Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeter artık ya: MEB başvuruları ile ilgili başlık açmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lütfen yeter artık ya Meb ile ilgili konu açmayın artık ya müracaat ederken ne gerekiyor ise ögrenirsiniz..
Gına geldi ya sayfayı her acışımda meb ile ilgili konu artık nete bile giresim gelmiyor ya....

İlker abiiiiim beniiiiim:):) Sen gelde birde bana sor yahu yetişmek meseleee:):)

Katılmamak elde değil . . Form biraz incelense bence bütün soruların cevapları var . .

Valla bende yetki olsa silerim hepsini...
Yahu adam sınava başvuracak ama oturdugu yerden git Meb e ögren gidemiyorsan bile yada birini gönder yada adamlar nette açıklamışlar detaylı olarak oku..

sorun formda değil zaten genel olarak,meb`in uygulamalarında,şubeden şubeye, memurdan memura değişen anlayışında. engelliler için çok önemli olan bir sınav ancak bu kadar belirsizliklerle, çelişkilerle dolu olabilirdi. o yüzden çok da yadırgamıyorum forumun meb ağırlıklı olmasını. nimet çubukçu`nun, meb bürokratlarının bile bir çok konuda kafası net değilken, şube müdürlüklerindeki yöneticiler ve memurlar kafalarına göre takılırken, sınava başvuracak adayların bocalamaları gayet doğal.

Alkış!!!

Sitenin sağ üst köşesine bakıyoruz:

Arama > Çıkan boşluğa noktalı veya noktasız "meb" yazıyoruz > Git

Karşımıza her türlü sorunun cevabı çıkıyor. Siteyi çöplüğe çevirmemek adına destek veriyorum bu başlığa.

Çok duygulandım valla Allah'a şükürler olsunki halden anlayan bir kaç kişi de olsa varmış:)

Aaah aaah silsen bir türlü silmesen bir türlü.. Uyarı versen bir türlüü uyarmasan bir türlüü:)

İşitmediğimiz hakaret kalmadı el insaf bee el insaf yani..:eek:

Ben ce de bir temizlik şart ama konu çok hassas işte konu istihdam olunca esnemeler oluyor malesef .:):):) Arkadaş arama motoruna meb yazın demiş ya belki 10 tane başlık okudum raporlarla ilgili ya anlamıyom çok mu geç algılıyoz yoksa hiç mi okumuyoz armut pişt ağzıma düşü çok mu seviyoz enterasan bir durum doğrusu

Havva-vu "meb ile ilgili aradığınız herşey" başlığı altında tüm yazılanları toparlamak mümkün mü teknik açıdan?

Valla bu kadar başlığı tek mesaj yapmak "okuma alışkanlığı" olmayan bizler için bilemiyorum yani nasıl olur..:) Tek tek kim bakacak konu içene ..

Zaten böyle başlıklara bakmadan başlık açılıyorken olmaz galiba..:) Çok sayıda aynı içerikte üstelik forumda orta da olmasına rağmen bakılmıyor bile..

Yeni konu aç sorunu sor mantık bu.. Acaba sorulmuş mudur diye kontrol edilmiyor.. Çok görmüyorum bu durumu ama işte biraz fazla oldu bu sefer..

Pirpirikli bi milletiz biz:) Sabırsızız..:) Anlıyorum insanlarıda heyecanlarınıda...

Tavsiyem benim önce başlıklara bir göz atsınlar yeni konu açmadan önce.. Neyse durulacak elbet bir gün bu böyle gitmeyecek o güne kadar sabır:)

Açıklama için teşekkür ederim. 30 sayfa olsa evet kim nasıl okuyacak da bulacak. Haklısınız. Ben de onu düşünemedim. :)

45 liği vereyimi ustadım dan dan dan :))

valla ya ne meb veb :)) meb varsa var girecek olan zaten ögrenir başvuru yaptıgında

hımm bu isyan edenlerin sanırım işi gücü var şurda en fazla sabretceniz 1-2 hafta bilemediniz başvuru süresi bitene kadar insanlar burda hayatlarını değiştirecek geçimlerinmi saglayaca kbirşey için çabalıyorlar buna bile bu kadar tahammül yada hoşgörü yada fedakarlık adına ne diyorsanız bunu bile gösteremiyorsak bu bile canımızı sıkıyorsa ne diyebilrimki heralde konuları açan kişiler bunu keyfi yapmıyorlar bilmediklerinden yada hata yapmaktan korktuklarından dolayı yapıyorlar

sana katılıyorum bumerang 06 biz bile birbirimize tolerans göstermezsek kimseden beklemeyelim o zamam!!!!!!!!!!!!

bumerang06;663180]

alkışşş...amaç yol yordam bulmak için soran arkadaşlardan bilgiyi bile çok görmemek gerekir...

Ya arkadaş bunun iş güç ile ne alakası var kurum zaten sayfasına ne yapılması gerektigini belirtmiş daha hala ısrarla konu acmanın ve yine ısrar ile aynı konuyu açmanın ne anlamı var zaten buradaki insanlarda bilmiyor ki ne yapılması gerektigini...

