Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni çıkan torba yasası engellilere ne getirdi?

yeni torba yasa tasarısı

acaba bu tasarıda engelliler ile ilgili neler var

hic bişi yok hocam hatta konuyuda kapatsan yeridir

forumu karıştırırsan bu başlıkj acılmıştı değilşiklikleri de yazılmıştı anlayabilene de aşk olsun

başbakanı ziyarete giden engelli arkadaşlar bni temsil edemez etmesinde zaten... onlar kendi adına başbakana tşk etsin bnm adıma degil.. bn tşk etcek bir p.k bulamadım yasanın icinde sadece gözz boyama aldatmaca..sanki iş verende engelli calıştırmak icin caba ediyoo... adam diyor calış ama maaş vermem ceza yememek icin calıştırıyor şimdide.. iş yerinde gösterim ama calışma devvlet ödesin pirimini dicek yani maaş vermez özel sektör kurnazlık yolları cogaldı iş sahiplerine.. tabi hepsi böle degil..bn sadece şuna takıldım evde bakım parası %50 olcak yahu kardeşim üstünde olan kişiler agır olmuyormu bu nasıl iş... her zmn söledigim gibi kocamn sacmalık.. bu yasayı yapanlar hic mi gelip okumaz buraları nasıl yasa cıkarıyorlar anlamadım gitti

Gecekartalı tamamen sana katılıyorum Ben ortada değişen bir şey görmedim aynı yemeği ısıtıp önüne koyuyorlar.Malullük yasası değilşti diyorlar anlatılan hiç bir şey doğru değil kuruma gittim yeni yasada beni kapsayan şeyler var bana aynen sen ne bakıyorsun anlatılanlara öyle bir şey yok. ... diye cevap verdi.

yeni çıkan internet torba yasasında neler var?

slm torba yasasında engelli emeklilik sigorta günü düştüğünü söylüyorlar acaba kaç güne düştü bilen varmı?

ortapedik engelli kdv ve ötv den yararlanıyorsa diğer engelliler de yararlanmalı bence ...ozaman eşitlik olur.....

AKP biliyorki bu insanlara ne kadar zulüm edersen o kadar oy alırsın öylede oluyor, işçi Emeklilerini bile donuna kadar soyan bir akp halktan hala destek alıyor olması herkesime zulüm ederek istediğini yapacak hükümetin yerinde kim olsa verilmiş hakları alır ve engelli_emekli_asgari ücretlileri açlıktan kıvrandırır daha çok oy alır.
bu yüzden AKP oy deposu olan emekli engelli özürlü asgari ücretliye elinden geldiğince zulüm etmeli ki Oy oranını % 70 lere çıkarsın bizin insanımız böyle istiyor. Ülkenin emekçi yoksul halklarını koymuşlar bir torbaya içinden ne zaman ne çıkacak diye umut ettirerek. insanların duygularını sömürüyor..

Yasayı yapmışlar ama torba delinmiş arkadaşlar. :d

Üst Alt