Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ÖTV düzenlemesi yürürlüğe girmeden önce sipariş verenler ne olacak?

selami59

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere yeni yasa onaylanırsa ötvsiz 70.000liranın üzerinde araç alamıyoruz daha önce aldığım araçın 5 senesi 31.12.2017 doluyo fakat 31.12.2017 pazar gününe denk geliyo ee yeni yasada yeni yılla beraber yürülüge girerse yeni araçımı 70.000bin tllik bi araç seçmem lazım olacak ee daha öncesinde araba siparişi verdim bayyiden nasıl olacak şimdi ban ayardımcı olurmusunuz lütfen verdiğim şipariş aracda 140.000 civarında

çok şanslısın... Bence bu durum netleşene kadar siparişi dondur.

selami59

Değil son gün, son hafta da olsa kesinlikle yetişmez. Hatta vergi daireleri son 15 gün kala işlemleri yavaşlatacaklardır diye düşünüyorum.

Aracı 31 'ine satacaksın diyelim maliye onu zaten bir günde halletmez diğer aracıda alacaksın noterdi şuydu buydu derken 1 günde bütün işlemleri yapabilecek misin? Ben arabayı 22 Aralıkta istedim mesela aracın en son emniyette işlemi 24 ocakta bitti yani aracın trafiğe çıkış tarihi bir yıl sonrası oldu. Aralıkta araç fiyatları çok düştüğü için işime geliyordu onda da yapacak bir şey kalmadı. Citroen Bayisine bu durum ile ilgili çok teşekkür ederim. (Gayri ihtiyari)

Üst Alt