Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni engelli sağlık kurulu raporu aldığımda bu hemen sistemde görünür mü?

Ötv - engelli vergi indirimi - raporu oldugu için Engelli durum bildirir raporu gibi e-nabiz, e-devlet sistemine yuklenip yuklenmeyeceginden emin değilim.
Yerinizde olsam hastane sk sekreteryasina giderim. Sisteme yuklenmesini beklemeden raporumu elden alırım.

Mkara2638

Bu zaman alabilir. Ben kurula 30 Temmuz'da girmiştim.
Benim raporum 2 Ağustos'ta çıkmış ancak bayram günü 10 veya 11 Ağustos'ta e-devlete düştü.
Raporumu ise 15 Ağustos'ta teslim almıştım ve işlemlerimi başlatmıştım

@Ankyra merhaba ben engelli raporu daha once aldım ama e devlete görünmüyor e manızda rapor no var acaba e devlete olmaması sıkıntı ölür mu yada aldığım hastaneye gidersem e devlete gecer mi 2015 yılında almıştım rapor

@Netbey peki e devlete görünmemesi sıkıntı ölür mu ilerde bende raporumu 2013 de aldım

Ben de 29 haziranda başvuru yapmıştım,8 temmuzda kurula girmiş, e nabızda giriş öyle gözüküyor, daha bugün onaylanmış e devlete girmiş raporum ama hala e nabızda gözükmüyor

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Eskisi gibi raporumuzu elimize vereceklermi yoksa e-devlettenmi indireceğiz çünkü bazı işlemlerde raporu istiyorlar mesela internette indirim alırken raporun aslından fotokopisini çektiriyorlar o yönden sıkıntı çıkarsa diye sordum.

Merhaba bende yeni aldım bu yıl ve sistemde gözüktü hemen
Hayır elinize rapor verilmeyecek barkodlu yeni raporlar e devletten cıktı almanız yeter yada göstermeniz barkod olunca sorun olmuyor kağıt ortamı kalktı çünkü özellikle sistem isteniyor ve emeklilikte benden özellikle erişkin engelliler heyetimden almam istenildi 2019 'da yasa yürürlüğe girmiş zorunlu artik sürekli raporlarda sevk oluyor

ayDÜNYAvazo Benim de vardı E devletten sorguladım ''Durum bildirir sağlık kurulu raporunuz bulunmamaktadır'' diyor. çünkü rapor yerine geçmiyor hastanın teşhisini ayrıntılı bir şekilde bildirilmesini sağlayan belgeden ibarettir. Genelde Ankara Merkez Sağlık kurulu raporda tereddütte düşence ister.

gizzo12

[FONT=sans-serif]Selamunalekum Zonguldak Atatürk Devlet hastanesinden 2019 mart ayında aldığım 2 yıllık engelli raporumu bana yollamışlardı bu kanun 2019 da ne zaman kanunlaştı herkesin illa bilgisayarmı bilmesi lazım hadi hiçbirşeyden anlamayan biri raporunu nasıl ibraz edecekki çok yanlış bir karar bu.[/FONT]

Üst Alt