Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeşil reçeteli psikiyatri ilaçlarına rapor çıkarılabilir mi?

meryemcann

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
2
Herkese iyi akşamlar anksiyete bozukluğunda kullanılan yeşil reçeteli ilaçlara rapor çıkarılabilir mi acaba?

gittiğim hastane bizim buranın devlet hastanesi ikincisi hacettepe erişkin hastanesi

hocam doktora bağlı bence. bazı doktorlar yeşil reçeteliyi hiç vermeyebilir bazıları da kısa süreli verebilir. çünkü doktorlar da biliyor ki bu ilaçların çoğu özellikle anksiyete vb. amaçlı reçete edilenler yüksek bağımlılık yapma riskine sahip. bende duydum bazı hastalara çok uzun yıllar verildiğini ama sanırım artık doktorlar eskisi gibi rahat değil bu konuda. kısacası bence doktorunuza bağlı. ayrıca hocam unutmayın xanax ve türevlerine tolerans geliştirme ihtimaliniz vardır yani en başta 0.5 mg size iyi geliyorken belki de 3-4 yıl sonra aynı etkiyi ancak 2 mg'den alacak hale gelebilirsiniz, bilemiyorum... bırakırken çok sıkıntı çekenlerde var unutmayın.

Rivoclon a yıllardır rapor çıkarmıyor zaten zor yazdırıyorum

Xanax gibi ilaçlara (istesen de) rapor çıkartamazsın. Zaten doktorlar 4-5 kutudan fazla yazmazlar.

@Ahmet T, ne iyi hekimmiş öyle bizimkiler yeşil reçeteli hiç bir şey yazmıyor

@meryemcann, eğer henüz xanax bağımlısı değilseniz lütfen bu kötülüğü kendinize yapmayın derim

@Sarman hocam panik bozukluk ve yoğun anksiyete var bende şu an sadece paxera 40 kullanıyorum onuda çok kilo aldırdığı için geçmişte çok kez kullan bırak yaptım eskisi kadar etki etmiyor o yüzden rivotril yazdırmayı düşünüyorum zaten amacım ömür boyu kullanmak değil anksiyete aşısı çıkasıya kadar en fazla 10 yıl?

yeşil reçeteli morfin turevi ağr kesici yazdrdım özelden
sadece bu reçete yazacakları ileçda doktorlar hassas olmakta ve doktora guven aşılayınca kabul edip yazmıştı

bilmiyoeum bahedilen konuya faydası olurmu ama yinede paylaşayım dedim

Üst Alt