herkese iyi akşamlar "sıfır aldığım aracın" kullanma kulavuzu da ve bayinin bize beyan ettiği yakıt değerleri arsında kayda değer bir fark var konuyu satıcıya anlattım servise 10 bin km falan yaptıktan sonra düşer dedi kabul etmedim oda yanıma teknisyeniyle beraber tur atmamızı istedi teknisyen kulandı ve bişey değişmedi zaten ne değişecek arac otomotik star stop. kuruz kontrol. hız sabitliyic vs .yani hepsi mev cut yani benim kullanım hatamdan yakıtın artması gibibşey süzkonusu deil zaten teknisyende yapacak bişey yok büle yakıyor dedi bende satıcıya ben bu aracı alırken hesapladığım yakıtla şımdiki yakıt arasında neredeyse yarıyarıya fark var ben tüketici olarak mağdur oluyorum ve mağduriyetimi gidermenizi istiyorum bu konuda ne yapacaksınız mağduriyetimle ilgili? yapacak bişeyyok yok dedi bende gerekli yerlere yasal haklarımı kullanacam dedim satıcıda cumaya kadar yetkililerle gürüşüp bilgi verecek.
şimdi sizden ricam konu hakında beni yünlendirecek arkadaşlardan bilgi ricaedecem nere başvurmalıyım ve nasıl bidilekçe yazmam lazım yardım olacak varsa sevinirim .TŞKLR.
şimdi sizden ricam konu hakında beni yünlendirecek arkadaşlardan bilgi ricaedecem nere başvurmalıyım ve nasıl bidilekçe yazmam lazım yardım olacak varsa sevinirim .TŞKLR.