Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım raporu şimdiden ÖSYM'ye bildireyim mi?

ferit1011

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
daha öncesi normal kpss ye girdim yeni engeli raporu aldım bunu hemen ösym ye bildireyimmi yoksa sınav başvuruları başladığıv zamanmı bildireyim şimdiden bildirmenin bir faydası olurmu bilgilendirirseniz sevinirim..

ÖSYM senin raporunuzu ne yapacak?
Sınav girdiniz ve işlem bitti...

Raporu zamanında verdiğinizde diyelim; siz uygun bir salonda sınava alacaklardı. Sınav bitti başvuru bitti. Yapacak bir şey yok...

Ama olurda kpss ile bir yere yerleşirseniz , yerleşme esnasında rapor verirseniz özürlü eleman olarak da kadro işgal edersiniz.
KPSS yada EKPSS farketmiyor.

Ancak EKPSS başvurusunda (2016) raporunuzu ÖSYM sunabilirsiniz.

demek istediğim 2016 ekpss sınavı için raporu şimdidenmi yollamam gerekli yoksa başvurular zamanındamı yollamam gerekli ???

Slm ben yüzde 64 işitme engeliyim KPSS sinivina gire biermiyom ilk okul mezunuyum

Cengiz43 EKPSS Ye Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunları Katılabiliyor.. İlk Okul Mezunları Sadece Kuraya Katılabiliyorlar Kuraya Başvuru 03.05.2016-16.05.2016 Tarihleri Arası ...

Cengiz43 % 40 ve üzeri rapor alabilirseniz EKPSS kuraya katılabilirsiniz.
ferit1011 Şu an bir şey yapmanıza gerek yok sınav başvuruları zamanında raporunuzu iletebilirsiniz.

Bir de bu konuyla alakalı olarak bir şey soracağım. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına sınava gireceğimizi bildirip bir form doldurmamız gerektiğini bir yerde okumuştum. Bu doğru mu veya bu prosedür hala geçerli mi?

evet hala devam ediyor prosedür. sınav başvurusu yaklaşınca ösym sitesinden aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidin diye yazı yayınlanıyor.

Yüzde 40 rapor sekel raporu verdiler. Süresi 1 yıl. EKPSS ye girebilirniyin

Üst Alt