Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeter artık ya: MEB başvuruları ile ilgili başlık açmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chamyapragi_

Ben önerimi söyledim senin önerin nedir?

Benim bu konuda bi rahatsızLığım yok şuanda oLan arkadaşLarın bu konuda yetkisi oLan arkadaşLara söyLEmesinin yeterLi oLacağını düşünüyorum...BöyLe bir başLık açıLmadan...

Kısacası;

Herkesin böyLesine hassas bi konuda ne kadar hassa oLduğunu düşünürsek bu başLık yakışmadı arkadaşım...

Ne kadar hassas bi konuymuş bu ya...
Kardeşim müracaat edeceksen adamlar sayfalarında detaylı bir şekilde açıklamış zaten hala anlamıyorlar ya....
Gidersin meb e sorarsın ne yapılması gerektigini siz burada istediginiz kadar yırtının kurumdaki nederse o dur...
NOKTA.

Nokta'dan sonra ben başlayayım yine ilker bey.

evet hassas bir konu. bu bir.
ikincisi, hala konuyu açarken ki ruh haliniz satırlarınıza yansıyor,
üç, rahatsız oluyorsanız meb ile ilgili konuları takip etmeyin,
dört, kimsenin kalbini kırmaya yada moralini bozmaya hakkınız yok.
beş, illa rahatsız oluyorum derseniz yetkililere yazın bilgileri olsun.

Yaw arkadaş :)

Kimse kimseye başlık açmasın demiyorki,

sorun şu; Başlığı açan kişi giriyo siteye geliyo ilgili bölme yada kafasına göre giriyo herhangi bi bölme kolaycana açıyo bi başlık nasıl olsa Yeni Konu butonu hep aktif ondan sonra soruyo ne soracaksa. Yaw güzel kardeşim tamam açmaya açtın konuyuda elinemi yapışcak 2 dakikanı ayırıpta acaba sorumla alakalı bi başlık varmı yokmu diye bakmak, aynı konu içerikli 3 başlığa cevap yazdığımı biliyorum meb'le alakalı. Bi arkadaş açmış gayet güzel "Meb Çalışanları Kurumunuz Hakkında Bilgi Verin" diye. Meb çalışanları yada konuyu bilen diğer kurum memurları girip yorumlarını yapmış. Bu konunun içerisinde hangi görevleri yapacağından tutun, alacağı maaşa kadar hepsine yer verilmiş. Sen şimdi bu başlığı incelemeden girip gayet serin bi şekilde gayet gelişi güzel Meb ne iş yapar ? Meb memuru ne kadar maaş alır ? Meb vs vs diye başlık açarsan nolacak bu formun haline ?

Önce bi gir, araştır, bak bakalım eğer senin soracağınla ilgili bi konu açılmamışsa sende aç bi başlık. Aslında senin yeni başlık açmana bile gerek yok. Aklındaki soruyu meb'le alakalı açılmış olan bi başlığa yazdığında da bilgisi olan cevap veriyor zaten. Bencede gereğinden fazla lakayt davranılarak başlık açıldı. Şimdi girin ilgili bölme ve konu başlıklarına ve içeriklerine bi bakın zahmet olmazsa o zaman daha iyi anlarsınız.

Kimse Kimseye Başlık Açmasın Demiyor, Lütfen Formu İnceleyin Ondan Sonra Açın Diyor

Bırak ilker kardeşim açsınlar başlıklarını ya 50,00 kere ayrı başlık açıp 50,00 kere rapor sorsunlar .Elli bin kere sınav ücretini elli bin kere ne kadar maaş alındığını sorsunlar .Ya bir konu bir kere açılır tartışılır öğrenilir biter bu nedir nasıl bir paylaşımdır

sevgili kardeşim

BaY_Cin;

Güzel Arkadaşım bu konuda hemfikiriz, tamam buna itirazımız yok, amacımız tartışma veya insanların kalbini kırma da değil ama böyle bir durum varsa ilgili konuya girin link verin konuyu kilitleyin, yada yetkili arkadaslara bildirin, herkes herşeyi yapacak diye bir kural yok, bizde site yöneticisiyiz, bizde yazılımcıyız, bizde bu işleri biliyoruz (sizden çok), ama genel olarak böyle bir konu açmaya hakkın yok , "yeter ya meble ilgili başlık açmayın" bu nedir :( . konuyla ilgili bir başlık açılıp sabitlensin, demek istediğimiz bu, ama millete "yeter ulan" der gibi bi laf söylemeye kimsenin hakkı yok, bilinçli veya bilinçsiz herkes bu foruma gelebilir yazabilir sorabilir, arama yapmayabilirde. rahatsız olunan durum varsa yetkililere yazılır onlar düzeltir.

Arka sayfalar da kalan konuları da unutmayın:) Yani sadece ilk sayfada yok MEB konusu..:)

Yanlış saymadımsa 60 küsür başlık var MEB ile alakalı..:rolleyes: Yeni konu açma konusun da bir kısıtlama yok.. Sadece amacı bilgi almak olan daha önce açılan konulardan da bilgi alabilir diyoruz hepsi bu.. Sonuçta aynı şeyi soruyor yani..

En çok önemsenen sınav ücreti ve rapor oranları ve bir çok başlık var bu konuda..

