Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığı için rapor gönderdim..?

kalem hanım öncelikle iyigünler benim öğrenmek istediğim eşim anne ve babasından 2011 yılndan itibaren 3 yıllık süreli maluliyet raporuyla malül nyetim maaşı alıyordu 6 ocak 2014 tarihinde sgk ya gidip maluliyetin tespiti için sevk aldık hastaneye gittik tekrar rapor işlemlerini bitirdik 8 ay sonra sgk ret yazısı gönderdi bizde yüksek sağlık kuruluna ankaraya itiraz ettik 11 24 2014 tarihinde itirazımız kabul edildi ve raporumuz aynı haliyle kabul edildi izmir menemen sgk ya göndermişler menemen sgk tekrar ankaraya gönderdi çünkü maaşı ankara bağlıyormuş bu gün itibariyle hala görünmüyor e devletten büyük olasılıkla şubat ayında alacağımız söyleniyor şimdi esas merak ettiğm dilekçeyi verdiğimiz tarihten itibarenmi yoksa maluliyetin kabulünden sonramı maaş alacağız şimdiden teşekkür ederim

Kalemşör;

teşekkür ederim.evet abla çok şükür :)

[FONT=Verdana]16[/FONT][FONT=Verdana]24.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]17[/FONT][FONT=Verdana]24.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]18[/FONT][FONT=Verdana]26.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]19[/FONT][FONT=Verdana]26.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]20[/FONT][FONT=Verdana]30.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. ÖLÜM İKİNCİ KARAR İŞLEMLERİ SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]21[/FONT][FONT=Verdana]30.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. ÖLÜM İKİNCİ KARAR İŞLEMLERİ SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]22[/FONT][FONT=Verdana]16.01.2015[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]23[/FONT][FONT=Verdana]16.01.2015[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]24[/FONT][FONT=Verdana]EVRAK KAPANDI..[/FONT]

Üst Alt