Merhaba, arkadaşlar %51 oranlı raporuma 2018in son aylarıdna itiraz ettim ve hakem hastaneye sevk edildim sonucu öğrenememişttim ve çok merak ediyordum dün hakem hastaneye gittim ve raporun çıktısını fotokopi olarak elime tutuşturdular yeni raporum %71 oranlı ve 2 yıl süreli idi yani işin özeti süreisz olan raporum süreli olmuştuve %20 oranında bir artış olmuştu buna üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilemedim açıkcası. rahatsızlıklarımın bağzıları kalıtsal ve geçmesi mümkün olmayan hastalıklarım olmasına rağmen niye süreli verildi pek anlamadım açıkcası aldığım oranlar aşağıdaki gibi.
GÖZ KON DİS %28
GÖĞÜS HASTALIKLARI %20
OKB 10 YILLIK TEDAVİ GEÇMİŞİ %30
FİZİK TEDAVİ %19 75 DERECE SKOLYOZ VE 80 DERECE KİFOZ
CİLDİYE İKTİYOSİZ SEBEBİ İLE %10 VERMİŞ
TOPLAM = %71 ORAN
Sizce bu oran düşermi çıkarmı cildiye kağıda %10 yazdı ortapedi ve fizik tedavi rontgenleri görmem lazım dedi yalnız fizik tedavi hareket kıstlılığın bayağı var dedi ama kağıda oran yazmadı.
GÖZ OCT VE GÖRME ALANI TESTİ İSTEDİ FAKAT BİRAZ ZORA KOŞTULAR AÇIKCASI ELİMDE FİLMLERİM OLMASINA RAĞMEN KABUL ETMEDİLER GÖZ GÖRME ORANIM 10/1
psikiyatri ise %40 yazdı
Göğüs hatlaıkları ileri derecede nefes darlığı var dedi ve oran yazmadı sizce sonum ne olur ?
teşekkür ederim arkadaşlar.