Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetersiz ehliyetten yakalandım, 1487 TL ceza kesildi!?

Yok abi şuanki ehliyetim h sınıfı ama tertibatyokrsporu özelden aldım tek hekimrwporu safece kifoskalyozu mevcut olup h ehliyet alır yazıordu bende oyomatik araç kuallanıyorum şuan babamın adına kayıtlı tertibat yok bir sorun olurmu

H ehliyetimi yenielmek istedim aile hekimine gitdim sürücü olur dedi ama emniyet kabul etmiyor illa ilmsaglık olcak dior bende bunun yasal olmadını aile hekimi sürücü olur dedi ise bunun geçerli oldunu savundum ama taporum kabul edilmedi hala bekliyor öle sence yasalmı kabul edilmemesi

burak_br

H sınıfı ehliyet varken zaten onu kullan. İlle de değiştirmek/yenilemek zorunda değilsin ki.

Kullanıyorum abi şuan h ehliyetle kullandım tertibatsız otomatik araçla bir sorun olurmu ayrıca h ehliyet yenilemede aile hekiminin sürücü olur kararı yetersizmi sorularım budur abi tşk ederim

H ehliyetler kaldırıldı artık yenilemek istiyorum oyüzden süreci başlatdım aile hekimi sürücü olur verdi emniyet kabul etmiyor yetersiz rapor die

Cvplarından anladım kadarı ile h ehliyietmle tertibatsız otomatik aracı kullanmakta bir sorun yok abi

Üst Alt