Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yerel heyetten geçen 2022 başvurum ne zaman sonuçlanır?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
Gözünüzaydın. Size 2022 maaşı bağlanmış. Bundan sonrasında, size maaş bağlandığına dair yazı gelecek. Yazı geldikten sonra, PTT'ye kimliğinizle birlikte müracaat ettiğinizde, sizin adınıza yatırılmış olan parayı alacaksınız. Güle güle harcayın.

size kagit geldiginde ilk odemeniz ziraat bankasindan yapilacak.Gelen kagitla ilk olarak ziraat bankasina gidip toplu para alacaksiniz(Miktari gelen kagitta yazar).Sonraki odemeleriniz ptt den yapilacak.(3 ayda bir).hayirli olsun.
Bizim ki ilk odeme tarihinden 1 hafta sonra gelmisti.Bayramdan sonra gelirheralde

önümüz bayram uzayabilir diye düşünüyorum.birde benim ev adresi değişti gerçi 1 sokak ileri taşındım bu durumuda bildirmem lazım sanıyorum ama 1 sokak diyede sgk,ya bildirmem sonuçlanmayı uzatır diye düşündüm.şimdi aktif diyor.maaşı aldıktan sonra adres degişikliğini bildirecegim.doğrumu yanlışmı düşünüyorum acaba!

Adres değişikliğini önceden bildirin ki adınıza gelecek olan ilk maaş ödeme belgesi yanlış yere gitmesin ! iadeli olarak gönderin yeni adres bilginizi !

Ödeme için illa bir kağıt gelmesine gerek yok. TC kimlik numarasıyla ziraat bankasına gitmek yeterli olacaktır...

peki tahminen ne kadar alırım.29.05.09 da işleme alınmıştı.19.11.09 tarihindede ilk maaşı alabilirsiniz aktif yazısı vardı.

peki tahminen ne kadar alırım.29.05.09 da işleme alınmıştı.19.11.09 tarihindede ilk maaşı alabilirsiniz aktif yazısı vardı.

burcu ilhan
basvuru tarihinden ilk odemen tarihine kadar ne kadar zaman gecmisse o kadar alirsin.

siz simdi 2022 evrak takip DURUM:İşlemde?AKTİF?nasil

18.11.09 tarihine kadar durum:işlemde yazısı vardı.20.11.09 tarihinde baktım durum:aktif yazıyordu.ilk ödeme 19.11.09 tarihi yazısı vardı.

slm burcu hanım bunu öğrenmek için en kolay en çabuk bılgıyı ''BİMER''e gir ve bu yazdığını oraya yaz en geç 10 gün içinde nerde olduğu hemen sana bıldırılır. bimer de yazarken tüzel kişi seçeneğine tıkla ıstenen bılgılerı yaz.her hafta tekrar tekrar gırebılrısın.saygılarımla www.basbakanlik.gov.tr

Yaklaşık 1000 tl toplu para alırsınız.
Adresinize mektup gönderilecek, o mektıupta yazacak kaç tl alacağınız (2 haftaya gönderilir). O mektup gelmeden genellikle bankaya para da yatmamış oluyor. O yüzden mektubu beklemek bir gecikmeye neden olmaz. Ama ille de merak ediyorsanız, ara ara ziraat bankası özel işlem bölümüne gidip sorabilirsiniz toplu para yattı mı yatmadı mı diye...

Toplu parayı aldıktan sonra adres değişikliğini bildirin derim. Bu arada bildirirseniz o prosedür maaşı almanızı geciktirebilir. Maşı alın, birkaç gün sonra bildirimde bulunun.
Ama tabii kurumdan gönderilecek mektubun elinize ulaşacağından eminseniz bunu diyorum. Mektup eski adreste kaybolacaksa, o zaman adres değişikliğini hemen bildirmenizde fayda var.

yok diğer adresde kaybolacagını sanmıyorum çünkü bir arka sokak.ev sahibine söyledim.

ha olurda bir terslik olurda elime mektup ulaşmazsa parayı alamazmıyım.adres degişikliğini toplu maaşı aldıktan sonra bildireyim dedim.bildirirsem dediğiniz gibi uzar diye düşünmüştüm.

Alırsınız alırsınız, ama siz yine de mektubu takip edin.

syn bülent bey yaklaşık 1000 tl alırsınız diye yazmışsınız.ilk alacacagım toplu paranın içinde bağlanan maaşda olacakmı acaba!yoksa o toplu para haricinde + maaşda olacakmı?teşekkürler.

Dönem maaşı içinde olur büyük olasılıkla. Değilse zaten PTT'den bakar, dönem maaşı oradaysa çekersiniz.

maaş günü doğum tarihinin son rakamına göre 6.günemi denk geliyor 29.05.1996 doğumlu.

ikisinide alıssınız

02.05.2012 tarihinde yerel evrak takibinde zimmetten çıkarıldı yazıyor acaba maaşım ne zaman bağlanır bilgisi olan arkadaşlara

8. ayda en kötüsü 9. ayda bağlanır . benim başvurum zimmetten çıkarıldıktan 6.5 ay sonra bağlandı ...

Üst Alt