Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni araç alacağım. Skoda Yeti ve Opel Astra düşünüyorum. Başka önerileriniz var mı?

Girmez sanırım, belki tekerlekleri söküp dik sokmaya çalışırsan girebilir.
Tabi en iyisi denemek, bi ford bayii ne gidip deneyebilirsin...

ben fiesta kullanmadım ama sığmaz.sanırım araç yüksek ama içi fazla geniş değil.

58000 tl verdikten sonra nissan qusdai veya yeti daha iyi olurdu.dahada fiyatı uygun olurdu.hem bu araçlar yüksek olduğu için kas hastalarında iyi oluyor.oturduktan sonra dik olarak kalkmak kolay oluyor.tekerlekli sandalyede kolayca sığar.

Mami kardeş 58.000 benzinli 80.000 dizel aradaki fark dizel için degildir diye düşünüyorum.
5 ila 7 arası fark eder dedi bana kabaca satış sorumlusu :)

Aşka sabıkalı;
Fiyesta nın bagajı çok küçük,yeni focus hb bagajı daha iyi yalnız dizelde otomatik seçeneği yok.Honda civic hb eger düşünürseniz bagaji çok güzel ve koltuklar katlanıyor. ne kadarlık bi araç bakıyorsunuz?
Yeti benim ilk tercihimdi dostlar, yalnız 1.2 de otomatik seçeneği var ve en son gıttıgım skoda bayisi artık bu motorun getirilmeyeceğini soyledi.1.6 da dizel ama otomatik seçeneği yok.Nissan qushqai otomatik seçeneği var yalnız çoook yüksek uzun atlama yapamadım malesef:(

Belçim, çok güzel bir arac almışsınız, güle güle kullanın. Dizel olsaydı ben de düşünürdüm, tabi dizel olsaydı fiyatı çok olurdu, yetişemezdik :)

ya bende cruz hayranıyım almayı düşünüyorum size kaça malolduğunu yazar benide bilgilendirirseniz sevinirim

Landish tesekkur ederim,daha iyisi size nasip olsun inşallah.
Oparator,bende cruize bakmıştım sanırım 37.000 civarı olmalı.honda civic e bakın 37.000 arac full paketi, 3.000 e de honda kendı garantisi içinde tup takıyo 40.000 e gelıyo ve bagajı kullanışlı stepne kısmına tup takılıyor.

ötv düşüldükten sonramı 37 .000 geldi araç size ve hangi modeli ayrıca otomatik vitesmi , cruzlara lpg takılıyomu fabrika cıkış beni bilgilendirirseniz sevinirim

Evet ötv haric 37.500 honda civic.cruize da bu fiyat civarıydı.Yalnız cruize da yakıt civic e göre yüksekti ve lpg takılmıyor diye hatırlıyorum.Cruise için fazla ılgılenmedım.ama gorunumu cok guzel.Ben çok araştırdım yakıt,konfor guvenlik para hepsini bir araya getirmek çok zor.

Dün itibariyle araca tertibat takılacaktı,h sınıfı ehlıyetım var,sürekli yazan raporum var.Bunları bayiiye teslim etmiştim.Dün tertibat takılacakken özel donanımlı tertibat kullanır ibaresi olmadıgı ıcın tertibatta takılmadı.Bugun Numune Hastanesinde gecti gunum.Norolojik muayene istediler once,sonra kuruldan geri döndü ürolojide görecekmiş.Kaldık yarına.Bide haftasonu girecek araya.........ben sabırsızlandıkca işler uzuyo :(:confused::mad:,hayırlısı diyelim:D

bir engelli arkadaşımıza accent blue 1.6 crdi prıme modelini aldık,araç 128 hp gücünde 4 litre yakıt tüketiyor,araba gerçekten mükemmel ve zengin donanımlı tavsiye ederim...

Cok teşekkür ederim tavsiyeniz için,1 hafta oldu aracımı aldım.

şimdiden hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah

Özel tertibatlı araç kullanır ifadesini numune hast haric nereden alabılırım,
bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınrım

arkadaşlar peki clio grant tour hakkında bilgi sahibi olan var mı hangi seçenekler var bu arabada

oparatör;
Allah razı olsun daha ıyısı sızın olsun

aşka_sabıkalı;
ne kadarlık bi araç bakıyosunuz,

Clio grand tourer 42.000 tl lık bi seçeneği var 1.5 motor otomatik,o ötv siz 30-32 arası bi fiyata denk gelir.Net hatırlamıyorum ama gidip bakmak lazım.
honda civic hb oda 1.4 otomatik olan aracı da 35.000 e denk geliyor.
Düz vites kullanırım diyorsanız skoda fabia ya bakın.

Eğer ki aradığınız özellik sadece fiyatı ise bu seçenekler çoğalır ama otomatik vites+bagaj+yakıt dersenız seçeneklerimiz azalır.

[SIZE=2][FONT=arial]@aşka_sabıkalı ;[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2]
Hyundai accent blue otomatik dizel yada kia ceed sw bak.
Hem bagajları geniş hemde otomatik dizel.
[/SIZE]

Merhabalar,
çok sukur 1 aydır aracıma kavustum.Bana bu konuda yardımcı olan tum arkadaşlara tesekkur ederim.Allah kazasız belasız gunler nasıp etsın cumlemıze,darısı olmayanlara ınsallah.

Belçim Hanım aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Anahtar teslimi ne kadardı ve kaça alıdığınızı yazarsanız memnun olurum.

Teşekkür ederim arkadaşlar,
volvo s60 aldım,aparatı masrafı vs derken 60.000i buldu ötv siz fiyatı.

Hayırlı olsun, benzinli aldınız galiba?
Birde hangi donanımda ve hangi bayisinden aldınız ?

Evet benzınlı,
En dusuk donanımını aldım t4 dıye gecıyor.

Hayırlı uğurlu olsun Belçim, kazasız belasız kullanın!

@BELCIM,

Anladım hayırlı uğurlu olsun,
Güle güle kullann.
Yeni araba alan biri olarak bi şey sormak istiyorum,
ÖTV indirimi için istenilen raporun aslı şart mı ?

Mami Junior;

O raporu alabilmek ıcın neler cektım ::mad:
Aslı olmasa bıle noter onaylı kopyası varsa oda olabılır,arabayı aldığımız bayi ye noterden tastik ettirip bırkac kopya vermiştim.

Anladım.
Ben aslını kaybettim, yada birine fotokopi diye bilmeden verdim.
Noter onaylısıda yok malasef.
Baştan alıcaz sanırsam :(

Hastane arşivinden ulaşabilirsiniz.
Benim aldıgım rapor 2005 tarihliydi.2007den onceki raporları kabul etmedi vergi dairesi, bu nedenle il sağlık müdürliğü raporumu iptal etti ,sevk ettiği başka bir hastaneden aldım raporumu.

Üst Alt