Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetersizlik, düşük özsaygı, özgüven gibi problemleri olan var mı?

doktursuz ne ilac alin ne birakin
kafaina gore antidepresan alip atak tetikleyen insanlar var

bi polar olmasina gerek yok insanin bu dusncelerve yapti herkesin basina gelebilir depresif ruh halimin belrtilerindir.

bendeki durum rare nadir karma durum .hep manik hem deresif ayni anda belritiler dklar icinde bi uctan bi uca da gidebilir
cok hizli konusma konudan kounya atlamaya durumu varken ozguven hijyen ozsaygi eksikligi de
bununu dert edip yasaibliosaniz yasarsiz bu size dert oluyorsa hekmle gorusmek ilac ve terapiye devam etmek gerekir
agirdi hafifdi muhim degilkisi duelmek iylesmek degismek istiyor mu istemiyormu sitiyorsa cozum bulunur genelde istemiyorsa ne yapsan cok az etki gorulurç.

Bende de düşük özgüven var ama kalabalık ortamlarda meydana çıkıyor.

Cevrenizde modunuzu yukseltecek insanlar olsun. Cevre insani cok etkiliyor. Arkadaslarim sayesinde ozguvenimde belirgin artis yasadim.

@republix bir konu okurken yazdıklarına denk geldim, ilacı bırakma deneyimin olmuş ufak bir bahseder misin öncesinde ve sonrasında ne oldu

@Luci, Geri başladım çünkü sanrılar geri döndü sıkıntı basıyordu içimi kötü bir şey olacak gibi tekrardan ilaca dönünce geçti ve en düşük doza geçtim öyle de hayat boyu devam edicez

@republix, ne tür sanrılar, sanrı olduğunu nasıl anlıyorsun? Hiç sağlık raporu almayı denedin mi iş için? Birde ilacı kaç ayda bıraktırmıştı doktor. Benimki 6-12 ay kadar kullandırabilirim dedi. Son olarak ne kadar doz kullanıyorsun

Son düzenleme:
@Luci, aile şirketimiz olduğu için ben rapor falan alma gibi bir durumum olmadı 2.5mg abizol kullanıyorum en düşük 5mg paket satılıyor yarsını içiyorum akşam 10 da onun dışında antidepresan paxil 20mg kullanıyorum o da sosyal fobi için.

Bu kavramları hastalığa bağlamamak gerekli. Örneğin;Güne güzel başlarsın bazen bir söz, bir davranış yetersizlik hissi, özgüven eksikliği yaşatabilir. Önemli olan bu etkiyi tolere etmektir.

Üst Alt