Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yerleştiğim kurum çalışabilir raporu istiyor..?

talifakumi

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba. 2016 Ekpss/1 ile bir belediyeye yerleştim. Evrakları dün istediler, bugün teslim ettim. Yalnız benim engelli raporumda istihdam durumu değerlendirilmedi diyor. Bu yüzden yetkili, benden çalışabilir olduğumu belirten yeni bir rapor istiyor. Halihazırdaki raporumun süresinin dolmasına 2,5 ay var. Yarın heyet için başvursam bile sadece benim için heyet oluşturacaklarını sanmıyorum. Belli bir tarihe atarlar. Engelli raporunun dışında, kendi doktorumdan çalışabilir ibareli bir evrak alsam olur mu? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

o şekilde olurmu bilmem ama ilsağlığa git durumunu anlat bu tip durumlarda öncelik sağlayıp raporda düzeltme yapılabiliyor
talifakumi

bulundugun il numuune hastanesine git 1 gunde alırsın

Bulunduğum ilde Numune Hastanesi yok. Bu sabah il sağlık müdürlüğüne gittim, "biz bişey yapamayız, yeniden rapor almalısınız" dediler.
Hemen rapor aldığım hastaneye gidip kurula başvurdum. Öğleden hemen sonra heyete girdim. Kurumun bana yazdığı yazıyı heyete gösterdim. Bir kopyasını aldılar. Yazıda istihdam durumunun çalışabilir olmasını istiyordu. Kurul yüzde kırkbeş engelli ve çalışabilir raporunu bayramdan sonraki 15 güne kadar verebileceğini söyledi. Hemen yerleştiğim kurumu arayıp durumu bildirdim. Tamam dediler.
Kuruma evrakları son gün teslim etmiştim. Yeni raporu teslim edinceye kadar atamam ne olur aceba? Bir de bu süreçte atamam iptal edilebilir mi? Teşekkürler.

talifakumi

Hocam daktilo ile düzeltemezler miydi istihdam kısmını. Ben siirtte sağlık kuruluna gittim dedim ekpss den atanırsam istihdam kısmının işaretli olması gerekiyormuş. Bunu nasıl yapabiliriz. Dediler daktiloyla düzeltiriz sorun olmaz. Gerçi ben raporumu öyle verdim milli eğitime istihdam kısmı işaretli değildi bir sorun çıkartmadı hatta ben oradaki gorevliye söyledim böyle olması gerekiyor falan bir şey olmaz dedi... Bilgisizliğinden miydi anlamadım ama dedim zaten yeni rapor için müracaat etmişim bayramdan sonra elimde olur tamam dedi.

Benim raporda istihdam hanesinin karşısında "değerlendirilmedi" yazıyor. Kutucuk yok. Bendeki rapor 2022 maaşı içinmiş. İş için değilmiş.

Bugün "devlet memuriyeti için" diyerek başvurdum.

kurumun alması ıcın calısabılır yazmalı bıde ıstıhdam kısmı ısaretlı olmalı zaten calısabılır dedılermı ıstıhdamıda otamatıkman ısaretlıyolar. Cunku o raporu iş icin alıyosun.

Peki bu yeni rapora evrak teslim tarihinin son gününden sonra başvurdum. Bayramı da katarsak raporu almam yaklaşık 25 gün sürecek. Bu atamam da sıkıntı yaratır mı? Raporum 1 yıllık bu arada.

talifakumi

elindeki raporda calısabılır yazmıyo yanı yenı rapor alman gerekıyo kurumla konusman lazım bence beklerler ama elındekı raporla mutlaka basvur. Sonucta sınava bu raporla gırdın bu raporla basvurcan onlarda seve seve beklıcekler bence eğer ki kabul etmezlerse

talifakumi

Sinava girdiğinizde kullandiginiz raporu ve diger evraklarinizi teslim etmisiniz zamaninda. Sadece raporunuzda yeni birsey istemisler. Ne zaman getireceginizide bildirmisiniz. Diger evraklarinizi aldilar demi ? Ozaman sorun yok endiselenme. Rapor yenileme yuzunden sadece zaman kaybetmis oldunuz o kadar.

Üst Alt