Ama benim raporum 2007 tarihli sınava girebilir miyim?
Benim raporum 2005 tarihli sınava girebilir miyim?,
Benim raporum 2008 tarihli sınava girebilir miyim?
Benim raporum 2002 tarihli sınava girebilir miyim?
Benim raporum 2001 tarihli sınava girebilir miyim..v.vs. oluncaaaa olsun böyle olsun ne oluyor yani diyorsanız ne diyelim daha..:)

Rapor konusun da prosödür yazıldı anlatıldı yani:)

hassas ve geleceği fazlasıyla ilgilendiren bir konudur meb olayı.
engeli bulunmayan bir insanın bile iş konusunda kılı kırk yardığı ülkede engellilerin telaşı boşuna olmasa gerek.
forum üyesi olan herkes bence istediğini sormakta özgürdür.
rahatsız olanların yorum yazma mecburiyetleri de bulunmuyor bildiğimiz üzere.
arkadaşlar kendi aralarında konuları paylaşıp tartışabilirler.
kaba üslübla konu açıp yeter artık yazmayın demek ayıp.engelliler kendi aralarında bazı şeyleri kendileri gibi sorun yaşayanlarla paylaşmak isterler ve rahatsız olanların cvp yazma mecburiyetleri bulunmuyor bana göre.

Havva_vu pek tabiki hemfikiriz fakat soruyorum bu tarz bi başLıkLa düzeltiLebiLecekmi??

Siz yetkiLisiniz bi rahatsızLık hissediLirse sanıyorum ki size iLetilmesi yeterLi??Şu anda tepkiLer bunun üzerine...

cihan_s;

1.Hassas konu evet..
2.Aynı konuların tekrar açılması ruh halimi etkiliyor..
3.Ben rahatsız olmuyorum meb ile açılan konulardan sadece aynı konuların tekrar acılmasın dan rahatsız oluyorum..
4.Kalbin mi kırıldı ..Vah vah üzüldüm..
5.Gülüyorum...

fcu81;

Sanada yollayayım istersen yakarsın bi tarafına....

Yanlış yazım hatası gerilmeyelim:) Arkadaş gınaa demek istedi bence:)

insanları hor gördüğün verdiğin cevaptan belli, konuyu açarken içinde bulundugun ruh halin genelmiş demekki.

4.Kalbin mi kırıldı ..Vah vah üzüldüm..

senin üzülmene gerek yok, ayrıca kalbi kırılan ben değilim, çünkü konuyla ilgim yok , ama kalbi kırılan bir çok konu açan arkadasım var ve o arkadaslarımın haklı oldugunu savunuyorum, buradaki seviyesizlik yavas yavas ortaya çıkıyor.

Ben katılmıyorum bu fikrinize, Forumların amacı nedir sizce?
Soru sormak, cevap almak, bilgilenmek, Paylaşım vs.vs.vs. şu an gündemdeki konu bu ve binlerce engelliyi ilgilendirmekte, Bazı arkadaşlarımız klavuzu okuyup anlasa bile başından beri sancılı bir memur alımı ve başvurusundan bahsettiğimiz için bence normal bir durum... Forumlar sadece ana sayfadakli 10-20 başlıktan ibaret değil arkadaşlarımızında demiş olduğu gibi... Biraz empati kuralım arkadaşlar... Sorun bizim sorunumuzsa, paulaşmak, sormak, bilgi edinmek vs.vs.vs. bize düşer...

sınavı takip eden arkadaşların heyecanlarını anlayabiliyorum
konu istihdam olunca ilgi haliyle yoğun oluyor..
form kullanımınıda bilmiyorsak yakın konularda bir çok başlık açlılabiliniyor
burada yorum yazan arkadaşlarının hepsininde hakları yanları var
ancak uslup daha güzel olmalı derim

Artık nerene yakarsan beni ilgilendirmez...:):)

iLker buranın torpiLLiside senmisin???ağzına geLeni söyLüyorsun ve sana bişey oLmuyor!!!!

herkes yazıo maasallah bi tane ders calısan varmı acaba sınava hazırlanıomusunuz...sonrada yok ben kazanamadım torpıl var dıye baslıklar acarlar artık...

ilker çok doğru tespit etmişsin,
bazı konular tekrar tekrar olunca cevaplarda abuklaşabılıyor konu dağılıyor kımse randıman alamıyor ayrıca bu konuyu aradığında çıkan bır sürü başlıktada ıvır zıvır okumak zorunda kalıyorsun kı
bazen ne aradığını unutuyorsun
teknık konulara senın nasıl cevap vermeye calıştığını bıldığım için bu tip tepkınıde normal buluyorum,
kaldıkı tepkındede yanlış yok
maksadını aşan bişi yok yanı:)BANA GÖRE

ilker birader yorumlarına bakıyorum çok karaktersiz bir insana benziyorsun ( hakaret duymak nasıl bir duygu ? )

aykut klavye onunden hakaret etmek cok basıt olmuomu..

ayıp yaptıgın..

Kımsenııı mesajınıı okumadımmm baslıga gore cevapp yazacmmmmm turkıyedeee mııllett acc ııszzz herkess kendıı derdıne dusmmuuss bnecee helel okuyann ınsalarrın boyle baslık acmasııı normal bneceeeee

klavye önünden birisiyle dalga geçmek güzel hoş oluyorda hakaret etmek mi ayıp oluyor? Biz burda sabit bir konu yapılsın diyorken adam üzüldün mü vah vah diyor bir arkadaşımıza bu mu engellilerin sitesi kusura bakmayında böyle şahsiyetler varsa ben üyeliğimi iptal eder giderim. daha kendi aramızda birbirimizle anlaşamıyorken diğerlerinin bizi anlamasını mı bekleyeceğiz? burda saygı çerçevesini yıkmasaydı ilker denen arkadaş şuan hiç bir kelime yazmış olmazdım ona hitaben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt