldunuz oluyorsunuz kısacası 2. Hava değişimim bitti benim birliğe dönmemi istemedikleri için memleketimde bir hastaneye sevk ettiler bugün girdim dosyamı görmediklerini ordan devam etmemi istiyorlar pazartesi günü gideceğim birliğe komutanlarla görüştük sevk verecekler direk inşallah bu kez bitecek umuduyla devam etmek istiyorum peki hocam komutanlar diyor ki biz askerliğe elverişli değildir veririrz hastanenin muafiyet vermeme gibi şansı var mı artık Herşeyden çok korkmaya başladım hocam

Cümlemizden amin.

Sorumlu amirleriniz askerlik yapamaz diye rapor tutup sizi hastaneye sevk ederler ise hekim bunu dikkate alır, zaten 2 kez hava değişimi almışsınız bunlar genel prosedür.. direk muafiyet verildiği de oluyor bunlar biraz farklı akut gelişen durumlar..

Siz içinizi rahat tutun, birliğinize dönün gerekli evraklarla hastaneye sevk olduğunuzda hekim sizi heyete sevk edecek tabii ön kararı verecek,yani Askerliğe elverişli değildir..heyet bunu onaylar merak etmeyin.

@M112,

Üst Alt