Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni düzenleme sonrası emeklilik raporu almak için tüm bölümleri dolaşmak zorunda mıyız?!

the__erdem

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
8
merhaba, yeni yasa sonrası heyete girdiğimizde mevcut hastalıklar üzerinden mi işlem yapılıyor? ya da tüm bölümler tetkik yapıyor mu?

örneğin dahiliye bölümüne gidince, benim bildiğim ve daha önce rapor aldığım X rahatsızlığım var ama ciğerlerimde de ağrı var diyince dikkate alıp gerekli tahlilleri yapıyor mu?

ya da öncesinde şüphe edilen bölümlere gidip muayene mi olmak gerekiyor?

teşekkürler.

tüm bölümlerin gezildiğini biliyorum, sorum ise, her bölüm tetkik yapıyor mu,,, örneğin ben kardiyolojiye gittiğimde, kalbim bazen sıkışıyor dediğimde dikkate alıp gerekli işlemi yapıyor mu ya da şikayetin varsa git muayene ol veya daha önce konulan bir teşhis var mı diye sorar,,,

bunu bende merak ediyorum.

2 gün önce hacettepe üniversitesine gittiğimde. engellilik derecemin tekrar güncellenmesini istiyorum. dedim. işitme olduğu için. her bölümde muayenemi olmak zorundayım diye sorduğumda. hayır dedi.

Üst Alt