Admin hepsini aynı başlık altında toplasın.

sizin en hayırlınız..insanlara faydalı olanınızdır...

ya ne kadar gereksiz bir başlık oldugunu anlatamam. bumerangın dediği gibi birbirimize tahammülümüz yok. ne olacak yani başlık açılıyorsa, bu gelecek meselesi, millet derdini sıkıntısını paylaşıyor, aklındaki soru işaretlerine cevap arıyor.

adam gibi sordugumuz sorulara cevap gelmiyor ama burada gereksiz bir başlığa onlarca yazı yazılmış , ben kendimi ve milletimizi anlayamıyorum ki, hükümetin yaptıklarını anlayayım.

YAZIK, GERÇEKTEN ÇOK YAZIK. HİÇ YAKIŞMAYAN BİR BAŞLIK

BiLmedikLerimizi soramayacak, öğrenemeyecek ve üstünede ''yeter''ibareLi başLıkLa karşıLacacaksak neden burdayız peki???Eğer bi sıkıntı söz konusuysa görev yapan arkadaşLara rica eder bi çözüm istenebiLir.Hoş bi başLık oLmamış.

KİMSE M.E.B. ile ilgili konuşulmasın demiyor, lütfen çarpıtmayın... konuyu yanlış anlayıp yanlış yorum yapıyorsunuz, belliki iyi forumcular değilsiniz, zira tüm konuların tek başlık altında toplanmasının size getireceği faydanın farkında değilsiniz.

Aynı başlık altında toplanması demek tüm üyelerin yazdığınızı görmesi demek, sizin açtığınız başlığa 100-150 kişi bakarken, toplanan aynı başlığa 3000-5000 kişi bakcaktır.

Siz de merak ettiklerinize diğer bilgi sahibi üyelerden daha kısa sürede cevap alacaksınız.

mecburi yorum...

Münir;

Bizde merak ettiklerimize hızlı ve kesin çözüm bulmaya ugraşıyoruz. ama buradaki insanları "iyi bir forumcu olmama" ile suçlayamazsınız, madem konuların dağılmaması gerekiyordu bu düzen baştan sağlanır adam gibi bir bölüm açılırdı. insanlara bıyık altından "bilgisiz" diyorsunuz resmen sayın hocam. lütfen biraz da buradaki arkadasları düşünelim. her ne kadar bu bölüme konu açmamış ve mesaj atmamış olsam da konu dikkatimi çekti ve yazma ihtiyacı duydum, affınıza sığınarak konunun kaldırılmasını rica ederim.

burdaki arkadaşlarımı bilgisizlikle suçlayamazsınız, burası bir forumsa herkes istediği konuyu açar (hızlı cevap bulabileceği bir konu bulamadıysa)

Saygılar

sessiz harf;

amacım tartışmak değil ama sorun bence ne meb'de ne de işini yapan memurlarda..sorun bizde arkadaşlar.Meb sınav klavuzunu yayınlamış politikasını belirlemiş.Gerekli düzenlemeleri eksik olan kısımları ise zamanla düzenliyorlar.Ama bazı arkadaşların işine gelmiyor sanırım sürekli arkadaşların kafaları karıştırıyorlar.
Burada Meb'in amacı benim düşünceme göre ; engelli ve sağlam insanları ayırt etmek...
Engelli olmak için (tabiki sınavlara katılabilmek için) sağlam insanların kapı kapı dolaşarak engelli raporu almaya çalıştıkları,zaman zaman forumlarda bile bana rapor verirlermi?bende engellimiyim sınavlara katılabilirmiyim?%5-%10-%20-%30 (gibi) raporlarım mevcut bu haksızlık değilmi? gibi bir çok (bana göre saçma sapan art niyetli ) sorular yöneltmektedirler.Ve bence bu işin suyunu (yakın zamanda hepimiz şahit olacağız) ÇAKMA ENGELLİ arkadaşlar çıkaracaktır.Kim bilir belkide işe dahi yerleşecekler...Ama gerçekten engelli arkadaşlar bizler boşa kürek çekmeye devam edeceğiz anlaşılan.NE SAĞLAMSIN NE ENGELLİ...
Bence bu rapor olayını (ÇAKMA ARKADAŞLAR HARİÇ) GERÇEKTEN TÜM ENGELLİ arkadaşlar sahiplenmeli haklarımızı gasp ettirmemeli...
Meb'in son açıklamasında sanki bir koku aldım(kendimce)...Temennim ÇAKMA ENGELLİLERDEN KURTULMAK...

peki forumda meble alakalı konu açılmasını istemeyen arkadaşlar ozaman forum sitesinin asli görevi nedir ? insanlar buraya eğer ki bildiklerini merak ettiklerini sormak için gelmiyorsa nereye gidecekler + olarak aynı konuların açılmasının ana sebebi SABİT konular bulunmamasıı site görevlisi sabit bir konu açsın tek tek bütün soruların ve sorunların cevaplarını yazsın ozaman değil mi ?

kusura bakmayın ama bu başlığa ve düşünceye sinirlenmemek elde değil, kimse buraya zorla gelin demiyor rahatsız oluyorsanız uzaklaşırsınız formdan bu kadar lakayt tavırlara burda rastlıyorum yazık..

Artık hepimiz aynı şeyi söylüyoruz kanımca.

M.E.B. ile ilgili tüm konular aynı başlık altında toplansın.

Kendi adıma cevap verme gereği duyuyorum yazdığım yorum üzerine...

Munir herkes biLgiye daha çabuk uLaşma konusunda mutLaka hem fikirdir fakat bu şekiLde bi başLık açıLarak değiL...YetkiLi arkadaşLar bu konuda da herkese yardımcı oLurLar diye düşünüyorum??İnciLtmeden kırmadan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt