Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni engelli sağlık kurulu raporu aldığımda bu hemen sistemde görünür mü?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
Merhaba arkadaşlar engelli raporum var tekrar rapor çıkarmak istiyorum kendim rapor çıkarsam hastaneye gidip eski raporumun altında veya üstünde bir oran çıkması durumunda sisteme düşer mi ? bizim mi ibraz etmemiz lazım şuan 47 18 yıl 4680 oran 50 olursa 16 yıl 4320 güne düşüyor emeklilik..

süresiz vergi indirimi yazın varsa yeniden amerikayı keşif etmeye gerek yok bu sıkıntılı zamanda elinde olanıda almasınlar bi kurum yada iş yeri istemediyse gerek yok gerek olunca ztn ssk direk çagırıyor süresiz olsa bile hakkı var

muhendis3232

% 47 olan raporun % 50 olunca emeklilik şartın değişmiyor yine üçüncü dereceden emekli oluyorsun,ilk sigortalılık tarihin önemlidir burda.

bence durup dururken macera arama kardeş yoksa başına iş alabilirsin... 10 yıl önce bol keseden verilen % 60-70 oranındaki raporlar şuanda 40'ın altına inmiş durumda, engellilik dereceleri çok değişti.

Schizophrenia

E-nabıza ve e-devlet e aynı andamı düşüyorki SİSTEME?
Hangisine önce düşerki?

Sisteme kaç gün içinde düşebilir?

Schizophrenia

Bu süre tahmini ne kadardır?

Durum bildirir engelli sağlık kurulu raporu kaç günde E-DEVLET veya E- NABIZ a düşer? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. TOKAT DEVLET HASTANESİNDEN ALINAN ENGELLİ RAPORU.

Yeni sistemde (elektronik rapor) alınan bir rapor varsa, diğer tüm eski raporlar geçersiz hale geçer.

Örnek:
Eski sistemdeki raporunuz %55 olsun
Yeni sistemde bugün aldıgığınız rapor %39 ise

%39 olarak engelli sayılırsınız, eskiden aldığınız tüm haklar da iptal olur.

ayDÜNYAvazo Şubat 2019'da çıkan yeni yönetmelikten sonra Elektronik imzalı E-Raporlar azami 72 saat'de görünüyor. Bana Hastaneden öyle söylemişlerdi.

04 Ekim Cuma Heyete girdim. Raporumun 06 Ekim Pazar Akşamı E_Devlet' de Göründü.( Sağlık Bakanlığı
[FONT=&quot]e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama) [/FONT] ayrıca E-Nabız'da göründü.

Büyük ihtimalle Tüm heyet doktorları artık Elektronik imza kullandıkları için imzalar tamamlanınca, Rapor E-Devlet'e ve E-Nabız'a otomatik düşüyor.

Schizophrenia
malesef değişiyor 2 yıl sigorta süresinden 1 yıl prim den düşüyor..kamudayım

Netbey
edevlettten baktım rapor görünmüyor 2013 de almıştım

muhendis3232 Son Yönetmeliğin çıktığı tarih 20 Şubat 2019' dan önce alınmış raporlar E-Devlet de görünmez. Hastane Ulusal Engelli veri Bankasına işlemişse sadece E-Nabız'da görünür.

Netbey

1 hafta oldu heyete gireli ama hiç bir sistemde daha çıkmadı raporum...

Sağlık Kurulu üye Doktor Elektronik imzalarından bir veya birkaçı eksik olduğu için gecikmiş olabilir.

@Netbey

Belki yarın çıkar. Telefonuma Kısa mesaj gelecek dediler daha gelmedi.

Benim bu aldığım Durum bildirir ENGELLİ RAPORU dur.

Hastaneye Yarın baksam olurmu acaba?

Durum Bildirir Engelli Raporları E-DEVLET'e veya E-NABIZ'a ne zaman yüklenmektedir?

21 EKİM'de DEVLET HASTANESİNDE heyete girdim. DURUM BİLDİRİR ENGELLİ RAPORU için. Aldığım bu rapor E-DEVLET veya E-NABIZ'a ne zaman yüklenmektedir bilen varmı arkadaşlar?

12 GÜN OLDU DAHA DÜŞMEDİ SİSTEME?

Ben 19-20 Haziran günlerinde doktorları gezdim.
30 Temmuz'da heyete girdim
Raporum 02 Ağustos'ta çıkmış
Kurban bayramının 2.günü (11 Ağustos) öylesine e-devlete baktım düşmüştü

Arkadaşlar e-Nabız sitesinde 2 tane (2012 ve 2018 yıllarına ait) ötv için aldığım engelli raporum ve 1 tane de 2016 yılına ait engelli kimliği için yani 3 tane engelli sağlık raporum görünüyor hepsi geçerli mi yada hangisi geçerli?

ayDÜNYAvazo

Aynen. Benim hepsi görünüyor ama aynı anda olmadı.
Aralarında bir kaç gün var
Yani bayramdan sonra e-raporda sonra da e-nabızda çıktı

ayDÜNYAvazo

Evet ben malüllük raporu başvurusu yapmıştım.
Gerçi malül oranı ve raporu çıkmadı ama raporum %53 olduğu için ben de gerekli çalışma süresi şartlarına sahip olduğum için erken emeklilik başvurusu ile ilerledim. 2 gün önce de emeklilik dilekçemi gönderdim

Hiç alan varmı? Durum bildirir engelli raporları kaç günde sisteme düşer?

valla hastaneden ahstaneye değişiyor geçen yıl bi hastane 53 net bu 1 yıl süreli bu yıl aynı hastane 39 doktor oran yerini karalamaya tenezzül etmedi bugun başka hastaneden sürekli %71 rapor aldım 1 ay sürdü

Ben 20 Ağustos'ta ehliyet için sağlık kuruluna girdim raporum e devlette ya da e-nabızda görünmüyor. Yanlış yere mi bakıyorum

merhaba kasım ortası gibi başvurduğum raporum e devlette görünüyor. yalnız bu haliyle istihdam kısmı yok raporda bağımsız kısmı işaretlenmiş bende ve açıklama kısmı ile basvurunun nedeni kısımları boş bırakılmış.

sizce atanırsam soruna yol açar mı (istihdam diye bi kısım yok zaten başvuru nedeni ve açıklama da boş bırakılmış ama şöyle bişey var , çalıştırılmayacağı işlerin niteliği kısmına ağır ve tehlikeli işler yazmışlar,kişisel müracaat kısmındaa yenileme boşluğuna tik atılmış)

bu konuda bilgili biri cevap yazarsa sevinirim

yeni alınan raporlar hemen e devlet sistemine geçiyormuş eski raporları zamanla yüklüyorlarmış raporum e devlette yok diye endişe duymayın zamanla yüklenecektir

Engelli raporumu e-devlet veya e-nabızda nasıl görebiliyoruz. Var mı öyle bir durum.Raporumu nerde nasıl görebilirim.

AhmetGS17

Benim 11 gün oldu kurula gireli ne e devlette var ne de e nabızda e raporda refarans kodu istiyor ama bilmiyorum nasıl öğrenirim belki oraya yüklenmiştir

Mkara2638
Bazen hastane yoğunluktan dolayı raporu geç yüklüyor, bazen de unutup yüklemiyor. Bu durumda hastaneye gidip yükletiyor bazı arkadaşlar.
Sizin talep ettiğiniz S kurulu raporu ne raporuydu? Şu kadar gün sonra alırsınız demiş miydiler hastanede?

Ankyra

Ötv indirimli araç için başvurmuştum 1 haftaya çıkar demişlerdi sekreterler

Üst Alt